Dans tävling i natt

Då bär det av..

Äntligen, gud vad jag har längtat. I natt åker jag och danshuset till åmål. Klockan halv fyra kommer taxin och hämtar mig och mamma.
Jag måste plugga nu, men uppdaterar när jag kommer hem. Om hur det har gått mm.

Han där.

Han där som kallar mig pajas

Han där ! <3

Sista träningen innan tävling

Tjena, min underbara läsare.
Hur mår ni idag?
själv, så mår jag bra. Lite trött bara. Fast jag började klockan kvart för tio. Första lektionen idag var matte, där vi håller på att repetera inför nationella proven.
Spanska, glosförhör
Lunch, svenska och sedan mentorstid.
Dom sista tjugo minutrana, så skulle vi prata om avslutnings middagen. Där vi elever ska själva bestämma vad som ska hända. Vilket jag själv tycker ska bli roligt, att vi får bestämma det. Jag fick även reda på att lärarna ville ha mig som ordförare.
När jag kom hem, tog jag cykel och cyklade till videocenter och solade :)  När jag även träffade min brorskompis, han äger videocenter. Visst är det coolt;p 
Om en halvtimme, står det träning på schemat. Det är sista träniningen innan tävlingen på lördag. Jag börjar redan bli lite nervös införtävlingen. VARFÖR?  åhh, jag tycker inte om det. Ibland kan jag bli nervös flera veckor innan tävling. Men jag började bli nervös idag.. Jag går runt och tänker på min dans hela tiden, och är rädd att jag inte kan den.
Jag dansar varje minut jag får tillfälle.. Men det är på ett sätt bra att det kommer nu, så det inte kommer precis innan jag ska gå in på dansgolvet. Så står jag på dansgolvet och kommer inte ihåg ett piss från dansen.
Nu ska jag forstätta plugga genetik och sedan byta om till träningen.

pusss


Träning idag !

Efter en veckas sportlov, så var man tillbaka i skolan igen. Jag vet inte, men jag har faktiskt saknat skolan lite.
Visst är jag lite speciellt, men i alla fall. Skoldagen började med att vi hade genomgång om genetik eller genteknik. Jag kommer inte ihåg rikigt vad det hette;p  Men i alla fall vi har prov i detta avsnittet om en vecka och jag vet inte ens vad det heter. (Y)  Bra Josefine.
Storsamlig, dom välkommna oss tillbaka efterlovet. :)  
EFterskolan tog jag bussen hem, och gjorde klart mitt bildarbete.
Snart är det dags för träning, åhhh.!  jag längtar. Jag har inte tränat på en vecka nu, och det känns i hela kroppen. Jag vill dansa, dansa, dansa !  Det finns inget bättre. ! gud vad glad jag är, tralalalalalal.
På lördag är det åmål som  gäller. ÄR det pallen som gäller josefine?  - självklart !

Annars sitter jag och pratar med latmasken som kallar mig pajas !

Han där

ajajajaj

Igår var jag på bio med O, vi kollade valkyria. :)  Den var bra.
Somnade vid två eller något i natt. När jag vaknade i morse, mådde jag hur bra som helst. Men efter jag hade ätiti det jävla ägget. Så mådde jag abslout inte bra. Jag började få kramper i magen. Dessa kramper höll på i 2 timmar... Mamma blev orolig, och ringde sjukvårdsrådgivningen. Dom trodde jag hade fått en allergisk reaktion eller en matförgiftning. Gick det inte över, efter 6 timmar. Så skulle vi åka till sjukhuset. Så dom tyckte att jag skulle ha en sådan här smärta i 6 timmar?  Det kunde dom ju bara glömma. Så vi bestämmde oss för att åka till sjukhuset. Men när vi hade bestämt det, så somnade jag och vaknade en timme senare. Då var det bättre, fortfarande väldigt svullen och öm. Men det var betydligt bättre.
Min mage är fortfarande öm och svullen, men jag ska inte klaga. För jag har inte lika ont som jag hade i morse.

Jag har skickat iväg mitt idrottsarbete till min idrottslärare och slappat hela dagen. Skulle iväg och tränat idag igentligen, mendet kunde jag ju inte. :(  Så det blir hårdträning i veckan. ;D

Lördag är det åmål .

Han där !


Det var som värst.

Igår kväll var det som sagt party !! wiiee.
Jag och fredrik kom väl dit vid åtta eller något. Lärde känna många trevliga människor. Tack för igår alla !

