robinrobinrobin

min älskade robin igår firade vi två månader, grattis till oss. Dessa månader, ja vad ska jag säga - de har varit fantastiska, DU ÄR FANTASTISK!
Vad skulle jag gjort utan dig, du är mitt allt!


Igår blev det åter plugg, sedan till örkelljunga massa mys. Idag har jag varit på julskyltningen med daddy, bror och faster mm. Nu sitter jag och pluggar med värsta blå klockan under kinden, den är rikigt fin :D

Nej, jag har inget annat att skriva ändå, kommer itne ha så mycket tid att blogga i veckan. För veckan kommer att bestå av plugg, plugg, plugg och robin !

pussssss

remember me from when I was ..

Jag känner mig bättre, men jag får fortfarande inte överanstränga mig. Jag har inte tränat sedan i måndags.. jag vill dansa dansa och dansa. Igår kunde jag inte hålla mig, så jag ställde mig i vargadsrummet och gjorde några danssteg, men några sekunder efter hör jag mamma ropa ''- JOSEFINE!'' jag förstod att jag skulle sluta.
Men jag känner som sagt mig mycket bättre, men just nu har vi så mycket i skolan vilket abslout inte gör det bättre..
Massor plugg, det är det enda mitt liv kommer bestå av fram till jul. Jag vill ha lov nu! GE MIG!

Skolan har gått bra annars, när jag kom hem satte jag mig och plugga och gjorde klart två stycken arbete.

Här kommer två stycken bilder på min vita dräkt, har inte visat den tidigare ;D




puss på min babe <3

....

jag sitter just nu och bara gråter.. för min huvudvärk vill inte släppa fast jag har tagit massor av alvedon. Min yrsel ska vi inte ens prata om..
Igår på träningen, så vet jag inte direkt vad som hände, men det slutade i alla fall med att jag låg på en sjukhus säng på lasarettet.. Jag blev oerhört rädd, men jag visste att jag var i goda händer. Mamma var helt förtvivlad.. jag gick och la mig direkt när jag kom hem igår.. Mamma väckte mig vid halv sju, och frågade i fall jag skulle gå till skolan. Men sedan såg hon på mig, att det är nog bäst att josefine stannar hemma. Så nu sitter jag här, har extremt ont i hela kroppen och saknar mina flickor i skolan..;/ 

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen igen och försöka sova bort huvudvärken.. jag vet inte direkt om det går.. För det gick inte så bra i natt, fast jag har sovit 12 timmar !! :O 

Jag vill bara säga också, att jag har världens bästa pojkvän <3<3

lycklig som aldrig förr

känslorna blir bara starka och starkare för min älskade robin, och allting är så bra! du betyder så otroligt mycket för mig robin, det går abslout inte att beskriva med ord. tillsammans är vi bäst.

Jag är så duktig på att uppdaterna min intressanta blogg, haha ;p  men jag har inte haft tid. ;p 
Skolan, träning, det tar så mycket tid. Men jag ska försöka att bli duktigare.. :d  till helgen, åhh, vad jag längtar ! Jag hoppas nu att allting går bra, jag håller tummarna.

puss på min robin<3

Helg

Igår var en skit dag.... eller jag mådde inte så bra. Men men..  Efter skolan igår så blev det tennis med nina och marcus och vi hade mycket roligt :D   Därefter så kom mammi och hämtade mig, då vi körde iväg och fixade några små saker. Igår kväll så blev det myskväll, :) 

Idag vaknadejag halv tolv :O   såå skönt det var att sova ut. Men ikväll blir det feeesssttt med eric och andreas :D  Det ska bli sjukt roligt:D  Jag borde sätta mig och pluggga.. men jag orkar inte..:( 

Imorgon blir det, tennis med johan, plugg, mormor, och träffa anna :D

puss

puss på min robin

Jag har ju inte uppdaterat sedan tävlingen, om hur det gick och så vidare. Men i singel kom jag på femte plats och i par kom jag och sofe fyra. vilket vi blev väldigt glada över. Jag blev även väligt glad över min placering, för jag gjorde verkligen mitt allt, jag kunde inte göra någonting bättre.
Det var såå roligt, tack en än gång tjejer och killar för en underbar tävling. :) 

I måndags var det skolan, och sedan iväg och träna. :D   Annars har det inte hänt något speciellt.

Älskling gick precis, och jag är såå käär. Jag vill inte vakna ur min dröm, allting är så bra. Du är så bra Robin.

Nu ska jag iväg och träna, PUSSSS

Robin<3


..

Jag känner att jag måste skriva av mig.

