;(

jag vet igentligen inte vad jag ska skiva, för jag känner inte för det.... Men men, idag så vaknade jag vid tio eller något, johan ringde mig... ...
Jag ringde pontus, så kom han hit, det var ett tag sen man såg honom. Saknat honom lite måste jag säga, vi satt lite vid datan, sedan så ringde vi teo, och så gick vi till honom. : )  Teos hund tyckte jag mycket om:p haha. Efter ett tag, skickade johan sms och sa att han var hos mig om några minuter. Vi pratade, och jaa, vi är kompisar nu istället.... så inga fler komentarer åt det.....

Ont i magen!

åhh, idag vaknade jag av att jag hade ont i magen, jippi det kan inte bli mycket bättre. Jag fattar inte, att mens kan göra så jävla ont. Mens värk är det värsta som finns. Det är verkligen något jag hatar på denna jord. Jag ska inte ha barn nu?  Varför har vi redan det?  ÅHHHHHH, min mage !!
Men i alla fall, jag vaknade upp i pappas källare idag, jag sov där nere i natt. Mysigt var det allt, sedan körde pappa hem mig, för jag vill ligga i min egen säng när jag har ont i magen. Jag blir abslout inte på dåligt humör, som ¨tur är, jag kan bara bli lite ''överglad'' haha. Men i alla fall, jag ville träffa min mormor idag, så jag följde med mamma till mormor. Men min mormor mådde inte så bra idag, hon var helt borta. Jag hade tänkte att sova lite nu, senare i vkäll blir det kvällspromenad, och sedan kommer bror hit. Hoppas att ni alla mår bra, och INTE har ont i magen.

Här kommer några bilder från i går, hann inte lägga in alla igår kväll:p

Matilda

släkt kalas i Jonstorp!

Idag vaknade jag sent, fick jag gick och la mig rätt sent i går kväll. Det var ett bra program på MTV, haha.
Men pappa kom och hämtade mig vid 13, där körde vi och hämtade min faster och hennes man.
Vi körde sedan till Jonstorp där min kusin bor med familj. Det var ett tag sen man såg alla i familjen, åhh, vad jag älskar min familj.
Jag fick då leka med alla barn,  men dem är så söta. Vi hoppade stutts matta, och gick till stranden i jonstorp. Jag har även kommit på att jonstorp ligger på landet. Det är massor av insiekter och skalbaggar över allt, och det hatar jag. Jag är emot sånna djur till max. Min ´vita tröja var full av s'åna insekter... Jag har även väldigt ont i mina knä, i fall det är någon som vill anteckna det;p för jag har hoppat så mycket, du vet man gör volter och sånt. Dagens höjd punkt var när min bror hoppade, han är ganska stor två meter, det var något som jag skrattade åt i flera minuter. Efter vi hade varit i jonstorp var jag och pappa hungriga så vi tvungna att åka in och ta en pizza. Och sedan ringde jag älskling igen. Det har som sagt varit en mycket trevlig dag, fast det var lite tomt. En '' familje träff'' utan min syster, det måste jag säga var väldigt tufft, men som sagt det är sånt man måste leva med. För mikn syster kommer alddrig mer tillbaka. Förlåt i fall jag har många fel stav, men jag hinner inte rätta. Jag ska snart i väg till grannarna igen, för pappa sitter där och pratar med dem. Men här kommer någer bilder.


du kommer alltid att finnas i mina tankar!




Idag så kom mamma hem tidigt, för jag inte mådde speciellt bra. Vi åkte till Landskorna, där min syster sover gott, du kommer alltid att finnas i mina tankar. Du var något speciellt, som ingen kommer nå upp till. Du finns i mitt hjärta, idag, imorgon, för alltid. Du kommer alltid att ha den största platsen. Vi köpte även dem rosorna som är på bilden, och ett ljus. Där ligger en vit lapp bland rosorna, det är en text om hur mycket jag saknar min syster. Det var verkligen tufft att besöka min systers grav plats, tanken om att hon bara ligger nere i jorden alldels död:'( Jag vill se henne levande, inte död !!
Efter landskorna, körde vi till maxi och handlade mat, och när vi kom hem så ringde jag älskling. Jag fick även ''äran'' att laga mat idag, det blev räkor, kräftor och sallad. Altlid lika gott, efter vi hade ätigt, så gick jag ut och gick en runda. Jag träffade på Faton, ohh, vad han skrämde mig. Han frågade  i fall jag skulle ha skjus hem? men jag vågade inte, han åkte moppe. Så vi gick och pratade lite, länge sen man såg dig gubben:) 
Nu sitter jag här, ska snart dega ner mig i sängen med en påse godis, och ha mysigt.
Jag ska upp rätt så tidigt imorgon, för pappa kommer och hämtar mig, för vi ska på kalas imorgon!
Jippi, min kusins barn har fyllt år, så det blir Jonstorp imorgon. Alltid lika trevligt att träffa familjen. Sedan på kvällen ska jag och pappa över till grannarna och grilla och ha mysigt. Söndag ska jag nog träffa HANNA!! 

Ciao, ha det så bra !

Fått min engelskalärare?

Idag så vaknade jag klockan elva, det var rikigt skönt att sova ut. Jag ringde till guldsmeden, om mitt armband, som ska förlängas.
Jag har ont i min mage..;/  jag vill inte.!


