dansa

gud så skönt, kom nästan precis ut från duschen efter ett otroligt roligt tränings pass. Det blev mycket hopp rep och det gillar vi. :)  Det är så skönt att dom ''rikiga'' träningarna är igång igen. Det känns skönt. Fast jag hade träningsvärk i kroppen idag, så gick det bra. Men gud vad lång tid det tog att komma in på min blogg.. är det något fel ? 
Men i alla fall skolan var inte så lång idag heller, har vi nice schema eller vad?  Började åtta slutade ett.  Vi hade spanska i två timmar, vilket gick bra. Men två timmar är lite lång tid. Sedan blev det historia, men vi hade typ ingen historia, för sjuksköterskan pratade hela lektionen om saker. Efter hon hade pratat i en timme, gick jag gabbi och sebbe och nina till bomb... Inga kommentarer. Vi ska vara nyttiga, fy oss !:
Sista lektionen var kommunkation., Sedan cyklade jag hem på min kära cykel, pluggade filosofi och samhällskunskap. Men efter jag hade läst ungefär 60 sidor, blev jag så trött så jag la mig på sängen och sov två timmar. Undra i fall jag kommer att somna nu ikväll. vi får hoppas de.t

nu ska jag plugga det sista, pusss

ajj min rygg

åhh, i morse vaknade jag så där tidigt igen. Men idag var det ingen som skickade sms och väckte mig i alal fall. För i natt stängde jag av teleofonen. :) Jag har så ont i min ryggg. Jag vaknade klockan nio, men gick inte upp fören halv tio. Då satte jag mig och läste hd, mycket instressant. Sedan blev det göra v mig, för att sedan åka till träningen. Träningen blev inte som jag hade planerat. Jag och Malin planerade igår, att vi skulle träna på vår pardisco. Men malin var förkyld, så det blev bara träning för min del. Så jag finslipad på min singel disco, och det gick bra. Dansen sitter i ryggraden. Vid kvart över två kom mamma och hämtade mig, sedan körde vi tillmormor. Åhhh, älskade mormor. Du var så glad idag, och du pratade. Det var så roligt att se, gud vad jag älskar dig mormor.

När jag och mamma kom hem, så satte jag mig och läste på vår filosofi läxa. Förstod inte så mycket, så ska försökta tänka lite. Sedan blev det lite plugg på historian. Nu ska jag fortsätta kolla sporten, för att sedan ghå och lägga mig.

Imorgon blir det skolan, plugg och träning !


övningskörning i porsche

jag hinner inte skriva så mycket just nu, för om tio minuter kommer våra gäster. :) 
Igår blev det skolan till kvart i elva sedan cyklade jag hem och kollade på tv. Vid två tiden, åkte jag och morbror till väla och shoppade. Jag fick två stycken odd molly blusar, ett bar nya jeans och två koftor. Tack så hemskt mycket. När vi sedan skulle köra hem, så ville morbror att jag skulle övningsköra. För vi har fått våra körkorttillstånd.
Så jag fick sätta mig bakom ratten på porschen. det är itne många som har övningskört i en sådan bil. Jag var rädd att jag skulle köra in i något. Men det gjorde jag inte, allting gick jätte bra.
Sedan så åkte jag och mamma ner till stan och åt på haket, så mysigt. Åt det jag brukade, sååå gott. Sedan blev det god efterätt. När vi kom hem, så somnade jag nästan direkt, och vaknade ungefär tre i natt av andreas tack gubben!!!!!!!! :p  men jag somnade om. Sedan fem timmar senare, så skickade malin sms. Efter jag hade svarat, så gick jag in till mamma och la mig. Jag var lite kelen i morse. Nu sitter jag här nyduschad och är helt död. För jag har varit på danshuset hela dagen, för det var öppet hus. Så vi tränade lite, sedan så visade vi upp för nybörjade och det gick super.