Idag vaknade jag av att mamma kom in halv tolv. Men fy vad jag var trött. ::(   Sedan så körde vi till väla, jag mådde abslout inte bra. Men mamma köpte jeans, och jag fick även nya underkläder. Sedan beställt tid för slingning. imorgon tror jag det var !
Nu ska jag snart göra v mig, för sedan gå på bio med<3

Han där !

mys dag med mamma

åhh, efter en lång och mycket bra film igår. Så somnade jag. Vid 10,00 kom mamma in och väckte mig.
Vid halv tolv var jag och mamma i stan, vi gick och myste och åt lunch på någon restaurang. Mycket trevligt, jag fick även det sista till min dansdräkt, vilket gjorde mig väldigt glad. ;) 
Efter ett tag, så började det snöa... Så tråkigt. Så då blev det ta mini hem och sedan äta lite.

Nu väntar jag på fredrik, party idag !

Han där !


ojojojoj

Jag har inte varit så duktig på¨att uppdatera precis. 


Att vara i närheten av någon man tycker om, gör en glad
Att vara i närheten av någon man tycker om, gör en lycklig.
Det är precis vad jag har varit dessa dagarna, jag har delat dagar med mina närmsta vänner. Mina alldra bästa vänner. Som har funnits där för mig, när jag har haft det svårt. Dom finns där, jag kan ringa till dom när som helst.
Att veta att man har såna underbara vänner, gör att man känner sig lyckad. Man känner att, det räcker. Jag kan vara lycklig, bara jag har dom.
Jag har nog aldrig varit så här lycklig. Att veta, om att ni finns där för en. Gör nästan att jag börjar att gråta. Det är så underbart. Jag vill bara tacka M och F. För att ni finns där för mig. Ni är guld ! <3


Massor av snöö

...
Helsingborg har snö igen, detta är rekord. :) När josefine rullade upp sina gardiner idag, så såg hon att det var massor av snö på gräset. Visst är det mysigt, men det är så fruktandsvärt kallt, och jobbigt.
Jag hade igentligen bara velat ligga kvar i sängen hela dagen idag, kollat på någon bra film. Eller varför inte sitta och läsa en bra bok?
Men eftersom josefine är rätt dukigt på att dubbelboka, så fungerar inte det.
Josefine ska iväg och luncha med sin älskade bror, om en timme och sedan ska hon fika med en hemlig beundrare på stan. <3  Så mysigt.
'Kan man ha på sig skinnjacka idag?  Eller det är för kallt? 
hahha. Nej, såna diskutioner ska ni inte få höra på min blogg. ;p

nu ska jag platta håret och sedan bädda sängen. pussssss


Sommar, ja tack!

Vem hade tackat nej, till sommar nu? Jag tror inte att någon hade gjort det.
Just nu är det så tradigt, mörk och kyligt..
Men om några månader så är det varmt och skönt. Jag saknar det verkligen jätte mycket. En dag i juli månad, vakna med att solen lyser in igenom gardinerna och gå ut på altanen och äta frukost. ÅHhh, det är nog det mysigaste med sommaren. Eller att man inte måste ha på sig så mycket. Att bara gå ut i shorts och en tröja.
Eller är det skönaste att bara ligga och steka i poolen, tillsammans med hundarna?  Vilket är det skönaste eller mysigaste med sommaren?  Det finns så mycket.. Men vad är igentligen mysigt eller skönt med vintern? 
Eller det kan vara rätt skönt att läsa en bra bok och ta en stor kopp choklad. :)  Men  det jobbigaste med vinter är nog, att man måste ta på sig en stor, tjock och klumpia jacka.

Idag.. första dagen på det efterlängtade sportlovet har jag umgåts med min kära bästis. :)  Vi har lagat mat, pratat och varit ute och gått. :D  
Nu i kväll har jag laddat ner några filmer, som jag snart ska sätta igång.
Imorgon blir det michalea, jag hoppas hon kan hjälpa mig att möblera om i mitt rum !!

Nu orkar jag inte skriva mer, pussspuss

PS. Oscar is the man ! ;)



jag hatar söndagar..

åhhhhhhh.... jag skrev precis ett lång inlägg. Men när jag skulle uppdatera, så gick det inte.. och det la sig inte på arkiv heller. Vilken otur jag har.
Jag får väl försöka komma ihåg det jag skrev.