Sedan så har mamma fixat en engelsk lärare till mig, i think. Hon är 19 och har dansat disco dans, hon verkar vara bra i alla fall. Så nu väntar jag bara på att hon ska höra av sig.

Dagens händelse:
Ska till Landskrona, och besöka min systers grav, sedan umgås med bror? <3

ModellAgentur

Jag har som sagt träffat älskling idag, och det var lika mysigt som alltid. :)
Han körde hem vid halv åtta tiden, ;/ 
Jag har även tänk på att skicka in några bilder till en modell agentur, det är så många som har sagt till mig. Men jag vet abslout inte, i fall jag har utseende för det.
Är det någon som tycker att jag skulle bli bra som modell? 
Är det någon som har något bra tips på modell agenturer, jag har själv några förslag.
Bland annat i Göteborg..

Känner mig svag.!

Idag ringde älskling och väckte mig halv elva.;p  haha. Men jag har inte sovit speciellt mycket i natt. För en jävla fluga i mitt rum i går kväll!! 
Fick gå in och sova i soffan, somnade direkt.  :p 
Jag har precis gjort v mig, och lite sånt smått och gått. Ska snart träffa älskling<3
Ha en bra dag alla :)

Bilder på mig,


5 månader sedan idag !

Idag vaknade jag jätte sent, men det var väl p.g.a att jag inte kunde somna i går kväll/ natt !
Det suger verkligen att inte kunna somna på kvällen, men till slut somnade. Jag vaknade vid 11, då jag ringde älskling, och frågade hur det var med honom. Efter vi hade pratat i någon halv timme eller något, så stack jagut och joggade, det är väldigt skönt somsagt att jogga på morgonen / förmiddagen. Så jag sprang i en halvtimme idag, när jag kom tillbaka, så duschade jag, och nu har ag precis städat hela lägenheten. Det tog sin lilla tid, men ibland måste man vara lite snäll. Jag ska snart göra v mig, senare idag ska jag träffa älskling. Jag behöver verkligen träffa honom, efter allt som har hänt.
Det är även 5 månader sedan min syster dog i dag, det känns i hjärtat !

R.I.P Anton!

Jag sitter framför datan fast klockan är över elva, detta är framsteg Josefine. Men jag mår inte så bra. Jag fick reda på i eftermiddags / kväll att en vän till mig har förlorat livet i en mopel olycka. Det finns inga ord, det är så overkligt så det finns inte. På mindre än 5 månder har jag förlorat min syster och en vän. Det kan abslout inte bli mycket värre än vad det är. Världen är orättvis, allt skit händer dem oskyliga. ;/  åhh, sitter här med en tår i ögat, och får igentligen inte fram några ord alls. Mer än att '' världen är orättvis''
Men det har jag redan förstått, sen jag förlorade min syster för snart 5 månader sedan, så har jag insett är världen är orättviss. För jag älskade verkligen min syster, jag gjorde verkligen det. Jag har abslout inte mått så dåligt som jag har gjort i snart  5 månader.  Under denna tiden så har jag förstått vad saknad är, och hr mycket jag verkligen älskade min syster. Krafterna är slut, men jag måste förstsätta kämpa på. !
R.I.P alla i himmelen!
Speciellt, Anna, Ewa och Anton<3
 


Engelsk lärare?

Idag vaknade jag vid halv elva, jag fattar inte hur jag kan sova så länge om dagarna. Hela dagen går ju åt..  Jag gick upp åt frukost, och tänkte att jag skulle gå ut och jogga, men det blåser ju något fruktansvärt ute. Har ni hört i natt? 
Jag har knappt kunnat sova, för mitt rum ligger precis vid vårt uterum, och glasen där, står och skakar.. Jag har även pratat med älskling i telefon, dansat lite, och duschat i en halv timme.
Snart kommer mamma hem, då ska vi ut och gå och skönt ska det bli, måste röra på mig mer.

Sedan så ska jag ansöka om engelsk lärare nu under sommaren, för jag tycker själv att engelska inte är mitt bästa ämne, visst jag har ett stark godkänt, men jag vill ha bättre i just det ämnet. Det är det som gör att jag får inte lika bra betyg, jag tycker det är dåligt att bara ha G i ett kärnämne, så därför måste jag göra något åt det. Jag har alltid haft svårt med språk, men spanska går det bra för mig. Men som sagt inte i Engelska, Michaela har verkligen hjälpt mig nu i 8:an med min engelska, du ska ha ett stort tack. Så jag ska sätta ihop en anonns och lägga in i hd eller blocket, jag vet inte vart alla människor läser? 
men är det någon som känner sig intreserad av att bli min engelsk lärare under sommaren så komentera detta inlägget då.! 

Ge mig sommar!




När jag ser denna bilden, fylls hela jag av glädje, och saknad. Bilden är tagen i i slutet av maj, dår vi i Helsingborg hade som varmast, det var sommar !  Tänk det var runt 30 grader här då, men nu är det kring 18, och svin kallt!  Man måste ha jeans på sig mitt i sommaren, och jacka. Jag saknar verkligen sommaren, att bara kunna gå ut i shorts och t'shirt, för de tkan man abslout inte göra nu, jag vill även kunna bada !
Var det sommaren som var då i slutet av maj?

Du är verkligen underbar.

tjena!

nu är det lite bättre med mig, i fall ni undrar,  men jag har fortfarande ont i min mage.
Idag har jag träffat min älskling, som jag har saknat väldigt mycket, :) 
Jag sitter och lyssnar på musik, och har väldigt tråkigt.
Någon som vill hitta på något imorgon?


