åhhh, vad jag är glad

Igår så blev det vi ! <3 

I skolan idag, så var det föreläsning, matte, ide och historia. Det gick bra, efter skolan blev det hem. När jag kokm hem, satte jag mig och plugga. Jag orkar verkligen inte plugga mer samhällskunskap, det är så sjukt tråkigt. men men :p  snart är det prov och då slipper jag plugga samhällskunskap på ett tag. Jag måste snart börja plugga historia också, men det får bli det på torsdag. Jag ska övningsköra på torsdag, tror jag :p

Nu ska jag snart in i duschen, är hemma själv denna tisdagen också. :(:( 
( jag vet att det blev tråkigt inlägg, men orkar inte ;p  måste plugga ):p



<3 Robin

28/9-09

X-man är min !!

Jag är lycklig


Danstävlningen i tidaholm

Taxin kom och hämtade mig och mamma klockan fyra i lördagsmorse.. Men innan taxin kom, så stod jag och dansade i hallen för att gå igenom min dans. Vilket inte gick så bra... Jag skakade fingret, och när jag sedan hade dansat klart i lördags eftermiddag. Så hade jag så ont, så jag fick uppsöka sjukvårdare..
Annars så gick tävlingen inte så bra, tävlade ju bara i singel denna tävlningen. Men men, jag gjorde mitt bästa. Tror jag..
Kom hem i lördags kväll, det blev sängen direkt

lycklig och taggad

Jag har haft fullt upp dessa dagarna, känns som dagarna bara rinner iväg. Har träffat x- man  pluggat och tränat det sista inför tävlingen imorgon. Igår fick vi äntligen vår nya tv, är den snygg eller? ;)  Jag är förälskad i den, men inte bara i den ;) finns annat jag är förälskad i också:$   annars igår så blev det plugg hela eftermiddag och sedan middag med morbror och hans familj. Mycket mysigt, ! 
I morse, vaknade jag av att gulligt sms av X. Men sedan somnade jag om igen, och vaknade några minuter innan pappa skulle ringa och väcka mig. Vid halv tolv, så var jag nere i stan och träffade pappa. Vi åt lunch på harry's gick och fixade några saker på stan och sedan cyklade jag hem igen. Kom hem för en timme sedan, sitter ich pluggar just nu. Men jag var tvungen att ta en paus, så jag satt mig och bloggade. Snart kommer mammi hem, då ska vi handla inför imorgon. Sedan ska jag sola, fixa håret och naglar... ;)  Annars så sitter jag och håller tummarna.. <3
Klockan halv fem i natt så åker jag iväg och tävlar och det ska bli rikigt roligt ! :D    Ni får reda på resultat på söndag !



puss X

skämt ut sig på stan?

Jag har inte hunnit uppdatera, men det är på grund av att jag har tränat hela helgen och pluggat. I går var det träning igen, och det gick bra. Det var nog den jobbigaste träningen på länge. Var helt död efter åt, kunde inte lyft mina armar. Men det är väl så det ska kännas när man har tränat? :)   Jag träffade även the X igår en liten stund och var med dom när dom spelade in deras projektarbete.

Idag hade vi en liten sovmorgon på en halv timme, började med svenska. Efter det hade vi matte prov. vilket gick åt helvete... jag orkar inte... Men men, fick reda på läsförståelse provet idag och det gick bra (Y) 
Vid ett tiden, så var det inspark.. Alla var nervösa. Men när dom berättade sedan vad vi skulle göra. Så blev alla lugnade. Det gick väl bra, vi fick klä ut oss. fick välja bland olika kläder.. haha. Sedan gick vi ut på stan, kullagatan, knutan mm och skrek. Till sist gick vi till ProCivitas.. Dagens höjdpunkt.
Efter skolan blev det lite pusspuss. !

Jag sitter hemma själv och pluggar.....  
puss X

Tennnnis

Jag är så förbannad på dig ! 


