idag !

skolan, hände inget speciellt. : )
Hem, plugga, plugga, plugga, och sedna i väg och dansa.
Jag och malin, är så duktiga, vi har tränat en vecka, coh kan vår dans, och nu gäller det i kalmar  !
Nu ska jag kolla tv med mamma, pusss

Helgen!

jaa, som sagt jag har inte varit speciellt duktigt på att uppdatera. Men jag har verkligen inte haft det, har haft massor av plugg mm.
Men i lördags, så var jag och mamma på maxi på förmiddagen och handlade mat. Senare på eftermiddagen kom älskling, jocke och CF hit. Sedan stack jocke och cf, och vid halv åtta körde mamma mig och älskling till bowling hallen där vi skulle träffa älskling föräldrar, och deras kompisar. Det var verkligen super trevligt att bowla, vem vann över jocke?  joo, jag!! tralalalal, jag vann över dig, ! :)  ( jag är så otroligt stolt ) Sedan så kom vi på att tåget gick halv tio, och nästa halv tolv, så vi var tvungna att komma med det halv tio, och kolckan var tio över när vi gick från olympia. Jocke hade sin longboard med sig, så jag satt på den, och jocke körde:D haha Vi såg säkert skit töntiga ut, men vi hann med tåget, och det var det viktigaste. Träffade gabbe på tåget :)  Sedan var vi framme i gantofta, där jag även sov.
Söndag morgon, vaknade hos älskling. De tär så mysigt att vakna upp med dig, ! du är så sjukt underbar. Vi bestämde oss för att köra gokart, så vi gjorde v oss och og tåget in vid halv tre. Sedan bussen upp till CF, där vi träffade Anna ( cf tjej) vi tog tvåen till biltema, och gick sedan där till gokarten, jävla bit var det !!! Men vi hittade. : )
( jag körde då inte gokart, jag vågade inte  )
Hem, efter det och sedan massor av gäster. ( mamma har ju fyllt år )

Du är världens bästa mamma.

åhh, denna veckan har varit så jobbig och stressig, men värre blir det. !
Jag orkar inte mer, allt detta plugg, och skit. Det tar verkligen på krafterna, men nu ska jag snart sätta mig och plugga igen.
Vi har två prov nästa vecka och ett arbete som ska vara inlämnat. Men i alla fall jag ska inte klaga.
Veckan har som sagt varit att plugga.

I onsdags, så var jag på Hif med johan, där jag träffade oskar och alexandra. Trevligt trevligt.  Jag sa även hej till älskling (L)

Igår, så var det dans, skulle pluggat, men jag mådde abslout inte bra för det. Tack alla som stöttade mig.


Idag: sov morgon till halv tio. Första lektionen var på Ga-hallen där vi hade idrott. på idrotten hade vi handboll, jag fattar noll på det. Jag förstår inte hur människor kan tycka om det, de är verkligen hur tråkigt som helst.. Vi hade även prov på idrotten, något teoretiskt prov ( eller hur det stavas) om regler mm, i handboll.

Efter idrotten var det no, där vi skulle skjuta upp våra raketer. Jag, michaela och tilda hade abslout inte lagt ner tid på det, men när vi sköt upp dem för några veckor sedan, så kom den inte sist. Men idag kom den sist, men vi hade ju inte lagt ner massor av pengar på rakterna som vissa gjorde. :p Efter no, var det matansvaret, sista gången detta året ! Gött !

Elevråd sedan, där vi gick igenom lite om fikan, inget annat. Svenska, där vi gick till bibloteket och lånade böcker, så nu har vi en månad på oss och läsa ut denna boken. Efter sv, hade vi till slut engelska. !

Vid tre kom mamma och hämtade mig, vi körde hem, och sedan ner till stan igen. Min mamma fyller faktiskt år idag, så ett stort grattis till henne. Du är världen bästa mamma. ! Vi åt på harrys, och sedan fick jag en ny mascara och ett par trosor av mamma, hihihihi. Nu ska jag plugga, och sedan till bogarhts med bror.
Imorgon ska jag träffa älskling <3

puss !


skolaskola!