Måndag morgon!

tjena (!)

Hur är det med er idag?. Med mig, är det väl sådär, har fortfarande väldigt ont i magen.. och det suger. Jag vaknade tidigt idag, vid tio. Stog på mig mina jogging kläder, och sprang ut och joggade. Jag känner att jag är väldigt duktig.
Jag var ute en halv timme idag igen, kom hem, gick in i duschen, och gjorde v mig. Jag åt även en väldigt god frukost idag, gröt och sylt,
Dagens planer är att jag ska träffa älskling, och sen vet jag inte. Ni får ha det så jätte bra, skriver i kväll igen :)

Dans!




jaa, nu är det lite mer än en månad sen, jag vissade upp mina talanger på dansgolvet ! Då jag tog hem både guld, i singel och i par. Men då var man i en bra form, det kan jag inte säga att det är jag nu. Jag har tappat lite vighet, men det håller jag på att bygga upp igen. Min kondistion, håller jag på att bygga upp den med. Jag är ute och joggar varje dag nu, och jag hoppas det ger reslutat på dansgolvet till hösten. Jag saknar även min dans något otroligt, jag saknar alla i min dans grupp. Jag hoppas att det vi hade i slutet av vår terminen, är kvar när vi kommer nu till hösten.
Bilden är från dantävlingen i helsingborg den 11 maj ! :D

Söndag!

idag vaknade jag vid halv elva, gick upp och tog på mig jogging kläderna, och stack ut och joggade. Det regnade, och det var rikigt kallt, men men. Sedan kom jag hem, la mig på sängen, och orkade absolut ingenting, stack in och duschade, sedan var det frukost. Efter ett tag, så ringde jag älskling, gud vad jag saknar dig!
Mamma och jag körde till väla, gud vad mycket folk där var, det var ju rea. Jag träffade även Gustaf där, det var ett tag sen. Efter väla stack vi till mormor, min söta lilla mormor. Jag hoppas att du kommer i häg mig fortfarande, det är så jobbigt att se dig så här. Jag älskar dig, och kommer alltid att göra. När vi hade varit hos mormor ett tag, körde vi och handlade mat igen, kom hem slingade mitt hår, det blev väl okej. Jag ringde älskling igen, har precis ätit, och  ska snart kolla lite tv:) 



Midsommar bilder.


Ut och jogga !

åhh, igår var det som sagt midsommar afton, och jag var hos min morbror. Det var verkligen super trevligt, massor av trevliga folk. Så det var en lyckad kväll, / natt eller vad man säger, haha ;p

Imorse vaknade jag vid kvart i elva eller något, det blev ju inte så sent i går, men men. Jag gick upp och åt frukost, och sedan ringde älskling. Jag stack ut och joggade, och kom precis tillbaka. Jag var ute och joggade i 45 min, det var duktigt av mig. Så nu har jag bestämt mig för att jogga varje morgon, någon som vill med? : )  Det är faktiksit skönt att jogga på morgonen / förmiddagen, man kommer igång mycket snabbare. Har duschat också, så ska snart i väg med mamma, och sedan ska jag väl träffa alexander, det var väldigt länge sen, får se vad det blir. : )

Midsommar afton!

hej alla där ute, idag är det midsommar ! 
Vädret är kasst! 
Idag så väkte mamma mig vid 10,00 för vi skulle ner till stan, och hämta min krans jag ska ha på mig idag, :D  + köpte flera liter jordgubbar. Jag tycker att vi borde ha sol, och  över 20 grader, men det har vi inte.!! 
Jag ska snart in i duschen, och göra v mig. Sedan ber det av till morbror, dr det blir massor av folk, grillning, bad mm.! Det ska bli jätte mysigt, att till bringa midsommar med familjen, men det blir nog sista året man gör det. !
Ni får ha en trevlig midsommar afton, och glad midsommar på er !

Torsdag!

ojj, nu är detta kanske lite sent att lägga in vad som hände i torsdag, men men. Jag vaknade runt halv tio, av att dem borrade i huset, great !! :D 
Sedan så ringde älskling mig, och frågade i fall jag var vaken, och i fall han kunde komma om tio minuter. Jag på med kläder, borta tändera, och tvättta av ansiktet, sedan kom han och hämtade mig. Vi körde hem till Gantofta, där jag fick hjälpa honom att bära in deras nya tv, kändes snällt. :p (  skoja ) Sedan så hjälpte vi hans farmor och handla, körde till stan, och fixade mitt armband + träffa pappa. Vi körde och hämtade Fredrik, åt, och sedan bestämde vi oss för att kolla på bio, ''brudens bästa man'' den var faktiskit bra. Åhh, johan du förstår inte hur mycket jag tycker om dig. Du är verkligen guld värld. Tack för du finns. <3  


Onsdag!

idag, så ringde mamma och väckte mig klockan halv tio, för jag skulle möta älskling i stan klockan 11,30. Så jag fick gå upp och göra v mig, och hela den biten. Sedan tog jag bussen till stan, och träffade älskling, gah, vad jag är kär. Vi åt även lunch på stan, och gick runder. Jag behvöde en tröja, men hittade ingen, jaja, sånt är livet. Efter stan, så tog vi bussen hem hit, där det blev lite pusspuss och fotografering:p ( så här kommer några bilder ). :)  Nu sitter jag här, har precis ätit, ska snart kolla lite tv, och sverige spelar ju idag. :) 