Idag så blev det träning tillsammans med james, och det gick väldigt bra. Fast jag var lite förkykd, så gick det väldigt bra. Efter det så körde mamma och jag hem, gick in i duschen och sedan så kom morbror och hämtade mig. Vi körde till IH och kollade på davis cup, otroligt spännande match mellan sverige och rumänien. Nu sitter jag här och ska snart äta, känner doften av mat.

puss X


Fredagsmys

Nu är det slut på veckan, och dags för fredags mys !  Wiiiiie, Har man längtat eller?.  Fast veckorna går så otroligt snabbt. Började skolan idag vid åtta, hade svenska och sedan engelska. Efter det, gick jag gabbi, robin och hans kompisar bort till mezo och åt. Vi skulle vara på laserdome vid halv tolv, men fem i halv tolv satt vi och åt. ;p  så vi kom lite sent. Men men, ;p 
Vem vann robin? vann jag över dig i andra spelet? :D haha Fast jag sköt dig några gånger;p
Efter spelandet, så gick vi till norra hamnen och satt där hela eftermiddagen och bara njöt av solen. :)

Nu sitter jag och kollar på tennisen och ska strax äta hoppas jag !  Är hungrig, :)  Annars ikväll blir det mys, skulle igentligen behöva plugga... men jag orkar abslout inte. Imorgon blir det träning, äntligen !!  Sedan blir det kolla tennisen på IH, hela dagen. Ska sedan träffa Anna på kvällen.

puss X



(  gammal bild )(

Emilia !



Jag saknar sommaren

tårar som aldrig tar slut

Jag saknar dig syster, så otroligt mycket. Det är så jobbigt att leva ett liv utan dig. Varför just du?
Det är fortfarande så ofattbart... Du finns i mina tankar hela tiden, det går inte en sekund utan att jag tänker på dig. Du är så otroligt älskad. !!


Beautiful

Nästan rinner, rösten blir bara svagare och svagare. = lite små sjuk. Allting började i tisdag....wiiiie, har verkligen längtat efter att bli sjuk. Men det finns inte så mycket att göra, det är bara att ta det lungt. Har inte tränat sedan i måndags, har lite dåligt samvete. Men det finns inte så mycket att göra, jag måste i alla fall till danshuset på lördag..!!!!  Fast jag läste mitt horoskop och där stod det att, att jag kommer att vara förkyld i några dagar till och att jag bara skulle ta det lungt. Får hoppas att det inte stämmer.

Igår blev det umgås med X lite, och sedan blev det plugg efter det. Jag är redan trött på allt plugg, haha.
Skolan idag, sovmorgon och hade några roliga lektioner. Sedan träffade man X, och slutade kvart över två idag. Cyklade hem med bara en sak i tankarna. ! :) När jag äntligen kom hem, så satte jag igång datan och började skriva min svenska uppgift. Alla i klassen har verkligen tyckt att denna uppgiften har varit rolig ( ironi  )  dom flesta har spenderat flera timmar på bibblan i veckan..
Har i alla fall skrivit utt arbetet nu, och ska plugga det sista på glosorna till imorgon. Efter skolan imorgon blir det laserdome, och seda får vi se vad som händer.

pusss x

börjar bli sjjjuuuuuk

jag orkar inte... det är så sjukt jobbigt. Det var länge sedan jag var förkyld. Men nu är jag i all fall väldigt förkyld, och det stör mig något sjukt. Jag får inte träna av mamma, jag kan inte heller smita iväg och träna. Jag får helt enkelt be till gud att bli frisk. Skolan gick bra idag, började med svenska. Där vi hade staffet skrivning. !
Efter skolan, gick jag och X upp till olympia och sedan cyklade jag hemåt. När jag kom hem, så blev det plugg på engelsk glosor och lite så. När mamma sedan kom hem, så berättade hon att hon hade fått bilen. wiiiiiiee. Efter det blev det väla, fick min efterlängtade odd molly kofta !!! :D:D:D:D

Nu ska jag äta, puss X

first time

åh, nu sitter jag med ett leende på läpparna, jag kan inte sluta le. Allting är så bra, kan man inte bara stanna tiden? 

Igår kväll blev det massa mys, med film och popcorn. Idag så vaknade jag väldigt tidigt, redan klockan sju ! Läste mina sms jag hade fått av X, och somnade om med ett stort leende på läpparna. Vaknade inte fören elva sen, vilket var väldigt skönt att få sova lite till. Men jag hoppas att jag kan somna senare ikväll. När jag vaknade, så gjorde jag och mamma en stor och god frukost. Efter det blev det plugg, och skriva in det sista på datan. Vid ett cyklade jag iväg till stattena och tränade. Det blev träna på min singel disco, det är ju snart tävling i tidaholm. Gud vad jag längtar!  Det blir att ligga i hårdträning nästa vecka, men det gillar vi:D  Efter träningen cyklade jag vidare och solade, det var så skönt. När jag kom hem, så berättade mamma att hon hade sett en sådan kofta jag ville ha på internet för halvapriset. Sååååå fin ! 
Nu sitter jag och pluggar och ska snart kolla lite tv.


lördag

Ja, nu är det lördag igen. Vilket betyder plugg för mig... rikigt tråkigt, men men. När jag satt i förmiddags och försökte plugga, så började tårarna bara rinna. Allting gick åt helvete...:/ 
Så jag gick ifrån pluggandet ett tag, och gick jag kramade om mammi. Då blev allting mycket bättre, men fortfarande så overkligt..