Nu måste jag kila, snart kommer gästerna. :)  Imorgon blir det plugg, träna och mormor.

puss på dig X

skolan

just nu sitter jag i skolan, och är väldigt tidig. Om ungefär 25  minuter börjar min ide'lärdomskunskap lektion och det ser jag fram emot. Jag tror verkligen att det kommer bli mitt favorit ämne. annars blir det skolan till kvart över två idag. Nu ska jag krama gabbi, pusss

vem är jag?

det är frågan man säkert ställer om och om igen. Men oftast får man inget svar, men det är en svår fråga.
Idag på vår ide- lärdomskunskap så fick vi reda på att vi ska skriva ett arbete om '' vem är jag''?  Jag tror att det kommer bli jätte intressant.
Annars idag, har skolan varit great och jag trivs jätte bra.

Jag orkar inte skriva mer, för jag mår inte så bra. Men puss på er

1 alfa på campeon

wiiiie, idag är det min födelsedag och kan det bli bättre?  Dagen har varit jätte bra, vaknade av att mamma kom in och pussade mig på kinden som hon alltid gör och sa god morgon hjärtat. Dagen kan ju inte börja bättre. Sedan var det bara att gå upp och göra v sig, för ännu en dag på campeon. Jag var väldigt nervös när jag cyklade till skolan, för vi har ju inte fått reda på klassorna eller schema eller något. Men idag fick vi reda på det. Jag kom tillsammans med Gabriella, som jag ville. Sedan så visste jag att jag skulle komma med sebastian, för vi har kommit i varje grupp tillsammans. Syn att inte nina och amanda går i min klass, men men. vi träffas ju ändå.
Vi har även bra schema, som jag med ett leende ser fram emot att följa. Puss på gabriella! <3
Vi hade spanska idag, historia och kommunikation.

Nu ska jag fortsätta att njuta av min första dag som 16- åring. Ikväll blir det träning och kanske ut och äta med mammi, i fall det inte blir försent. För då ska vi ut och äta imorgon isället ;)  


dålig dag

Min dag har bestått av bara problem, känns det som. Men jag hoppas att min dag blir bättre imorgon, för jag fyller faktiskt år. :)

 *    vaknade jätte tidigt idag. Vilket kändes bara jobbigt..
 *    vaknade och var på dåligt humör redan då.
 *    Jag har inte mått alls bra idag, sjuk eller ?
 *    Jag låg och solade i trädgården, och blottade mitt bröst för en snygg kille som gick förbi...
 *    Tappade min telefon i fågelbadet, men tur att den gick att rädda.
 *    Är nervös inför imorgon, kommer jag komma i samma klass som gabriella eller inte?



dålig uppdatering

ojoj, jag ser att jag inte har uppdaterat på ett tag. Men som sagt jag började skolan i torsdag. Jag har haft fullt upp, och jag har varit helt slut dessa två dagarna. Det var länge sedan jag gick upp så tidigt, som jag gör nu om dagarna.I torsdags, var det som sagt första dagen på gymnaiset, rektorn pratade lite smått om skolan. Vissa lärare presenterade sig och vi gjorde ''namnleken''. Efter vi hade gjort det i någon timme, blev det att vi delades in i några grupper där vi skulle göra en ''PR'' grej på en av restaurangerna vi har på vårt matkort. Vår grupp fick restaurang koreana, som ligger bara några minuter från campeon. Vilket är jätte bra, som någon lärare sa. Ibland kommer ni inte ha så lång middag.
Sedan blev det lunch i grytan med alla 1:or och det blev pizza (Y)

Idag steg jag upp tidigt, eftersom jag skulle vara i stan redan vid tio i åtta. Mamma körde mig ner, så jag kom i tid, men det brukar jag göra också. :)  Sedan tog vi alla 1:or bussen till Halmstad för att besöka typ ett forst. DEt var mycket likt fångarna på fortet, det som gick på tv tidigare. På vägen upp, satt jag tillsammans med Gabriella, som är en mycket trevlig tjej och vi har blivit bra vänner.
Väl uppe i Halmstad, så delade lärarna in oss i lag och vi fick gå in i olika celler. Där vi skulle lösa olika problem, allt i från gåtor till att hitta massor av knappar. Det var både fysiskt, teknisk och taktiska saker.
När vi väl kom hem, då var väl klockan två. Resan hem gick så fort, det var väl inte så konsigt? haha.