Tisdag

idag, är det tisdag, jag vaknade klockan 11, gick upp åt frukost, och gick in i duschen.
Mamma ringde mig, och frågade hur det var med mig, och hela den biten.
Sedan slutade mamma tidigt, så vi körde till väla, för att mamma skulle handla något till min morbror. Efter väla körde vi till maxi, och stor handlade. Mamma snackade även med en kompis som hon känner som jobbar där, om sommar jobb för mig. Joo, visst nästa sommar måste jag börja jobba för mamma, visst det kommer säkert gå jätte bra. Tjäna sina egna pengar, men jag vill inte göra det på maxi. Så nu sa mamma, att jag måste börja tänka ut vart jag vill sommarjobba. Men vi har ett problem, man måste vara 16 för att ''sommarjobba'' och jag fyller 16 nästa sommar i augusi. Syn mamma, :D  mohaah.  Ikväll blir det film med mamma, och lite så :)
Imorgon ska jag till stan med älskling<3

Outfit!




Jacka: Zoul!
Blus: HM!
Shorts: Zara.
Skor: converse.

Josefine är duktig !

ohh, idag är det en bra dag, trallalal : )
jag vaknade vid 11, och det känns så sjukt att kunna sova hur länge som helst nu. Jag har drömt några jävligt hemska mardrömmar i natt, fy fan för sånt !!  ;(  Men jag stannade kvar i sängen och kollade tv, sedna gick jag upp och städade bland mina skol grejer, jag kollade igenom en massa prov. Fan vad duktig hjag är :p hihi. ;p
Sedan åt jag, middagen från igår. Nu sitter jag här och lyssnar på rix fm, :)  jag ska även ut och gå en runda, om en stund:)
Ikväll kommer älskling hem, och han är så snäll så han kommer hit då :) Bara för jag har saknat han mer än dig !


144 dagar utan dig !

Jag har fortfarande inte fattat att du är borta och aldrig mer kommer tillbaka. Det är fortfarande så overkligt, att inte ha dig vid min sida längre.
Tänk i 144 dagar har jag varit utan min syster. Jag kan inte fatta själv, att jag har klarat så många dagar utan henne. När hon fanns klarade jag knappt en dag utan att prata med henne i telefon. Men jag har varit stark nog att klara av detta. Och jag måste klara av flera dagar till, jag måste klara av hela mitt liv utan dig. Det är så sjukt konsigt, men jag måste leva ett liv utan min syster. Fast jag vill ha dig vid min sida, så går inte det längre. Du fanns vid min sida, ena dagen och andra dagar var du borta för gått. Mitt liv har förändrats så snabbt, på en dag !! 
Innan vad jag den glada tjejen, som inte hade något problem alls med livet, men det har jag nu. Nu gråter jag nästan varje dag, för jag saknar dig så mycket. Jag har gjort ALLT  för att må bra igen, men det går inte. Det ända som kommer att fungera är att du kommer tillbaka till mig. !
Jag kommer aldrig glömma den dagen då pappa ringer hem till mig, och berättar att du är död !!
Jag visste inte vad jag skulle tro, jag tror jag var i ett chock tillstånd. Men jag har fortfarande inte fattat att du är borta !
Alla dessa minnena vi har tillsammans, kommer alltid att finnas inom mig, för det är något speciellt. Allt det vi har gjort tillsammans finns inom mig.! 
Du var verkligen något speciellt. Du var världens snällaste människa, som brydde sig om alla andra i första hand och dig själv i andra hand. Det vissade bara vilken underbar människa du var. Du var min syster, och det kommer du alltid att vara, du kommer alltid finnas i mitt hjärta och du kommer alltid ha den speciella platsen i mitt hjärta. Jag kommer komma ihåg dig som en underbar person. Du var mitt allt, vi kunde prata om exakt allt. Jag berätta allt för dig!  och då menar jag allt, det fanns inget som inte berättade för dig.
Många frågar, vem är du mest lik josefine?  pappa eller mamma?
Då svara jag: min syster, vi var både lika på utsidan och insidan sägs det.
Jag är så stolt över att ha dig som syster,  jag är stolt över att berätta hur underbar människa du var. Men jag vill att du ska leva!!  jag vill inte du ska ligga i en kista och ruttna, det är inte det du är värld !!  Du är något mycket bättre, och det ville jag ge dig. !  Men det kan jag inte, du sover gott nu, och kollar ner på oss alla. Du ser säkert hur mycket vi alla saknar dig. Du förstår nog inte hur saknad du är, alla tyckte om dig !! 
Du har ett barn på 2 år, och hon frågar efter dig. julia ska vara stolt, hon har dig som mamma. Men hon kommer växa upp utan dig vid sin sida. Hon kommer ha en yuff uppväx, hon kommer växa upp utan mamma. Jag är julias gudmor, jag kommer ihåg den dagen då du ringde hem till mig, och frågade i fall jag ville bli julias gudmor. Jag blev stolt, men jag visste inte vad det innebör, så jag frågade dig. Du sa: i fall jag dör så blir du julias mamma, ( och du skrattade )
men nu står vi här, du är borta, och jag är julias gudmor. Men jag vill att du ska vara vid hennes sida.
När jula växer upp ska jag berätta för henne, hur underbar mamma hon hade. Det vill jagf berätta för henne.
Anna, mitt sista förväl för dig, var den 15 februari, då var det din begravning. !
Jag höll ett tal, och visste inte i fall jag skulle orka, men jag orkade. Här kommer mitt tal.