jag orkar inte mer, !! vi har så otroligt mycket i skolan för tillfället. Läxor hit, inlämingar hit, och prov hit. !
Detta går mig på nerverna. Hur kan lärarna sätta så mycket på en vecka, tror dem inte att man har något annat för sig?
Men i alla fall, jag känner mig lite så deppig fortfarande. Jag är fortfarande små förkyld och saknar min syster. !
Snart är det fan 8, jävla månader sedan hon försvann !
MEn idag började dagen med no, där vi gick igenom hormoer. Där efter hade vi dubbel timme i svenska. Första svenska lektionen gick vi igenom nordirland konflikten, och andra timmen, hade vi disskution om palestina -israel konflikten.
Sedan fick vi även reda på att vi har prov i det nästa vecka, dööö. jag orkar inte.  !
Maten, där min mentors grupp fortfarande har mat ansvaret, !
Bild, men läraren är sjuk så vi hade studietid, jag och bobbis läste på musik provet. ! :D
Efter skolan, hem plugga glosor och vid tre tiden kom älskling kom till mig. !
gud, vad jag tycker om jocke. Han är verkligen helt jävla underbar. : )
<3
Nu ska jag plugga glosor igen, musik och sedan kolla idol och sova !! :D

sjuk!!

idag har jag varit hemma från skolan, för jag verkligen inte mådde bra.
Det är inte ofta jag är sjuk, men men.
Jag vaknade vid ett ungefär eller något, kollade tv, och sedan pluggade jag.
Denna veckan är verkligen inte rolig, massor av plugg. Jag orkar inte. !

Jag har varken tid, eller ork att vara sjuk.

Nu  ska jag plugga vidare, mamma är på föräldrar möte på skolan så jag är ensam hemma :/


'' oj vad jag är duktig på att uppdatera''

hihi, god eftermiddag mina läsare. !

jag har verkligen inte haft tid, att uppdatera.
I fredags, så var jag i skolan. Vi började inte fören klockan 9,30, med idrott. Vi hade handboll, och det gick väl sådär, efter idrotten, hade vi no, där fick igenom nervsystemet. Lunch, där jag hade disken.
Svenska, och till slut engelska. På engelskan, hade vi debatt, och vår grupp var emot djurförsök. Men det slutade lika.
Efter skolan, gick jag bort till frisyrmakarna, där jag hade beställt klipptid, jag klippte bara topparna, och luggen. Sedan gick jag och mötte älskling, på bibblan. Sedan tog vi bussen hem till mig, vi kollade tv, sedan cyklade vi till Willys, och köpte grejer till mamma, och godis till oss. Vid åtta tiden, åt vi, och bror kom även. Sedan blev det massor av mys framför tv, jönssonligan, bland annat, och sining bee. Vid tolv släckte mig, för hade danstävling dagen efter.
Vi nio, väcker mamma oss, jag gick upp ich gjorde v mig, men älskling låg kvar den latmasken.
Sedna gick han även upp, och gjorde v sig. Vi tio, så körde vi till Ga-hallen, där jag mötte malin, sedan var det då dags för danstävling, mitt första heat, gick skit, jag tappade bort mig hela tiden. Så jag är inte alls nöjd med min prestation, men nu är det kalmar om tre veckor med malin, då gäller det. !
Sedan vid fyra kom jag hem, gjorde v mig, och vid sex körde mamma mig till Tilda, där det blev massor av mat och sing star. Jag kände redan igår, att jag inte mådde speciellt bra.
Så idag, så vaknade jag, jag är genom förkyld och ont i halsen.

nu orkar jag inte rätta texten, jag ska försöka plugga vidare, för vi har rikigt mycket till nästa vecka.
puss på er !

En månad älskling!

Grattis till oss älskling, som firar en månad tillsammans. Denna månaden har varit fylld med kärlek, och skratt.
Det tog en sekund att lära känna dig, det tog två sekunder att tycka om dig. !
Du är verkligen en jätte bra kille.
Du är en sann vän, och en kärleks vän. Som jag bara tycker så mycket om.
Du vet om, att du är guld värld, och betyder jätte mycket för mig. Du är fantastisk. Jag hade kunnat sitta och skriva i evigheter om dig, för det finns s¨mycket. Men nu ska jag kolla idol.

Idag: Engelska, debatt. Matte, fattar typ allt:p Musik, gick igenom lite tillprovet. Mat, där jag och jeppe hade disken. :D
Svenska, jobbade på pontus, ( fantastic 4 ) och sedan var det idrott inntebanndy.
Hem, plugga, äta och iväg och dansa. och nu ska jag som sagt kolla idol. Imorgon ska jag träffa älskling istan och sedan klippa mig. sedan ska vi sova ! <3

'' jag tror det blir en liten paus''

Förlåt, men jag verkligen inte ork eller lust att skriva om vad som händer om dagarna just nu.
Jag känner att jag måste kunna tänka lite på mig själv nu.