Mamma kom och hämtade mig, sedan körde vi i väg och handla godis. När jag kom hem, la jag mig på soffan och somnade direkt. Jag hade besämt mig för, att gå och lägga mig tidigt nu i kväll. Men klockan börjar redan närma sig elva. Men jag är ju inte ens trött?  haha.


campeon nästa

Imorgon börjar jag gymnasiet, och jag kan knappt fatta det själv. Jag har blivit en stor flicka nu, haha.
Det ska bli roligt, och jag kommer förmodligen vara väldigt nervös imorgon. Men nu blir det att njuta dom sista timmarna på sommarlovet.


tennistennistennis

wiiiiie!

Idag ringde mamma och väckte mig runt tio. Eftersom jag måste vänja mig med att gå upp tidigt nu. På torsdag börjar skolan, kan inte fatta det. Det är två dagar kvar, sedan börjar jag på gymnaiset. På campeon ! Det ska bli jätte roligt.
Jag gick upp och åt frukost, såg när johan wissman sprang sitt försöklopp och han gick vidare till semifinal, som han springer kvart över sex imorgon. Det får man inte missa, han är någ svergies största hopp. Efter det, blev det ut i trädgården och göra v där, har lovat mamma att göra det. Så det var bara att ta på sig arbetshandskarna.
Vid två tiden ringde morbror, och sa att han hade varit och köpt tennisrack till oss. Så han kom och hämtade mig, och sedan blev det tennis i 1,5 timme. Det var rikigt roligt, men det känns i kroppen nu.
När vi hade spelat tennis, så var jag tvungen att hämta ut biljetterna till Davids cup i september.

Ska nog träffa annapanna ikväll,


Drömen, jag önskade var sann

Jag drömde en så verklig dröm, men ändå inte. Jag drömde att min syster levde och hade gjort hela tiden. Att hon hade läst min blogg, och suttit och gråtit över att hon hade lämnat mig. Att hon hade sett mig flera gånger på stan, men inte gått fram. Jag träffade henne, trodde inte det var sant. Kramade om henne i flera minuter. Pussa på henne, och kollade in i henens ögon och sa. Du har gjort detta 1,5 året till det värsta i mitt liv. Hon visste inte vad hon skulle säga.
Jag förlät henne, för jag hade saknat henne så. Tänk så kunde det varit så. Men jag vet om att det aldrig kommer att hända. Jag har sett min syster död, jag har sett att hennes hjärta inte slår längre och jag har varit på hennes begravning. Allting är fortfarande så overkligt. Jag kan inte förstå att min syster dog för 1,5 år sedan, det går inte att fatta. Jag saknar henne mer och mer för varje dag som går. Mitt liv har varit ett helvete, och det kommer alltid att vara det. Eftersom min bästa vän är död... Jag kommer aldrig att glömma min syster, aldrig !  Hon var mitt allt, hur många gånger har jag inte skrivit detta. Men jag saknar henne så otroligt mycket. Jag hade gjort vad som helst för att få henne tillbaka, men det går tyvärr inte. Hon är död och kommer alltid att vara. 25/1-08 är det datumet som min syster dog, det är då mitt helvete började. Ett helvete som aldrig kommer att försvinna. Jag önskar sååååå, att min syster kom tillbaka.

Jag kommer aldrig att glömma min syster. Hon kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta.