Anna Lindahl Molin.


Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det finns igentligen inga ord för vad som har hänt.

Det är fruktansvärt. !


För två veckor sedan, lämnade du oss med tomrum och saknad.

Jag förstår inte varför?   Hur kunde du?


Du är min syster, min förebild, och kommer alltid att vara. För jag är stolt över min syster, ska du veta.

Du var mitt allt. Vi kunde prata om ja, exakt allt.

Nu är du hos änglarna. Och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Jag kommer minnas dina fantastiska egenskaper och som världens bästa stora syster. För du är min syster nu och för alltid. Jag kommer aldrig glömma dig.! Du var enorm på alla sätt och viss.

Vi hade något speciellt tillsammans.


Det finns som sagt inte ord för dig.

Tack för du fanns i mina 14 år. Tack Anna.


Vi alla tänker på dig Anna.

Nu har du det bra uppe i paradiset med din mamma. Men vi saknar dig.


Jag älskar dig nu och för alltid.

Din syster.

i miss you.

Idag vaknade jag upp hos pappa, : )
Igår så umgicks jag med pappa hela dagen, och det var jätte mysigt. Vi åkte ner till stan, tog färjan över till danmark och åt på båten. Efter båt truen, och stack vi och handlade godis och lite smått och gott. Sverige spelade ju i går. Dem förlorade, jaja, sånt är livet. Man kan inte vara bäst alltid, nu hoppas jag att dem vinner mot ryssland på onsdag.
Idag ska jag till mormor, sedan ska vi ha gäster i kväll har jag för mig.
Det är jätte tråkigt väder, jag vill ha sol, och vill bada !!

Mina älsklingar är borta, johan är ju borta, men han kommer imorgon<3 Anna, är i canada, och kommer hem om 4 veckor.


Sverige-Spanien!

Idag sov jag rikigt länge, till 11 och det var skönt!  hih.
Gick upp, åt frukost med mamma, och duschade.
Jag ska snart till pappa, vi ska ut och äta, ( 3: de gången för mig denna veckan ) haha.
Sedan ska vi kolla fotboll, för sverige spelar ju idag. :)   Jag tror det blir 1-1 ! :D Jag har även slått vad med michaela att sverige kommer till final :D


Outfit!




Blus: flash.
Byxor: Acne jeans.
Skor: din sko

Fredagen den 13: onde!

Ja, idag är det fredag den 13: onde, och det sägs ju vara en dålig dag.  Men jag har i alla fall inte råkat ut för något speciellt.
Dagen började med, att jag sov länge, för jag har ju SOMMARLOV nu!!:D Sov till 9,45, inte så sent men men, gick upp duschade, åt jordgubbar till frukost, och gjorde v mig. Sedan så tog jag bussen ner till stan och mötte bästa Michaela. Vi tog bussen till väla, väl inne på väla. Så handlade jag en skjorta, en bh och ett nagellack. Michaela handlade en tröja. Det är alltid lika trevligt att umgås med dig<3
Sedan är älskling i Stockholm i helgen, jag saknar dig redan:/  åhh!! :S 
Jag har precis ätiit och målar mina naglar.  I kväll blir det film !

Sommarlov !!!

Idag så väckte mamma redan halv nio, fäör hon visste att jag skulle ha låg tid på mig. För idag var det ju skolavslutning. Mamma körde mig till stan, där det blev snack med mentorn, och sedan begav vi oss till maria kyrkan. Åhh, det var så fint. Det blev några tårar. Efter kyrkan så gick vi tillbaka till skolan, fick betyg, och sedan SOMMAR LOV !!
Tänk så snabbt detta året har gått, det var inte länge sedan man satt där och var 7:a och var jätte liten. Nu ska man börja 9:an efter sommarlovet, och man blir äldst på skolan. Men 8:5 tack för ni finns, ni är verkligen guld värda !
Måste ju berätta att jag är jätte nöjd med mina betyg också :D ihhi.
Efter skolan, stack jag och mamma ut och åt lunch, och det var jätte gott. Mamma skulle tvunget ha en ny väska, så hittade vi en jätte fin. :p
När vi skulle gå upp till bilen, så såg jag johans bror sitta i johans mammas bil. Så pratade vi lite, sedan frågade jag var johan var. Så berättade fredrik det, så jag gick och mötte min älskling. Sedna körde vi till berga, ödåkra och till Gantofta. När klockan började närma sig 17,00 så körde johan mig hem, och sedan körde mamma, jag och hyrde film, och mat !
Ska snart äta mat !! :D,,

ÄLSKLING, kör försiktigt, och jag saknar dig<3


Middag med familj och älskling<3

igår så var det skolan som vanligt. vi började inte fören klockan 10,00. Det första som hände var att min mentor sa till mig och linnea, att vi hade cyklat utan hjälp på ven. Och som straff skulle vi får städa toaletter. Det gick jätte bra. Efter att vi hade städat. Så blev det film med klassen, och det var väl trevligt.
Vi slutade redan klockan 14,30, jag stack hem, cyklade till Anna, och sa hejdå till henne. För vi ska ju vara i från varandra nu i 4 veckor. Så sjukt tråkigt, men jag får försöka klara mig utan henne. För hon är verkligen en sann vän, som jag behvöver ! <3   PUSS PÅ DIG <3
Efter jag hade varit hos anna ett tag, cyklade jag hem, duschade och gjorde mig i ordning. För jag, morbror, bror mamma, och älskling. Skulle ut och äta. Vid fem tiden kom älskling till mig, det blev lite pussar. Sedan körde vi ner till ''la playe'' eller hur det stavas. Där vi åt, och det var jätte trevligt. Efter maten så körde vi hem hit, där vi kolllade på lite tv.
Sedan blev det god natt <3


Ribban cup!