Morbror är där ute och hjälper mamma med bilen. :)  Igår blev det endast fredags mys, får se vad som händer ikväll. :D

nu ska jag fortsätta plugga..


jobbigt

Jag orkar igentligen inte blogga idag... jag mår inte speciellt bra idag. Har tänkt mycket på min syster idag också. Men som sagt, jag måste leva med att hon är borta. Idag var det innebandy tunering som stod på schemat och det gick helt okej. Vårt lag kom på en 4:e plats, haha. Efter tuneringen, så cyklade jag snabbt hem, duschade och sedan gick jag ut och sola. Vi är inne i September månad, vilket betyder årets första höst månad, och det har varit runt tjugo grader idag. SÅÅÅÅ skönt. Jag satt ute och gjorde klart matten och tränade lite på glosorna. Efter lite solning och pluggning. Så dansade jag av mig tårarna och började le lite. Det var så skönt. Gick igenom min dans och nu sitter den, ska bara fin slipa lite på stegen, så jag gör rätt med armar och ben samtidigt. Men det kommer säkert gå bra.

nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på idol :9



R.I.P älskade syster

Jag ångrade mig, jag måste skriva av mig lite. Jag sitter med en klump i magen och tårar i ögonen.
Det är ett tag sedan, du lämnade oss syster. Det är mer än 1,5 år sedan, jag kan fortfarande inte fatta det. Att det är så länge sedan. När du var vid liv, så sa jag till dig att jag kan inte leva utan dig. Men nu lever jag ett liv utan min syster, och jag lever. Jag kunde visst leva ett liv utan Anna. Det trodde jag aldrig, men det har gått mer än 1,5 år. Jag kan väl inte påstå att jag mår bra varje dag. Jag gråter minst en gång om dagen, över min saknad till min syster. Det är en fruktandsvärd saknad, jag förlorade min bästa vän, mitt allt och mitt liv på bara några sekunder. Jag kan inte förstå det, att ens liv kan förändras så snabbt. Det gäller att ta vara på livet. För man vet aldrig vad som händer. Jag hade inte en aning om döden för 1,5 år sedan, jag hade inte ens en susning på att någon i min familj skulle dö. Jag var inte förberdd på det, när jag fick samtalet av pappa. Att min syster hade omkomet, så förstod jag inte rikigt då heller. Det tog flera månader för mig att förstå vad döden var. Att förlora någon man älskar över allt annat, är så otroligt jobbigt. Ens hjärta brister, och det är en pusselbit som fattas. Jag kommer aldrig att glömma den känslan, då man fick höra att ens syster var död. Liksom varför just min älskade syster?  hon är ju alltid så snäll, omtänksam. Så varför ska något sånt här hända henne?  Men det gjorde det, min syster är död. Men inom mig, så lever hon fortfarande och kommer alltid att göra. Minnena kommer alltid också att finnas, allt vi gjorde tillsammans. Varje sommar åkte vi tillsammans till Danmark och shoppa. Det är sånt man kommer ihåg. ( Tårarna rinner längst min kind)  Jag kan fortfarande inte förstå att du är borta för evigt?   Som jag skrev i mitt tidigare inlägg att jag trodde jag såg dig. Det var så verkligt alltihopa. Jag har drömt flera nätter nu, att du levde och bara hade gömt dig. Så ser jag en tjej som är så otroligt lik dig.

Nu efter jag har förstått vad sorg och att förlora någon nära är. Det har fått mig att ta vara på stunden  som man har tillsammans med sina nära. För det kan fakitksit vara sista gången man träffar han eller hon. ni tycker säkert det låter konstigt att tänka så. Men ni som har förlorat någon rikigt rikigt nära, förstår varför jag tänker så. Fast det har gått 1,5 år sedan, så börjar jag gråta varje gång jag ska berätta att jag förlorade min syster i en bilolycka då och då. Jag blir alltid alltid lika ledsen.