Om du läser detta syster, snälla kom tillbaka.


mormor

idag så vaknade jag vid nio tiden, gick upp men sedan så sa mamma att jag skulle gå och lägga mig igen. Så det gjorde jag, ahha-. Jag har besökt min älskade mormor idag, och det var bra med henne, jag och morbror hörde henne säga några meningar i alla fall. Vilket var mycket glädjande. Vi fikade och ha det trevligt, det var ju fint väder så vi satt ute.
Efter mormor körde mamma mig till annas match, bra spelat din bajsunge ! :d  Du var jätte duktig.
nu siter jag och väntar på henne, får se i fall vi hyr film eller något.


kan det inte sluta regna?

ja, snälla kan det inte det? Jag börjar bli så trött på detta vädret, såååå himla trött. Men i alla fall, idag vaknade jag vid halv elva, vilket är tidigt. När jag sedan gick upp, så var jag väldigt trött. Jag orkade knappt läsa Hd, som jag brukar göra på morgonen. Men i alla fall, sedan blev det en lååååång frukost tillsammans med mammi, eftersom hon har börjat jobba nu. Så har vi inte kunnat äta frukost tillsammans. Så det var mysigt. Just nu sitter jag med pjamas och täkte, jag känner verkligen inte för att göra någonting idag. Men jag har ju lovat anna att vi ska till stan och beställa tid, till våra naglar. Men ska vi skita i det?  Jag får se, när anna svarar på mitt sms. Eftersom hon sover så länge, så får jag vänta ett tag till.

Nu ska jag fortsätta lyssa på musik.

shopping

Idag så vaknade jag brevid anna. I natt så var där ett djur i annas rum, som var såååå irieerande. ;p  Men igår så cyklade jag och anna till hemmakväll och hyrde film och köpte godis. mm. Vi skulle igentligen varit i ramlösa igår kväll, men vi var alldels för trötta för att åka dit. Så vi mös hemma isället. Som sagt idag vaknade jag och anna runt halv tolv, efter en lång kväll med film och vårt favorit program ;)

Nu sitter jag med ett glas vatten i handen, och kollar på mina fina blusar som jag inhandlade idag. Mycket fina, en blå lila lite längre tunkia. Sedan en begie blus. Mycket fint, :)  Jag och mamma fikade även på mazo, sååå gott :)

Jag har även bestämt mig för att göra v naglarna varje månad nu, ja, det var allt jag hade förtillfället att berätta.


regnregn

just nu sitter jag och kollar ut, men det är knappt att man kan göra det. Eftersom det regnar så fruktandsvärt mycket. Det känns som höst. Men jag blir inte förvånad att det regnar längre. Jag har bakat brownies idag. mmmmm. Så gott det blev. Jag har även städat mitt rum idag, så mamma blev mycket glad när hon kom hem från jobbet. Jag funderar på att lägga mig och kolla film. Kanske till och med cykla iväg och hyra någon. Eller nej, tror inte det. I detta vädret.. :o
Jag skulle igentligen på fest idag hos bonne, men eftersom anna tränar så sent. Så tackade vi nej.

jag är ledsen

tävlingar, dans, åhh

gud vad jag saknar min dans. Jag kan itne sluta skriva det, fick nyss mejl från min dans tränare, att jag inte skulle glömma anmäla mig till danstävlingen i tidaholm i september. Sedan får vi se, i fall jag går upp en klass i tidaholm. Så väntar tävling i eskilstuna, några veckor efter. Då måste jag göra en ny dans. åhhhh + en ny dräkt. Men det har jag och mammi redan pratat om, hur vi ska göra om min dräkt jag har nu till en silver dräkt. Jag ska göra något, som aldrig har sett på någon tidigare inte ens på SM. Där alla i hela sverige tävlar typ. Så vi får se, jag är taggad, jag måste komma upp i silver i tidaholm. Jag har en sådan känsla i kroppen. Jag var en placering från komma upp i silver på SM, då måste jag ju vara ännu närmre nu på en regions tävling. :)  Snart börjar träningarna på allvar, och då är det ungefär en månad till tävlingen är. Men jag har som sagt redan börjat förberett mig, dansat hemma mm.
Så nu ska jag resa mig upp från data stolen, gå in i vardagsrummet och skaka rumpa :D 