Idag så hade vi sov morgon till klockan 9,30. Tog bussen med alexander, sedan skulle vi samlas mentors viss vid statsparken.  Så var det dags för ribban cup. Förra året var det sjukt roligt.  Ni kanske inte rikigt vet vad ribban cup är för något. Men vi fick ett papper där det stod olika utmaningar, som man skulle göra mentors viss, tex. fylla sin ficka med sand, få tag på en kötttbulle, göra en text om varför din mentor är bäst och byta kläder med någon annan, så det gjorde jag och pontus. Det blev dagens höjdpunkt ! Alla kollade, och då menade jag alla ! :D
När vi skulle byta om inne på tjej toaletten på bibloteket, så hörde vi att det var någon som spolade. Åhh noo!  tänkte vi.
Där stod vi och byta kläder med varandra. Men hon förstod men pinsamt var det.
Jag pontus, och emil gick tillsammans. Vi skulle göra massor av grejer, och vi klarade det. Sedan samlades vi efter en och en halv timme. vi fick full pott, men det gick inget vidare i utslags frågan. S¨å grattis till dem som vann ! :D
Efter ribban cup var det grytan, och det var roligt att kolla på. Vi hade roligt i alla fall. Efter skolan, stack jag och mamma till väla. För jag behvöde nya kläder:$ Så det blev två st nya shorts, en tunkia/ blus och ipod hörlurar.
Nu sitter jag här, pratar med vänner på msn och älskling kommer senare för att kolla fotboll <´3  puss på dig<3



Johan, du är min !!<3

ojj, jag såg att jag inte hade varit så ''aktiv'' på att skriva i min blogg. Men som sagt jag har haft fullt upp :)
Söndag: igår så kom älskling hem till mig framåt eftermiddagen. Vi körde till min morbror, där vi badade och hade allämt mysigt:$ åhh, vad du är bäst johan!! Sedan körde vi till råå, där vi tog en glass, och det var lika mysigt. Johan, du ska bara veta så glad jag är att du har hemma, men det har jag redan sagt. Men jag kan skriva det här också :D  hihi.
Efter glassen, körde vi lite i stan. :)  Sedan åkte vi hem till johan, där vi åt, := <3  
Måndag: Mamma väckte mig klockan 6,15:O   nooo!!  jag vill inte gå upp så tidigt, :O  men i alla fall, sedan vid 7,30 skulle vi hämta michaela vid regnbågskiosken. Vi körde till heden, tidiga, nej nej, inte alls:D hihi. : ) Vi skulle samlas klockan 8,00 på heden, men i alla fall. Vi skulle då ha idrottsdag. Vi började med kast med liten boll, där det gick sådär. Sedan gjorde vi alla andra grenar också typ. Men mitt längd hopp var ändå dagens höjd punk:o  hahah. Efter allt springade, hoppade mm, så skulle 9: orna spela mot lärarna. Jätte roligt att kolla på. jippi. ;p Vid 14, kom JOHAN!!  till heden. Överraskning,<3
Sedan körde vi hem michaela, och körde hem hit. Mamma lagade mat, och vi hade myss !! :D<3 
Jag sitter med turban, och ska snart gå och lägga mig. :)


Michaela !<3

Michaela, tänk att vi har känt varandra i snart två  år! 
Tänk så snabbt tiden har gott, och det känns som vi har känt varandra betydligt längre.! 
Vi är som helan och halvan! Ingen kan stoppa oss ! 
Jag kommer ihåg när vi satt i petersvenskolans matsal, och väntade på att bli indelade i klasser. 
Vi alla var väldigt nervösa, vi skulle börja 7:an. Tänk en helt ny skolan, helt nya kompisar ! 
Vi började prata lite smått, men vi tänkte säkert inte mer på det. Vi blev bättre och bättre vänner, och till slut blev vi bästa vänner. Tänk att jag har hittat en sån bra kompisar i skolan?` Det är magiskt ! 
Du är verkligen en bra vän, och jag är jätte glad över att jag har dig. Tänk så tråkig skolan hade varit utan dig?
Vem skulle jag skratta med, vem skulle jag prata med när jag behvöde någon? Svar ingen.! 
Men nu vet jag om att jag kan prata med dig, ALLTID!! det är bevisat, du har verkligen funnit där för mig. Du ska ha ett stort tack för det! <3  tack michaela ! 
Tänk så många minen vi har tillsammans , och så mycket vi har gott igenom. Dessa minena vi har tillsammans kommer alltid att finnas inom mig. För det är något man verkligen kommer ihåg. Vi ska snart börja 9:an och det kommer bli tufft. Men vi kommer klara det tillsammans. Vi komemr stötta varandra,  och när vi behvöer varandra!