Jag tror det blir en liten paus om vad i veckorna, några dagar framöver.
Men jag har dans tävling på lördag, så det är bara att komma till Ga- hallen !

''jag mår bra''

Jag måste tänka framåt och se allt positivt med livet. Jag får inte se alla mörka sidor bara, det mår jag inte bättre av, det mår ingen bra av.
För snart åtta månader sedan, tänk åtta månader sedan, så förlorade jag min bästa vän, min förebild, min syster. Det har någ varit det svåraste och tuffaste i mitt liv, att leva ett ''normalt'' liv utan henne är en smärta, en plåga !.
Min syster, hur ska jag förklara henne som person?  Det går inte, för det finns inga ord för hur underbar hon var. Min syster var någ en av världens snällaste människor, hon tog alla andra i första hand och sig själv i sista hand.
Livet är orättvisst, varför skulle en 27- årig kvinna förlora livet ? Varför inte en 90 åring, som har levt sina dar?

För som sagt åtta månader sedan, så förlorade jag min syster. ´
Den 25 januari 2008, var jag i skolan, umgicks med mina kompisar och efter skolan var jag och fredrik på stan och fikade. Jag hade inte en aning om att min syster kämpade för livet, när jag satt på bussen. Senare på kvällen, så kollade jag och mamma på nyheterna, och vi hörde att det hade varit en fruktandsvärd trafikolycka vid Ekeby. Vi båda satt tysta, och sedan utbrast mamma, '' - fy, vad hemskt för familjen''. Vi tänkte ju inte mer på det.
Den 26 januari 2008, så vaknade jag vid 6 tiden, av att telefonen ringde. Mamma gick upp och kollade vem det var, men hann inte svara. ''- Det var din pappa, Josefine. Du bör någ ringa upp'' Jag slog pappas nummer, och Martin ( min bror ) svarade, jag blev rädd, och visste att någonting hade hänt. Martin grät, och jag hörde att pappa gråta i bakgrunden, jag skrek ''- vad har hänt? '' pappa tog telefonen och sa ''- din syster är död''
Jag la mig ner på golvet, och skrek. !  Jag trodde att jag drömde, och skrek och grät som aldrig förr ! Jag trodde inte det var sant. Jag och mamma körde till pappa, där bror redan var. Pappa berättade, om hur Anna dog. Alla var ledsna, och efter ett tag kom Bogdan ( min systers sambo ) och berätta hur polisen hade ringt till honom, m.m.
Det var så här, att min syster, min systers mamma, och min systers barn. Fördades i en bil tillsammans, min syster avled direkt på plats. Min systers mamma, avled senare på sjukhuset. Min systers barn, Julia, var allvarligt skadad och hade körts till Lunds lasarett för vård där. Vi 5 körde ner till lund för att hälsa på Julia, det var fruktandsvärt att se. Som hon såg ut, ! Alldeles blodig, och fullt med skrapsår i ansiktet. Julia, låg nersövd i flera veckor. Hon var stark och klarade av detta, jag beundrar verkligen henne.
Efter vårt besök i lund, körde vi till helsingborg i gen. För ett sista förväl av Anna. Jag kan fortfaraden se denna bilden framför mig, när min syster låg där på båren och var alldeles blodig, och ett stort hack in i huvudet. Det var en plåga att bara se henne död !  Jag vill se henne leva och vara glad. Men det är något jag aldrig mer kommer att få se.