Jag saknar  och älskar dig Syster !

god eftermiddag

Skolan blev väldigt kort idag.. Började åtta och slutade elva. Men skulle igentligen sluta ett, men vår svenska lärare var sjuk. Så det blev spanska och historia idag. Sedan så gick jag gabb, sebbe, oscar och nina åt. Efter vi hade ätit efter en lång väntad på maten. Så gick jag och sebbe på stan en runda. När jag cyklade hem, så fick jag en gråt attack, eller hur man ska uttrycka sig. När jag cyklade vid sjukhuset, så kom där en tjej i 25-års åldern, som var sååååååå lik min syster. Jag log, för jag trodde det var min syster. Hon log tillbaka, men det var så klart inte min syster. Jag cyklade vidare, och grät hela vägen hem. Allting blev så jobbigt, det tog kanske en halvtimme att cykla hem istället för tio minuter. Jag vill ha min syster här brevid mig. Varför?  Det är frågan jag ställer varje dag. Varför min syster?  Men jag får inget svar, just nu får jag helt enkelt bara tänka på att hon har säkert det jätte bra där hon är. Jag saknar henne, mer och mer för varje dag som går.

VARFÖR?    åhhhhhh. Nu orkar inte inte skriva mer, hade tänk att skriva lite imorgon om min saknad till min syster.
Här kommer några bilder på min syster i alla fall


glädje tårar, men ändå inte

Älskade mormor, idag efter träningen så åkte jag och mammi till dig. Som vi gör varje söndag, du mådde bra och du log och skrattade. När mamma var där inne och fixade fika till oss, så satt vi två där ute och pratade. Jag berättade för dig, om att jag hade börjat gymnasiet och allting var bra. Jag gick närmre dig, vi hade näsa mot näsa och jag sa att jag älskade dig. Jag fick tårar i ögonen, du kramade min hand ännu hårdare och du fick tårar i ögonen. Sedan så skrattade vi lite smått båda två. Jag vet om att du förstod vad jag menade, men du kunde inte säga något. Det var ett ögonblick som jag aldrig kommer att glöma. Det var så underbart, allting var så perfekt.
Jag pussade dig på kinden och du la handen runt om mig, det var länge sedan du var på så gott humör och jag älskar att se dig såhär. Det är så min mormor ska vara, det är så jag alltid vill komma ihåg min mormor, alltid ett leende på läpparna och alltid så omtänksam.

Du är min mormor, jag älskar dig!


vad mysig lördagsmorgon

igår efter skolan gick jag till many och stte mig och pluggade. Jag skrev klart mitt referat så, nu slipper jag tänka på det i helgen. Ska endast rätta det, det måste ju vara fint;)  haha. Sedan plugade jag lite engelska också, så duktig jag var. Vid halv två sedan skulle jag klippa mig, och det blev bra. Inte så stor ändring, men det blev okej.
Annars igår kväll så blev det mys tillsamamns emd mammi, men vi gick och la oss tidigt. Jag somnade vid halv tolv ungefär.

Idag väntar plugg, plugg och åter plugg. Sedan blir det maxi med mammi och får se vad som händer ikväll.

pusssss

god kväll

nu har jag precis gjort matten för veckan. Det känns skönt, så slipper man tänka på det. Annars idag, så började jag klockan tio, var det skönt eller?
Vi hade engelska, svenska och So idag. Sedan var det att ta bussen hem idag. Jag orkade inte cykla i förmiddags, eftersom det stod i HD att det skulle regna idag och hade HD hade rätt. Det har regnat idag.. Nu börjar höst vädret, rikigt tråkigt.
Efter skolan, så cyklade jag hem till anna.

Jag är ensam hemma och det är rikigt tradigt...;(   

Nu ska jag kolla tv

tröttttttt

sittter i datasalen nu, alla gäspar och är trötta. Vi har precis kollat på en dokomuntär som handlade om massmedia, som varande i 1,5 timme. Jag är rikigt trött. Om en kvart börjar datakunskapen, det ska bli spännande, haha.
Igår så hann jag inte blogga, för direkt efter skolan. Så åkte jag och mamma till morbror och passade emilia. Jag satt och pluggade matte och samhällskunskap och Emilia satt och gjorde matte på tyska. hahah. Fattade mycket?
Sedan så kom vi hem, åt en sen middag och sedan blev det plugg resten av kvällen.
Idag efter skolan så blir det stan med daddy, för att handla födelsedags present. Får se vad det blir, jag har inte bestämt vad jag önskar mig än. Vid sex ikväll blir det träning, wiiiie. Äntligen. Fast jag tränade i måndag, men ändå

pussssss

RSS 2.0