Vi har varandra Michaela, vi ska inte ta åt oss för mycket av vad dem andra säger!  Dem ska inte få dom möjligheterna att kränka ner oss på det sättet som dem har gjort ! Vi ska se ge igen, förr eller senare ! Så är det bara.! 
Det dem har gjort mot oss, är så sjukt omoget!  Dem kommer aldrig att kunna bli mogna! Dem kommer alltid att ligga på dagis nivå. Som sagt vi har varandra och det är jag glad över ! 

Michaela Palmqvist, jag älskar dig nu och för alltid.!<3   
Du är vän man kan lita på, <3

Du lyser upp min dag
du gör mig dag
jag är glad att du finns

 

Älskling är hemma ! <3

Idag väckte mamma mig vid 8,30, för att vi skulle till morbror. Mamma hade lovat hennes kompisar att dem skulel få rida.
Jag gick upp satt på mig kläder, och åt frukost. Sedan körde vi och hämtade dem. Under tiden dem red, så solade jag, och badade. Jag träffade även bror, jag älskar dig så jävla mycket, du är så bäst !! <3
Vi åkte hem, jag duschade, gick en runda, nu sitter jag här, och ska snart äta, är jätte hungrig !! :D

Älskling kommer till mig i kväll, gud vad jag har saknat dig !! <3  MYYSS !!! <3

Imorgon kommer min älskling hem!

Igår var min morbror här, och fixade våra dörrar. När han hade gått var jag och mamma ute och gick i det fina vädret. Hon tyckte att jag behövde gå ut, och bli piggare.
idag vaknade av jätte tidigt, klockan var inte mer än 8,00 :O bara för jag gick och la mig tidigt i går. Kollade film, och sedan gick jag upp och åt frukost. Det är ju Svergies national dag idag, : )  jippi!:D
Så nu sitter jag här i bikini, ska snart hem till morbror, för att bada. Jag måste bli brun till min johan kommer ! :D haha.
Imorgon kommer äntligen min älskling hem, efter en månad utan varandra så ! :D<3



Josefines outfit!




Blus: MQ
Shorts, klippt av själv, :)


Liseberg bilder!







allergi chock och nässelfeber!

skolan idag, mamma väckte mig, gick upp, och tog bussen till ga hallen, för vi skulle ha idrott, men jag kunde inte vara med p.g.a mens värk..(:    sug !
Medan dem andra spelade baseball, så satt jag, michaela och pontus i gräset, och pratade om allt !
+ att pontus sa till mig i går, att han hade snaggat sig. Så kommer han gående, då skriker jag
- PONTUS !!!
då visar det sig att han sa det vara för att jävlas:o  döö:p ahha
Efter idrotten gick vi tilblaka till skolan,
svenska, då vi skulle spela upp vår pjäs, vår var lätt bäst ! :D  Vi tappade inte bort oss i alla fall . ) hiohi.
Där vi även fick våra betyg i sv / so. Fick VG i svenska och VG+ i so.!  Det är på goda vägar :)
Sedan böärjade det klia något enormt på mina ben, jag kunde inte låta bli att klia!!
Sedan blev det stora utslag, över mina lår, det spred sig till armarna, och lite i hårbåtten! 
Men det visar sig antigen vara allergi chock eller  nässelfeber. Jag fick medecin, som jag har med mig. Med andra ord jag blev drogad typ.. Sedan kom mamma och hämtade mig på skolan, för jag var trött. Då körde vi och åt lunch, för jag var hungrig, alltid lika gott med mat:p haha. Men nu är jag jävligt trött, så nu sk ajag sova..:(  

Jag kanske inte alltid mår lika bra som du tror.!

Jag har förlorat min bästa vän, mitt allt,  ja min syster. Det är 4 månader sedan, och det har inte varit några lätta månader. Men jag lever, och jag har varit stark nog att klara av det. Trotts allt gråt, och alla sena kvällar.
Med andra ord, jag har haft det jätte jobbigt under dessa 4 månaderna. Om man säger så dem tuffaste i mitt liv. Fast jag bara är snart 15 år, så kommer den 25 januari vara ett datum att komma ihåg lik väl som jag kommer komma ihåg min syster. Jag har alltid varit en glad, potistiv och en framåt tjej. Som aldrig har en sur min på läppen. Det har varit så alla mina 14 år. och det är det fortfarande. Jag ler på utsidan, jag skrattar och är positiv på utsidan! Men det är ingen som verkligen frågar hur jag mår, och menar det? Jag tror faktiksit inte de tär någon som har gjort det. Visst det förstår jag, för om jag hade alltid varit ledsen, och aldrig skrattat, då kanske folk hade börjat undra, hur jag mådde. Men nu är det inte så. Som sagt, jag mår inte bra.
Jag vill vrida klockan tilblaka, och verkligen rädda min syster. Jag vill att hon ska komma tilbaka levande !!Jag vill att hon ska må bra,!
Man har så många frågor, som man har ställt sig själv, men aldrig fått svar på. Och man ställer dem frågorna fortfarande, men får samma svar.! 
Det är så jobbigt, att veta att du inte finns på denna jord, vi kommer aldrig mer att träffas!
Vi kommer aldrig mer att få prata.!  Tänk på en jävla dag, har mitt liv förändrats, och då menar jag förändrats.
Du fanns vid min sida ena dagen, men andra lämnade dig mig ensam.
Tänk så mycket du hade kvar i ditt liv, nu kan du inte se din enga dotter växa upp.
Julia kommer bli en fin flicka.
Inom oss alla, finns du kvar i oss Anna. Du finns i min själ nu, det är vi två mot världen.
Jag måste vara stark, och klara detta. Hur tufft det än är, så måste jag det:(  För jag ska bevisa för dig, att jag är din starka syster<3

R.I.P


Liseberg i går, och skola idag !