Tävling på IH i maj


Tävling i göteborg i maj



tävling på IH i maj



SM i maj 2009



SM i maj 2009



Sm i maj 2009


SM i maj 2009


Sm i maj 2009


god kväll snyggingar

hoppas att allting är bra med er, med mig är det okej. Jag börjar inse nu, att det är 8 dagar kvar på sommarlovet bara. Om 8 dagar börjar jag på en ny skola, och allt sånt. Det ska bli roligt, men det är klart man är nervös. Men jag ser fram emot det.
Idag vaknade jag vid elva, skulle tränat idag. Men jag bestämde mig för att skita i det. Jag tar det imorgon vitti istället, då när alla ungdomar ligger och sover ,:=
Annars idag har jag städat och lite så. Imorgon blir det fest vid ''fyllemuren'' eller vad hette det?:)  ahah



( läsglasögon ) ;)

dans

jag vill bara säga till er alla, att jag saknar min dans så otroligt ! Men mest av allt min dans partner.
Hur är det med er ikväll?  med mig är det toppen.

Imorgon blir det träffa anna på dagen, sedan får vi se vad som händer.

puss

jag är sur

jag är sur, besviken och jävligt ledsen. Så nu var det sagt, nu ska jag inte skriva mer om det.

Idag så vaknade jag vid elva, lite tidigare än i går, haha. Jag gick upp tränade på min dans och styrka och det gick bra. Jag saknar att åka i väg och tävla med världens underbaraste gäng. !!
nu sitter jag här på min fina datastol, och ska snart till morbror och lämna några papper och sedan till väla och maxi med mammi. Får se vad som händer ikväll, just nu känner jag mig såå ledsen.

Tack för du finns, Anna ! <3 ( bild från gothia 2007 )


fanfanfan

jag gick och la mig runt halv ett inatt, ganska sent för att vara josefine. :)  Men jag satt uppe och pratade med världens gulligaste människa. Så tiden bara rann iväg, hihi. Sedan så vaknade jag, tänkte, klockan kan inte vara mer än elva eller något. Men klockan var ett. 13,00. Hallå!! Jag sprang upp, kollade mig i speglen. jippi! mun blåsa igen! Det första jag gjorde när jag såg den var att börja gråta. Tårarna bara sprutade ut, jag ringde mamma jag skrek. - mamma du måste komma hem ! Men hon satt i möte.. typiskt mig. Så alla på mötet hörde vad jag sa. Sedan blev det ta salva på, duscha och tvätta håret och nu sitter jag och har precis ätit.
Idag blir det syntest på trafikskolan, danshuset och maxi.


så lyckad fest !

wiiiie !  Så roligt vi hade det igår, allting blev så lyckat. Jag var hos daddy hela dagen, solade, fixade allt mm. Sedan så kom ''gästerna'' då blev det liv i trädgården. Det blev god dricka, många goda skratt, så många kissepauser ! ( ni fattar ni som var där igår. )  Eller det var så, vi spelade öl-spelet och alla tjejer blev kissiga. Får man då en knäckt, så får man gå och kissa när man vill. för det får man inte annars. Så vi tjejer gömde knäcktarna i bh:n och lite så.
Men det blev lyckat, jag hade så himla roligt. :D  Tack för igår alla !  Jag hade jätte roligt, tack för presenterna !

bilderna ligger på facebook, :D



insekter?

Hela staden är full med äckliga insekter som sätter sig var som helst ! Det är så äckligt och jobbigt. Dom kliar ju.... haha.
Igår stack jag bort till anna efter handledar kursen, som gick helt okej. Där jag även sov, sedan shade vi ställt klockan för att komma tidigt till stranden. Men vi stanna inte så länge som vi hade tänkt, utan vi stack efter typ en och halv timme p.g.a insekterna. Vi cyklade hem till annas trädgård och svalkade oss i fannys pool :) 
nu har jag precis duschat och ska snart äta. Sedan ska jag och anna cykla till olympia,

imorgon är det lördag, wiiiiiie

skolan börjar ju snart

den tanken slog mig nyss, om två veckor börjar jag skolan. Jag kan inte fatta det själv, sommarlovet har gått så snabbt. Men samtidigt har det varit ett fantastiskt sommarlov, i alla fall nu i slutet. :)  I början var det ju fint väder, men men, nu ska iv inte gå in på det.
I alla fall om två veckor, börjar jag på en ny skola, får nya klasskompisar och nya lärare. Jag hoppas att alltingkommer att gå bra.

annars idag, ska jag sola i trädgården i någon timme, sedan blir det iväg med mamma och morbror på handledar utbilning, så jag får börja öningsköra. Sedan blir det cykla hem till bästa !


sommaren tillbaka?