Det var en svår period redan då, att försöka få in i hjärnan, att min syster är verkligen död, jag drömmer inte. !
Jag har gått igenom ett helvete, om jag för utrycka mig så. Under dessa månaderna, har jag gråtigt mer än jag någonsin har gjort i hela mitt liv. Jag mår fortfarande inte bra, och det känns som jag aldrig kommer att göra det. Men jag försöker att blicka framåt och se på framtiden. Men det hade varit så mycket lättare i fall min syster hade hjälp mig igenom detta. Min syster kommer, alltid att finnas inom mig. Hon kommer alltid att vara en förebild för mig, jag ska bli som min syster. !
Det är jag och Anna mot världen nu, nu ska vi vissa dem, att vi kan mer än ni tror. Vi är två starka tjejer, som blickar framåt i livet, och försöker göra allt för att må pysiskst bra. !
Efter alla pyskologsamtal, kurater samtal, så mår man inte bättre. Men att intala sig själv att man inte mår bra, det går inte. Då kommer jag aldrig må bra, i fall jag har dem tankarna. Jag måste verkligen intala mig själv, att jag kan klara av detta, jag kan vara stark någ och klara av detta. Har jag klarat av 8 månder, så kommer jag klara många till. Hur jävla tufft det än är. Så måste jag göra det. Min syster, ser på mig, läser mina tankar varje dag, jag ska inte göra henne missnöjd nu. Jag ska visa henne, att hon kan vara en stolt stora syster i paradiset med sin mamma. Min syster är min lilla ängel, som vakar över mig varje dag.
Jag tänker på dig min älskade syster, och du kommer alltid att finnas inom mig. Alltid !!!!
Jag hoppas att du blev glad för rosorna gumman. !
Vi tänker på dig.

Hoppas du sover gott, jag älskar dig.

/ din syster, nu och för alltid.


förlåt !

god kväll puddingar !

jag som ni ser, inte skrivit i min plugg på ett tag. Men hela helgen, har jag mått dåligt. !
Varit och hälsat på syster, jag saknar verkligen henne. Det finns inga ord, för den saknaden, den plågan och den smärtan man har innom sig. Jag trodde aldrig att man skulle må så här dåligt, men det gör jag. ! Det är verkligen jätte jobbigt. Så jag och mamma åkte till landskorna i lördags, där vi var i en timme ungefär, vi köpte en bukett roser och satt där. Jag bröt ihopa helt, grät och pratade till Anna. Jag berättade hur mycket jag saknar henne, jag tog även på gravstenen, för första gången. Det har alltid varit min ''fara'' att röra den. Men i lördags, gjorde jag det. Jag älskar dig syster, du finns i mina tankar.
sedan blev det massor av mys med mamma framför tv. Jag orkade verkligen inte göra något.
Söndag:  åkte jag och mamma till mormor, där vi fikade. Jag älskar dig mormor, sedan åkte vi till väla, där jag köpte en klämma. !

Idag: vaknade jag vid sju, rikigt segt att gå upp. Men stack till skolan. No, matte och spanska. Sedna fick jag reda på att jag och michaela har disken tillsammans denna veckan. Det ska bli roligt. Vid tolv hade vi då mat ansvaret, vi började diska, och det gick väl helt okej. Vi blev klara i det, det kan inte bli bättre. Efter mat ansvaret, hade vi Hk ( hemkunskap 9 där vi lagade potatis gratäng och kyckling file, det blev jätte gott. Sedan så berättade thea för mig att elevårdet skulle baka efter skolan. Så jag fick ringa till Johanna och ställla in engelska, och baka. Så vid halv sex tog jag bussen hem. Så det tog 2,5 h att baka. jippi !!!
sedan blev det mat, och iväg oh dans. Skönt, snart är det danstävling !!

Nu ska jag kolla csi ien. puss


''MC''

jag måste verkligen skriva,  att jag inte alls tycker om Mc donalds, jag hatar det om jag får uttrycka mig så.
Tänk så många som har rört vid denna hambrugaren du sitter och äter på. Tänk så många fingrar som har varit på den maten. Har ni igentligen tänk på vad köttet innerhåller, eller vad den dressingen innerhåller.?
Det vet ni igentligen inte, och det kommer ni aldrig få reda på heller.
MC donalds, är någ världens största matkedja, och dem måste tjäna miljader varje år, p.g.a att just du köper en hambrugare eller pommes.
Man kan läsa på vad allt på ''MC'' innerhåller'' på baksidan av det pappret man får på brickan. Det är inte lite kolhydrater det finns, det är mycket. !
Det är sjukt.... tänk på det nästa gång du köper en hambrugare, vem har rört denna hambrugaren?
+ att det är inte speciellt frächt att äta där heller.

krya på dig älskling!