Visst är det konsigt, att dom flesta är väldigt trötta på söndagar?  Dom flesta orkar inte göra någonting. Det är precis som det är något speciellt i luften på söndagar. Som gör att alla blir trötta. Eller så är det bara det, att man vet om att det är måndag dagen efter..
Annars idag, så har jag provat min disco dräkt och det var väldigt tur att jag gjorde det. För när jag började dansa med den på, så började jag känna att byxorna gled ner.. och hur snyggt är det?  Mamma, hjälte som hon är, fick sy in byxorna. Så nu sitter dom perfekt, dom kan inte sitta mycket bättre. :)  Jag har även tränat på min koregrafi idag, inte något nytt. För det gör jag varje dag. Jag måste göra det varje dag. Så jag vet om att den sitter.. för hur bra är det att jag kommer till tävlingen och har glömt min dans helt och hållet?  Det har hänt mig någon gång, men då har jag bara inproviserat. DEt funkar, men det är väl alldra roligast att säga. ''- fan vad bra mitt heat gick. Jag tappade inte bort mig en ända gång''
Då är man nöjd med sig själv. Men det är lite svårare att dansa par, för då kan man inte inprovisera. För jag och malin kan inte läsa varandras tankar. Så då måste man verkligen kunna pardansen. Det är väl igentligen det viktigaste att kunna den.
Efter en timmes dansare, så hoppade jag in i duschen och sedan körde jag och mamma till mormor.

Nu pratar jag med fredrik i telefon och väntar på beck.

Kan jag få krafter av någon?

Just nu är världen stängd och ingenting stämmer...  Jag tycker själv att det är väldigt tråkigt. Eftersom jag är sura på alla, och är verkligen inte på något toppen humör. När jag står på dansgolvet och dansar, då kan man se ett leende på läpparna. Ingenting vill som jag...

Idag började skolan , vid 8,30 med engelska. Så klart får man ett oförberet prov.. Det var inte svårt, så jag hoppas det gick bra för mig. Efter engelska lektionen hade vi matte prov. Vilket var väldigt svårt.. Jag förstår inte folk som får mvg i matte. Inte efter sådana prov vi har. Sista lektionen idag bestod av uppvisning av våra danser. :)  Vår grupp hade gjort en väldigt enkel och klassisk dans, eller vad men säger :)  Enkla steg som alla klarade av. Vilket jag tror gjorde rätt mycket, att alla i gruppen kunde dansen. Får se vad vi får i betyg efter lovet.
Sedan var det städ på skolan i en halv timme, great. :)

När jag kom hem idag, blev det slapp eftersom vi inte har några läxor tills imorgon.
pussssssss

Jag har hållt tummarna hela dagen...

Min dag har väl bestått av skolan i stort sett hela dagen. Vad annars liksom?  Mitt andra hem?
Vi redovisade vår film på spanska idag, mycket bra gjort. Blev några tabbar, lite här och där. Men man får bjuda på sig själv helt enkelt.
Sedan har jag jobbat väldigt mycket med matte idag, eftersom vi har prov imorgon. Fick även tillbaka mitt G prov idag, där jag fick 18/20. Mycket bra Josefine. Sedan har jag VG- MVG prov imorgon. SOm jag hoppas jag kommer att klara.
Efter skolan blev det hem, lägga sig i soffan och tycka syn om sig själv. Jag har haft en sån otrolig smärta i magen idag... Jag har varit nervös, hela dagen + att jag har mensvärk!

Nu sitter jag och försöker få in några bråk och ekvations tal i huvudet inför imorgon.

PAPPPA; jag älskar dig <3


du kommer klara detta också!

Jag hoppas, och håller tummarna för dig pappa. Jag vet om att du kommer klara detta. Du är en sån otrolig stark person, som verkligen vill allt. Det gjorde mig orolig när du sa till mig, vad som skulle hända. Jag ställde massor av frågor, och fick bra svar tillbaka.
Detta tyder på att du vet, vad dom ska göra och du vet om att du kommer bli bra efteråt. Att höra dig säga: ''- gumman jag kommer att klara mig'' gör mig glad. Men samtidigt är jag fortfarande lite rädd. Jag har inte velat berätta det för dig, för då kanske du blev ledsen för jag är ledsen. Du kan få se mig gråta när detta är över. Jag lovar dig pappa, att jag kommer hålla mina tummar imorgon när det är dags. Jag lovar att jag älskar dig över allt annat.
Jag sitter med en tår i ögat nu, och känner att detta var otroligt skönt att få skriva av sig. Men samtidigt väldigt svårt, eftersom vad händer efter? :/



Jag orkar inte ...