Det är 1 år och 11 månader sedan du lämnade mig och alla andra ensama kvar. Jag kan inte förstå, att jag har kunnat leva utan dig alla dessa månader. När du fanns vi liv, så sa jag till dig flera gånger. :'' jag kan inte leva utan dig'' men nur lever jag ett liv utan dig. Jag kan inte säga att det är lätt, det är så jobbigt i vissa stunder. Jag saknar dig, så det gör ont i hjärtat. Jag vet om att du finns där uppe och kollar ner på mig. Du ser hur jag mår och vad jag gör. Du har ett öga på mig... Jag kommer aldrig att glömma dig, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Ingen någonsin kommer att ta din plats, för du kommer alltid att ha den största platsen. Jag älskar dig nu, idag, imorgon, i övermorgon och för alltid. Du är min syster, fast du inte finns i liv så är du fortfarande min syster.
Jag påminns varje dag om att du inte finns, jag påminns varje dag om dig! Varje gång så fylls ögonen av tårar. Jag tycker det är såå jobbigt att leva utan dig. Du var mitt liv, du var mitt allt. Den relationen vi hade till varandra, var så bra. Jag hade gjort vad som helst, för att få tillbaka dig syster. Hör du det vad som helst. Jag kan inte säga att jag inte orkar mer, för jag vet om att aldrig kommer tillbaka. Jag måste leva med denna saknaden resten av mitt liv.

Jag kommer aldrig att glömma då pappa ringer hem till mig 06,00 på morgon och berättar att du är död. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag hamnade i en sitvationen som jag aldrig tidigare har varit med om. Jag skrek, och grät och jag kunde inte sluta skrika. Jag ville tro att det inte var sant, jag ville att det skulle vara en dröm. Men när jag sedan såg dig, ligga på en bår... och jag hörde att du inte andades och ditt hjärta slåg inte. Du hade tagit dina sista andetag och ditt hjärta hade slått sina sista slag. Jag ville bara ut från rummet, jag ville inte se dig så här. Jag gick in igen, men du låg fortfarande kvart, du hade inte flyttat dig någonting. Detta fick mig att inse - jag har förlorat min bästa vän, mitt allt och mitt liv på bara några minuter. ! Allting blev så overkligt helt plösligt.. men det är det fortfarande. Jag kan inte förstå... min älskade syster..

Jag saknar dig!
6/5 - 1980 - 25/1-2008


packat klart!

nu har jag packat klart, och väskan går knappt att stänga. (haha) Idag så hade vi sovmorgon, vilket resulterade med att vi fick i skolan en timme idag. Efter skolan, gjorde vi klart vårt arbete vilket blev hur bra som helst :D mycket nöjd med gruppens insats. Sedan gick vi till espresso house och åt lunch:) Mycket trevligt. Efteråt så kom mamma ner till stan, vi gick in och ut i affärer och hittade det vi letade efter. :)   När vi sedan var på väg hem, så ringde fredrik och frågade vad jag gjorde, så han tog bussen upp till mig. :)  Vi har inte träffats på ett tag, så det blev mycket prat.
Inatt så kommer sofie och håkan och hämtar oss 03,45. ÄR jag taggad?  jag är så sjukt taggad!! :D   Jag längtar, det ska bli så roligt. Jag hoppas nu bara att det går bra.

Jag saknar min älskling <3<3

Syster

Eftersom jag inte har skrivit på ett tag, så vill jag skriva ett inlägg om min saknade syster.

Jag saknar dig så obeskrivigt mycket, jag hade gjort vad som helst. För att ha dig vid min sida.. Allting är fortfarande så overkligt!! Varje dag påminns jag av detta, varje jävla dag. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.. åhhh.. :/ 

Jag älskar dig Anna och kommer alltid att göra. Jag hoppas du sover gott, jag tänker på dig

<3<3

tävling på lördag

tagggggad!! :D  Jag är såå taggad till på lördag, jag hoppas att det blir min sista brons tävling ever. :D  Nu ska jag bevisa för de, att jag ska upp i silver :D  mohaha. Det är bara bra att ha lite höga krav på sig sjäv :)
I alla fall på lördag är det tävling i lidköping, bussen går vid 04,30 på lördag morgon. Vilket är mindre roligt, men det är bara att ta med kudde, täcke + ha pjamas på sig. Så kommer jag somna direkt + massa godnatt musik på ipoden. :D    Jag är så taggad, så jag kan inte sluta skriva det. Har suttit och lyssnat på disco musik nu i kväll, och kollat igenom massor av bilder. :D  nu hoppas jag bara att min dröm går igenom och att jag går upp en klass. :D
Imorgon blir det skolan, träffa fredde, plugga, packa och soooova ! :D  

Hoppas nu att älsklings tävling också går bra i helgen. Pussss


Annars i veckan, har jag tränat, pluggat, fixat med dräken och träffat babe. :D 

Nu ska jag hoppa rundor på rummet, och längta tills lördag !





RSS 2.0