Ja, som sagt igår var elevrådet på liseberg, och det var jätte roligt.
Dagen började med att jag skulle till skolan, hade först no.!
Sedan så gick jag och Thea ner till musiksalen, där vi skulle samlas, för att sedan åkta till Göteborg !
Resa upp gick väl bra, men det var jätte segt :p
Vi kom till göteborg vid ett. Det var jätte mysigt på liseberg, man var ganska trött när vi skulle hem.
Resa tillbaka gick så snabbt !! Så sjukt roligt, som sagt jag har ont i min nacke !! :/   Jag vet inte, men jag låg på något konsigt sätt i bilen :D Kom hem vid 21, mamma hämtade mig på Ps1, kom hem duschade, ringde älskling, och träna på min reodivninsg! Somna !:p

Idag vaknade jag jätte tidigt, för jag skulle träffa olle och Emma på skolan klockan 8. Jag ringde olle tidigt imorse, och frågade i fall vi verkligen skulle träffas klockan åtta, och det skulle vi. Tog bussen, och sedan träffade jag dem på skolan, vi tränade på redivisningen, och sedan var det då dags. Så mycket tid vi har lagt ner på denna arbete, det är helt sjukt. Men det gick väl bra, eftersom vi inte har tränat alls tillsammans. :O  Efter spanskan, var det matte.!  pratade betyg, det går framåt med mina matte kunsakper, men jag är inte nöjd med mitt betyg..  får se i 9:an jag måste höja mig. Sedna hade vi estet, där vi skulle göra någon fotojakt, jag och michaela sprang på stan som yra hönor. Vi fotografterade allt från polisman till en röd pölse:d haha. Sedan fick vi sluta efter maten. Tog bussen hem, handlade mat, och dricka. Sitter här och kollar igenom mina betyg, och dricker ramlösa :)   ( jag orkar inte lägga in bilder från liseberg ) :p
Jag ska snart ut och sola :D

5 dagar kvar älskling!

Idag är det bara 5 dagar kvar till min älskling, kommer hem. Jag saknar dig jätte mycket johan, ska du veta.
Det var inte länge sen man sa, nu är det '' tre veckor kvar'' tills johan kommer hem. Men har gått så snabbt.
Tänk imorgon har vi varit tillsammans i en månad, jag har sått ut med dig en hel månad:p hihi. <3
Och fler ska det bli, johan jag tycker verkligen jätte mycket om dig.
Tänk för en snart en månad satt, vi där i din soffa, och skrev lapparna. :$  åhh, de tär vekrligen en dag att minnas.
Du betyder verkligen något otroligt för mig, ska du veta. Det finns ingen bättre än dig. Du är så underbar <3
Vad skulle jag gjort utan dig?  <3
Johan 5 dagar kvar, vi klarar detta älskling<3




Ny vecka, !

Som sagt, mamma väckte mig och hela den biten idag också ;d hihi.
Skolan började med matte, jag och michaela löste sån matte klurig, var det snabbast eller?:D vi är bäst !!
Mentorstid!
Trädslöjd, när jag inte gjorde något, satt och pratade med pontus och michaela hela tiden, :p
Mat.
Engelska, vi kollade film.
Svenska, kunde inte göra så mycket för Tilda hade pappret eller något.. Men men,.

Efter skolan, tog jag bussen till mamma, för jag var tvungen att skriva ut mitt no arbete.
När vi kom hem, pluggade jag lite på spanska, cyklade och handla lite dricka till imorgon.
För imorgon ska ju elevrådet åka till liseberg. : ) så kommer nog inte skriva något imorgon. För jag kommer hem lite senare imorogn kväll :D 


Nu är helgen slut..

Helgen har varit jätte skön, det har varit strålade väder, och allt har varit perfekt, förutom att min älskling inte är hemma än. Men som sagt det är bara 6 dagar kvar. Vi kommer klara det.
Idag så åkte jag och mamma till mormor, där vi träffade min morbror. Vi satt ute i solen och fikade, och hade allämnt mysigt. Sedan åkte jag med morbror till han, där jag badade med daisy. Det var 28 grader i luften och 24 grader i poolen. Det kan inte bli mycket bättre, nu märker man att sommaren är snart här.
Efter badningen, åkte jag och mamma och handlade mat. :) 

Nu i kväll, har jag varit ute och gått i en timme, och det var rikigt skönt, förutom att jag har stora blåser på mina fötter, men men. Iorgon är det skola, då får man träffa pontus. :) :p +  bästa michaela :D<3

Du är mitt allt.!

idag vaknade jag upp ur min dröm, hihi. :p Vaknade vid 10,30:o  nu kommer jag inte kunna somna i natt, men men. Gick upp, mamma kokte ägg, och så åt jag nybakade bullar, alltid lika gott. Nu sitter jag här, har precis sytt i min knapp i mina shorts, och ska snart göra v mig. Jag måste till väla.!!  Får se om det blir av, och i fall mamma vill.
Men nu ska jag plugga, och sedan ska vi till mormor.

6 dagar kvar älskling,<3

RSS 2.0