Har in sett, solen har varit framme hela dagen. Det är ju nästa rekord, :d 
Men det har varit fint väder idag, nog med det. Så vill jag bara säga att jag saknar min syster något enormt.

Imorgon blir det solning hela dagen, sedan blir det kurs med morbror och mamma och sedan till bästa och sova där.

snart lördag <3

jajajajajaja

jajajajaj, det är dom orden lilla axel använder mest nu, samt häst ljud. Det är så gulligt. hihi, man blir alltid så glad av att se denna lilla pojken. :)

Idag började dagen med slinga håret, och det blev bra. Det blev bondare, men jag är nöjd. Sedan körde jag och mamma iväg och handlade grejer till lördag, wiiie. Det blev massa grejer, jag hoppas bara vi  inte har glömt något, så vi står där några minuter innan. Men det tror jag inte, sedan så blev det köra ut till morbror. Där vi bestämde oss för att åka till något cafe inåt landet, men sedan så visade det sig att dom endast hade öppet på helgen. :o  konstigt eller vad? Så vi körde till landskrona, för det låg närmast? och fikade på citadell badet där, det var mysigt. Efter det blev det hem till morbror, och beställa mat, hihi. Sedan satt vi länge kvar vid bordet och bara pratade, jag älskar att umgås med min familj. puss på er !

Imorgon väntar capser,

snart lördag (Y)


Happy!

Jag är glad, för snart är det lördag. Kan ni fatta lördag! Jag längtar något enormt,  :)  hihi. Ni får reda på söndag eftermiddag, varför jag längtar så till lördag,
Annars idag, har jag och anna spenderat för för och eftermiddag på väla / ikea. Hur ofta har vi inte gjort det nu på sommarlovet? Men vi båda har kommit fram till, att det finns inte så mycket att göra i helsingborg, när det regnar..
Vi åt lunch och fikade:D haha.

Sedan körde jag och mamma och handlade mat, nu sitter jag och tänker lite :d 


regn ?

åh, vad det blev svart på himmlen nu. Det har varit varmt och ganska fint i idag också, men jag skulle tro att det snart bli regn. Igår så träffade jag andreas, vi åt pizza, hyrde film och åt godis. :) 
Ananrs idag, vaknade jag sms av anna. Där hon skrev att hon var på väg hem, jippi!  Jag har saknat henne, fast hon bara har varit borta över helgen.
Sedan har jag kommit fram till, attjag saknar mina rutiner. Stiga upp klockan sju på morgonen, äta frukost, göra v mig. cykla till skolan, plugga, hem cykla till träningen. Ät godis på lördagar !  Jag saknar det ! Snart är det den 20:E augusti, då börjar josefine på campeon !  :D   wiiiie

Jag har spenderat min eftermiddag hos min älskade mormor, det var bra med henne.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv.


godmorgon gormorgon

igår var jag på fågelparken, fy fan säger jag bara ! Hur kan folk betala så mycket för att gå in där, och hur kan folk köpa säsongskort?:O   Det var så sjukt skabbigt.. Jag är besviken, jag trodde det skulle vara lite små roligt att gå där. Men det var det inte. Hur kan det gå bussar ut dit?  hur kan ens folk åka dit?  För dom är lika nyfikna som jag? haha. Men jag kommer i alla fall aldrig åka dit igen. punkt slut, haha.
Sedan gick vi hem till morbror och åt, mycket god kinamat :) 

Nu sitter jag i bikini och väntar på att solen ska komma till trädgården så jag kan gå ut och sola ! Det är ju fint väder idag, kan det bli bättre?  Ikväll blir det middag med Andreas i stan, sedan film.

pappa ringde även för en stund sedan, och berättade att det skulle bli fint väder den 8:e ! Det är bara en vecka till, och jag längtar !


RSS 2.0