.. lägga energi på någon som inte gör det tillbaka.

Jag är så jävla trött på att  försöka förklara hur man ska behandla andra människor. Jag känner mig som en jävla mamma, !!  Det ända jag ville berätta för dig, var hur jag kände. Men folk förstår inte hur mycket skit dom gör för själva, när dom håller på såhär.
Men de tär deras egna ansvar, vill dom förlora sina vänner så.. Är detta det perfekta sättet att göra det på.

Skolan idag, spela in spanska projektet. Matte prov. Ja, så kan jag väl sammanfatta min skoldag i korthet.
Efterskolan blev det hem, plugga, plugga, plugga.
Nu har jag pluggat i snart 2 timmar, det känns rätt bra faktiskit. Jag kan förmodligen allting nu om första världskriget (Y)
Men annars ska jag ta på mig mina träningskläder och bli körd till träningen.
Puss på det ! <3

För 1,5 år sedan..

.. visste jag inte vad saknad var.
Nu lever jag ett liv, där saknad finns med varje dag. Jag vaknar varje morgon av att det är något som saknas i mitt liv.
Ibland så drömmer jag till och med också om saknad. Denna saknaden som jag har inom mig nu,  har jag levt med i 378 dagar.
Att vakna varje morgon och veta att det är något som saknas, är en smärta. En smärta som jag inte själv kan beskriva med ord.
Att drömma om någonting som man velat vara sant, är också en smärta.  
Jag har gått igenom en smärta, plåga och en saknad på samma gång. För 1,5 år sedan så visste jag inte vad saknad var. Visst låter det sjukt? Men det är faktiskit sant, visst man skrev till sina kompisar ''- jag saknar dig'' Men innerst inne, så visste man inte vad det dära ordet '' sakna'' betydde. 
När min syster lämnade jorden, för att hälsa på änglarna. Så bestod mitt liv av en smärta, och en overklighet. Men efter några månader, så kom den dära saknaden. Den fölg in i mitt liv, och kommer aldrig att komma ut därifrån. Saknaden som flög in igenom min kropp och satte sig på hjärtat, kommer alltid att finnas där. Den kommer aldrig att dö ut. ! 
 Att veta, att jag alltid kommer att ha något som gör så ont i hjärtat är bara en smärta det. Men som sagt, det är något jag måste leva med. Jag måste kunna leva med den saknaden.

Att ha en saknad i hjärtat, gör så ont. !  Jag önskar att saknaden aldrig flög in i mitt hjärta.


Fredag = myskväll med mamma

Hej alla mina underbara läsare !

Idag är det fredag, vilket betyder helg. Så underbart, det är något man längtar efter på måndagen man börjar skolan :)  - fredag !
Idag började skolan vid halv tio med idrottslektion. Michaela och Tilda höll i den. Det var fotboll - gud vad man saknar det. Efter ha spelat fotboll i 6 år, så är det klart man tycker det är roligt när man får röra en fotboll ibland :)

Efter skolan blev det städ för min del, min mentors grupp har mentors ansvaret denna veckan och nästa. Vilket betyder att det är vi som städar hela skolan då..

När jag kom hem från skolan idag, så hade mamma tagit fram fika. MUMS ! Nu sitter jag och ha skriver ut min idrottslektion. Den ska vara inlämnad efter lovet, men eftersom vi har så mycket som ska göras nästa vecka. Så är det lika bra att ha detta gjort. Vi har då tre prov nästa vecka, + massor av små läxor..
Ikväll blir det mys kväll med mamma, det ska bli så skönt att ligga i soffan med mysbyxor och någon skön tröja. Istället för att klä på sig och göra något :)
Annars så blir det bio, träning och plugg till helgen.


SYSTER, JAG SAKNAR DIG !

Idag är världen stängd ! 

Det är snö i Helsingborg.