idag är det fredag hela dagen lång. Jag bara älskar fredagar. ! :D
Idag började skolan med idrott, där vi hade handboll. Det är verkligen inte alls roligt, jag har typ två vänster händer. MEn man kan inet vara bra på allt. Jag älskar idrott i alla fall, jag hoppas han höjer mig nu bara. Men efter idrotten, blev det en s´nabb dusch, och sedan fixade man till sig, för vi hade klassfoto idag.
Sedan tog jag, och ellinor bussen tillbaka till skolan. Där vi skulle ha No, vi skulle skjuta upp våra raketer, gud vad bra. Jo, jag och michaela är i samma ''grupp'' devisäga att vi har gjort en raket tillsammans. Vi tänkte vi måste vinna skönhetspriset, och tänka mer på utseendet än funkionen. Den är rosa, och det står TJM på, det står för Tilda, Josefine och Michaela. Tilda kom in i vår grupp i början av förra veckan. Men så var det då dags för uppskjuting, jag trodde inte att vår skulle flyga över huvudt taget, men jävlar alltså. Jag blev rikigt stolt över mig själv, att den kunde flyga. Den kanske kom 10 meter, tänk 10 meter flög en pantflaska, hahah. Helt sjukt, men i alla fall efter No, så var det lunch. Vid tjugo i ett var det dags för fotografering. Jag blev så jävla snygg, :D  haha. Nej, men jag skrattade i alla fall, så jag hoppas det blev bra. Liksom sista året på Petersven skolan, då vill man ju att fotot ska se bra ut.
Efter fotograferingen, var det dags för so, där vi hade georafi tävling. :d jag och adam var ju jätte bra: ) hihi.
Engelska sedan, där vi hade debbat, adam, robert, pontus och oliver, ni vann inte över oss !:d  vi ägde ut er:p haha.
Vid tjugo i tre, var det fotografering med elevrådet, det gick väl bra, skrattade som en gnu, tack jesper !:D

Slut för dagen, och slut på skolan för denna veckan. Skönt !
Tog bussen hem, iväg och sola med mamma i 15 minuter. Så nu ska jag göra det några gånger till innan tävlingen. Måste ju vara brun då ! :D
Sedan är älskling sjuk :(  stakare. Du får krya på dig, och jag hoppas du blir frisk snart. Jag älskar dig <3

Nu ska jag lägga mig framför tv, och slappa.


slutet på veckan!

idag började vi klockan halv nio med engelska. Vi hade en liten redovisning, och det gick okej.
Efter engelskan var det matte, musik.
Sedan gick jag michaela, adam, pontus och robert till knutan och åt på pasta staionen, det var verkligen super gott.
Svenska hade vi sedan och till slut idrott.
Vi hade innebandy på idrotten, bra spelat lag ''1'' :D  Vi ägde !!
Vid tre kom mamma och hämtade mig, och sedan kom älskling hem till mig efter skolan.
Han ritade en jätte fin teckning till mig, tack snygging ! :D
Vid fem tiden, åkte älskling hem. För jag skulle dansa klockan sex.
På dansen gick det verkligen jätte dåligt.... men sm sagt jag har tränings värk över allt, då kan man inte rikigt prestera tillräckligt mycket.
Nu ska jag kolla idol.
Puss på er!


skola!

god kväll!

Idag, hade vi sov morgon till klockan tio.
Vi hade först matte, spanska,
på spanskan var det glosförhör, och det gick väl helt okej.
Mat,
Elevrådsmöte, och nu sitter man i styrelsen också:D haha
Sedan hade vi framtidspiloterna.
Hem, äta, och sedan bussen till danshuset. På dansen hade vi fys, och det var väldigt jobbigt.!
Efter dansen plugga,
Förlåt men jag orkar inte skriva mer, för jag är så otroligt trött. Träningsvärk...

danstävling.

åhh, nu börjar det äntligen närma sig, den 20:e är det danstväling för mig och mångra andra. Den är faktiskt i helsingborg, alltså det betyder att jag måste verkligen ge allt, och försöka få en prick på hemma plan.
Men jag känner att jag verkligen vill, och har rätt inställning, så jag har någ en liten chans.
Nu har jag tränat i snart tre veckor, efter sommar uppehållet. och detta har jag lärt mig och hittat.
Jag älskar verkligen att dansa, det är det roligaste som finns. Jag dansar som sagt 5 dagar i veckan, och jag hoinner med skolan. Vi har mycket plugg nu, någon läxa varje dag, men jag planerar bra. Så jag tycker att det känns bra.