.. japp det är faktiskt sant. Det är snö i Helsingborg och det är minus grader. Kan inte förstå det själv.!
Det brukar aldrig snöa här nere, men idag har det gjort det hela dagen. Vilket är väldigt tråkigt, jag tycker inte alls om det. Det kommer bara att bli slask förr eller senare ändå.. Nu står termometer på minus grader och jag har frösit hela dagen.
Vi här nere i Skåne är inte vana vid att graderna vissar under 0 strecket.
     Annars har jag varit i skolan idag, filmat lite på vårt spanska projekt och haft klassråd. :)  Så kan jag väl sammanfatta skoldagen.
Efter skolan blev det dans och nu sitter jag och halv sover. Men jag vet om att jag måste plugga nu i kväll..

Imorgon är det nationella prov i svenska

puss


nationella prov

God kväll mina läsare.

Hur jag mår idag?  Jodå, jag mår helt okej. Är pigg men trött efter dagens aktiviteter :)
Skolan började halv nio av nationella prov i svenska. Det var läsförståelse. Jag gjorde mitt bästa mer kunde jag inte göra.. Det kändes bra, det var ju inte lätt men det var inte svårt heller. Det var som jag hade förväntat mig, lite så där lagom. Svårt att förklara :)  Det passade för mig i alla fall.
Efter det blev ännu mer svenska. Dubbeltimme i svenska, vi fick ett häfte att arbeta med. Eftersom vi har nationella prov i att skriva på torsdag. Så fick vi öva lite inför det. :)
Jag håller mina två tummar, att det går bra.
Efter skolan, så blev det hem - plugga och sedan iväg på dansen. Vi var inte alls många idag, det var väl jag och mirandra och några andra. Blev det mycket dans idag?  Jadå, men det blev väl inget seriöst :)  haha.
Fast jag skulle behövt timmen idag att träna på min singel dans. Men lite roligt får man väl ha idag. Alla var även trötta efter gårddagens träning. Imorgon står teknik ocu fyspå schemat :) 
Nu sitter jag och dricker en smoothie och ska snart gå och lägga mig.
Sov morgon imorgon. puss på det


Äntligen hemma!

Efter en plågsam träning så är jag äntligen hemma. Min tränare gjorde verkligen slut på mig idag och mina armar. Jag orkar knappt skriva så ont har jag över allt. Men jag ska försöka skriva lite grann.
Träningen bestod av uppvärming, stryka och egen träning. Men jag måste verkligen träna mer på min singel dans, jag bara inproviserar hela tiden:d  Ett tecken på att jag glömmer den och hur bra är det att göra det på en tävling? Inte så bra. Då går man inte vidare.. Men i alla fall, jag får ligga i hårdträning dessa tre veckorna innan tävlingen är. Jag och malin vi kan vår dans. Den är så bra.
Annars idag har jag varit på så bra humör, det började med att jag och Emma fick skratt anfall på spanska idag. Jag kunde inte uttala ett ord på spanska. Så började vi skratta, jag vet inte varför. Men men.
På träningen idag så började jag och malin skratta för ingenting, hon ramlade jag höll på att kissa på mig. Jag vet inte varför jag har varit på sånt humör. Men det kan vara att jag är trött. Kanske måste gå och lägga mig tidigare?

Imorgon står det nationella prov¨på schemat :)


Advokaterna på tv och sedan prison break. <3

Träning

ojojoj, jag såg att klockan började bli mycket. Jag som tänkte uppdatera min blogg. Men det får jag göra senare eller imorgon. :)

Men nu måste jag dra på träning.

puss

Söndag.

Idag är det första februari och imorgon är det ny vecka.
Denna veckan betyder två stycken nationella prov i svenska. Dessa proven är jag inte alls nervös inför. Jag hoppas och tror att jag kommer att klara dom kalant. Svenska är ett ämne som jag har fått lättare för nu, dom senaste månaderna.
Jag är fortfarande förkyld och hoppas att det kommer bli lättare att andas i kväll. För i natt, var ett helvete. Jag fick be för att få lugft i nästan.
Jag vaknade vid tio, slog på tv:en och tänkte. Nej, jag ska nog sova en stund till. Så jag la mig ner på kudden och somnade om. :) 
Jag har varit och besökt min älskade mormor idag. Hon var så glad igen och när min mormor är glad så är jag glad. Så är det bara. Hon gör min dag helt enkelt. Jag fick inte träna av mamma idag p.g.a min förkyldning.

Just nu sitter jag och pluggar glosor och funderar på att kolla på en film jag har laddat ner. :D

pusspuss på er alla !


RSS 2.0