* jag har lärt mig en massa nya steg
* jag har fått mer självförtroende
* jag har hittat en danspartner
* vi är några tjejer som vill börja dans grupp disco.


dansdansdans!

åhh, idag var det upp tidigt. Ställde klockan på sju, ! åhh, det är så segt att gå upp. Jag tog bussen till skolan, där vo hade No först, vi fortsatte på våra rakerter. Dem kommer bli så fin, eller den är så fin. Efter no blev det dubbel timme i svenska. :)  Mat, och adam lilla berättade sin plan med sin tjej i 5:an. Haha,
Sista lektionen hade vi bild, sedan slut.
Jag och michaela gick i stan, och sedan hem.
Hem, plugg och sedan iväg och dansa.
Träningen gick bra, jag och malin tränade på vår pardans, den börjar likna något nu.
Min singel dans, kan jag nästan, ska bara finslipa den nu.

Nu ska jag fortsätta kolla Top modell och sedan börjar vi 10,15 imorgon.

<3

Ny vecka!

god kväll mina snyggingar !

Imorse, väckte mamma mig vid sju, åhh, det är så segt att gå upp. Men jag gick upp och gjorde v mig, och tog bussen till skolan.
Första lektionen var No, dår vi skulle prov skjuta våra raketer, men det gick väl inte så bra. vi hade ingen konpressor. Så vi fick sluta tidigare. Efter en lång rast hade vi Matte, och jag tycker detta kapitlet är jätte svårt. Vi hade sedan spanska, och mat.
Efter maten, blev det Hemkunskap, vi gick igenom '' mitt hem'' och sedan så skulle vi ut i köket och laga '' knael äpple med vaniljkräm''
Michelas och mina äpple, blev typ jaa, jag vet inte vad dem blevm hah, men god var dem ::) 
Efter skolan, gick jag till bibblan för att träffa Johanna, så pluggade engelska i en timme.
Hem, och äta och plugga, vid sex kom bror och hämtade mig.
När jag väl kom till dansen, var det lång uppvärmning, och träna på sin egna dans. Sedan frågade Rebecca ( tränaren ) om jag ville börja dans pardisco igen, så sa jag, gärna, så nu har jag en dans partner, som jag ska tävla tillsammans med i kalmar. ;D 
Nu ska jag snart sova, för jag är jätte trött.

puss !

Du är helt underbar Jocke!

igår så vaknade jag vid tio, gick upp och gjorde v mig. Sedan skickade älskling sms, jag ringde honom, och bestämde. Vi bestämde att jag skulle komma till honom och sedan sova där. Så jag packade ner massor av saker, och sedan körde mamma mig till Gantofta.
Vi kollade TV hela efter middagen lång, mysigt. Vid sex, kom Amanda och Adam, där drog vi ner och åt. Sedan satt vi bara och pratade och skrattade. En helt underbar kväll, sedan blev dem hämtade. Jag och jocke kollade tv igen och lite data. Sedan blev det godnatt:$ 

Idag, vaknade jag upp hos jocke, vi åt frukost och jag gjorde v mig, sedan kom mamma och hämtade mig. Nu sitter jag och lyssnar på musik, och pluggar lite. Snart kommer älskling hit. Du är helt jävla underbar !

bilder på mig!


fredag hela veckan.

idag började dagen med idrott, och sedan gick jag, linnea och tilda tillbaka till skolan. Där vi skulle ha NO, jag, michaela och tildas raket är verkligen bäst. Den kommer lätt vinna design priset, men om den kan flyga det är frågan, ahha. Men vi får se, vi har gjort vårt bästa.
Efter no, var det lunch, där det blev många skratt, tack bobbis, ! :D<3
Svenska, och till slut engelska.
Efter skolan, stod mamma och väntade på mig, vi gick sedan in på Ebbas fik och fikade.
Sedan blev det shopping, linne, vantar, musmatta, och en mapp.
Nu sitter jag här och mår allmänt dåligt, och ska snart umågs med mamma hela kvällen lång.
Puss på er !

dagen!

idag började dagen med att jag gick upp och tog bussen till skolan.
I skolan, hade vi engelska, tre st test, och dem gick jätte bra. Jag har alltid haft svårt med engelska, men jag tror att min engelska har förbättras tack vare johanna. :)  Efter engelskan var det matte, michaela och jag jobbade på. Vi hade sedan musik, lunch och svenska.
Sista lektionen hade vi idrott på olympia, så vi fick gå upp dit. När jag skulle byta om efter idrotten så såg jag att älskling hade skickat sms, och skrivt att han hade slutat. Sedan ringde jag honom, och frågade vart han var någonstans. Då satt han i bilen med mamma utanför olympia för att hämta mig. nawe, så gulligt.
Vi kom hem,, kollade tv, och sedan var jag tvungen att åka till dansen.
Vid sju ringer jag älskling, för han hade ringt, han sa att han kommer om några minuter för att hämta sin engelskbok.
Puss på dig.
Nu sitter jag här och har jätte träningsvärk i magen, och ska snart nanna. Börjar halv tio imorgon på friidrottshallen igen! <3

outfit!




Blus. HM
Kofta. HM
Byxor, cheap mondey

DAns !

god efter middag mina läsare. !

Idag, har det varit en skön dag i skolan. Började vid tio, med matte. Där efter spanska.
Lunch, och överraskning, för vi hade ''maten'' första veckan. Glasss!!!:D
Efter överraskningen, så gick jag och linnea ner på stan, där vi handlade lite smått och gott.
Jag handlade en BH, smink, och en mössa :D
Mössan passade perfekt till mina nya vinter stövlar. Skit fint, kommer det bli.
Jag pratade med bästis för några minuter sedan, hon har tagit min studieplan!!!  Jävla stil.
:p  Om en kvart ska jag cykla till dansen,
om snart två veckor, har jag danstävling i GA hallen och jag tränar för fullt. :D

<3

Jag borde ha lyssnat på dig..!

Du har exat lika dana bilder som jag har, vet du hur iriteerade det är?
Du har gjort bilden exat lika dan.!
Det är något som stör mig, att man inte får ha några bilder i fred längre. Jag lägger upp detta inlägget, p.g.a att jag är väldigt iriteerad. För en kompis till mig sa, för några månader sedan, hon har lika dana bilder som dig.
Det stör mig !!!!!!!
Du läser min blogg, det vet jag om. Du kanske känner igen denna bilden, du har säkert försökt att ''härma'' denna bilden i flera månader.!


En ny klocka!

idag, så vaknade jag av att mamma ringde och väcke mig. För hon öppnade idag, jag hatar när folk ringer och väcker mig.. vakna av en ringsignal!!:p  Ingen poppis alls.
Men jag tog bussen till skolan, och kanske ska börja cykla nu också. :)  
I skolan hade vi, No, dubbel timme i svenska och till sist bild.
9:5, ni är bäst !
Det har hänt en massa skit i skolan nu.. på lägret och sånt skit. Men det löser sig säkert.
Efter skolan, kom morbror och hämta mig. Vi gick på stan och han undrade som sagt vad jag ville ha i födelsedags present, jag har ju sagt att jag vill ha en klocka. Så vi gick in på rolex, och jag hittade min pärla direkt. Gud vad fin min klocka är.!1 Helt sjukt, jag blev helt förälskad. Och jag fick min klocka :D
Jag kan bada med min klocka, det är sjukt coolt:p
Nu sitter jag och pluggar lite, och ska snart iväg och dansa.
Här kommer en bild på klockan,
puss<3


En trött dansare!

god kväll mina puddingar,

idag väckte mamma mig vid sju.. jag hatar verkligen att gå upp tidigt. Jag gick upp icg gjorde v mig och hela den biten. (Som jag brukar säga) tog bussen till skolan, hade besämt med alexander men han var inte där. jävla stil! :D
Jag kom till skolan, första lektionen, No, där vi gick igenom hur vi skulle lägga upp allt. Sedan hade vi mentorstid, jag och michaela kom i samma !  Kan det bli bättre? :D  hihi. Du är bäst gumman ! Vi klarar detta nu. !  ( du vet vad jag menar )
Efter mentoristiden, hade vi matte, spanska, och till slut lunch. Efter den äckliga maten, hade vi hemkunskap, vi gick igenom '' mitt hem'' det värkar jätte roligt. :D
När klockan började närma sig tre, så slutade vi, jag gick till bibblan, där jag träffade johanna, och pratade engelska i en timme.
Vid fyra kom mamma och hämtade mig, vi körde hem, och sedan skulle jag iväg och dansa.
Nu sitter jag alldeles ny duschad, och har precis ringt älskling men han svarar inte, han är väl ute och övningskör !

puss på det<33

RSS 2.0