regn imorgon?

god kväll mina älskade läsare :D 

Idag så vaknade jag halv tio, och tänkte nej men jag ligger ett tag till. Men jag somnade om och vaknade halv elva, jag fick panik. ! haha, nej men det var skönt att få sova lite. Jag cyklade iväg och handlade frallor till frukost och satte mig i trädgården och åt. Sedan blev det lite data. För att det var ingen sol i förmiddags, så jag kunte inte sola ju. Men framåt 12,30 gick jag ut och la mig ett tag.
Vid fyra åkte jag och mamma till maxi och handlade, nu sitter jag och väntar på bästa anna ska äta. Sedan ska vi hitta på någonting.

pusss så längre

A<3J


kärlek

Veckan har bestått av kärlek, sol och ännu mer kärlek.

Det har varit så skönt att få lite sol på sommarlovet, detta var första veckan då det var sol hela veckan. Vilket har varit underbart, jag har försökt att få lite färg nu. :)  Måndag var det stranden med hanna, tisdag var det solning i trädgården och stranden med älskling och några grabbar + att hd kom.. Onsdag, älskling. Torsdag, var jag med malin och i fredags träffade jag bästa Anna. Lördags, fredrikstalsteatern med pappa, sedan var jag och mamma ute och åt + bio.

Idag; vaknade jag klockan elva av att mamma kom in och satte sig på min sängkant. Jag bara älskar att se min mamma på morgonen. :)   Sedan cyklade jag iväg och handlade nybakade frallor på kondoriet. Jag gjorde v mig, och sedan körde vi och handlade jordgubbar, som vi skulle ha med oss till mormor. När vi kom till mormor, pratade hon med mig, som aldrig förr. Det känns så skönt att få prata med en mormor, hon betyder så mycket för mig !  Vi körde hem, sedan kom älskling. Kollade lite på hif, sedan satte vi oss i trädgården i två timmar och bara myste av värmen.

nu ska jag snart sova, imorgon väntar sol!!!
A<3J

PEG

Älskade hund, vart ska jag börja? 
När anders min morbror hade precis fått dig. så var jag ungefär tre år gammal, och jag var rädd för dig. Bara du kom fram till mig, så började jag gråta. Fråga mig inte varför, för du var världens sötaste hund.
Ården gick och jag blev mer och och mer färst vid dig. Det var vi två som busade, och varje gång jag kom till anders, så sprang du in i och hämtade en boll. För att du visste att jag skulle sparka eller kasta den till dig. Det var alltid du som hade ett leende på läpparna och viftade på svansen.
För några år sedan så fick du diabetes, vilket var väldigt jobbigt för dig. Du började bli blind, vilket var ännu jobbigare. Anders bestämde sig att åka upp till stockholm och operera dig, så att du fick tillbaka synen. Operationen gick bra och några veckor senare fick du tillbaka synen. Du hade blivit blind p.g.a diabetesen.

För ungefär ett årsedan så blev du sämre och sämre, dom fick inte rätt på hur mycket insolin du skulle ha mm. Du kunde endast leka med bollen i några minuter, sedan blev du trött. Men anders ville inte ta bort dig, för han visste att du var pigg och du var pigg. Men en morgon vaknade han med att du hade blivit så sjuk så att du inte kunde kontrollera dig själv. Du kissade på anders, ögonen bara snurrade runt och du kunde inte gå. Anders åkte upp till djursjukhuset där dom sa att peg hade några veckor kvar att leva. Då ville inte anders att peg skulle lida, så han tog det stora steget och avled henne. Det var anders svåraste beslut i livet.. Mamma ringde anders och han svarade, han berättade vad som hade hänt. Mamma grät och utan att mamma sa någonting till mig, så förstod jag vad som hade hänt. Tårarna kom, och detta var hemskt. Jag hatar när någon i familjen dör, peg var som en familjemedlem. Peg var som ett barn, !  Man kunde prata med henne, man visste att hon förstod.

I fredags, så begravde vi peg i anders trädgård under ett träd.

R.I.P PEG, jag kommer sakna dig och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.<3


soligt

god kväll mina läsare. Hoppas att allting är bra, med mig är det bra. Solen skiner ju ute !!

Idag har jag spenderat halva dagen med malin. Min älskade dans partner, kan det bli bättre eller?  Det vi pratade med om vad tror ni att det var?  Det var så klart, dans !!!:D  
vi ska ju börja dansa grupp disco nu till hösten, så vi pratade lite omdet. Vi gick på stan, och sedan satte vi oss vid norra hamnen och åt. Det var så gott, men efteråt så blev man trött på räkor:d  ahah. Fråga mig inte varför? :o
vi gick bort till gröningen och hälsa på några folk.:p
Efter det så skildes vi åt, för jag skulle hem. Jag och mamma körde till morbror, där vi skulle vara hundvakt. Jag trodde jag skulle bada, men det blev ingenting. Eftersom det blev mulet, och hur skönt är det att bada då?  Inte alls... så jag tvättade mammas bil så länge. mycket fin blev den ;= 

nu kom jag precis hem från morbror, och sitter och pratar med älskling på msn.!!
Imorgon väntar en solig dag med massor av kärlek från min älskade pojkvän !!

A<3J

smile

Idag vaknade jag av att mamma ringde och väckte mig halv tio, jag gick upp och tog cyklen till willys för att handla nya frallor. Mmm, mycket gott. Sedan gjorde jag v mig och var klar runt elva då jag cyklade jag mötte hanna. Vi cyklade ner till stranden och stekte, som vi kallade det;)  man blev allt lite brunare, mm, me like !_:D
Vid halv tre cyklaed vi hem igen, för att vi båda skulle hem. Det var så roligt att få träffa dig igen hanna, !  <3
Jag kom hem, stack in i duschen och sedan kom mamma. Då körde vi till maxi och storhandlade, nu sitter jag här i mitt varma rum och funderar på att tjata till mig en fläkt ! 
Det är bara sådär 30 grader i mitt rum.....

Annars idag, ska jag ta det lungt med mamma imorgon väntar ännu en solig idag = sola !

A<3J


har sommaren kommit nu?

... snälla säg att det är sant !  Idag har det varit varmt. Igår var jag och familjen hos mormor och ''firade'' midsommar tillsammans med henne. vi satt ute och solen och åt jordgubbstårta. Mormor var mycket pigg idag, hon pratade och skrattade. Sedan gick vi en runda tillsammans med henne, och vid fem tiden åkte vi hem igen. Jag började med att städa mitt rum.. när städade jag sist`?` ett år sedan? :D  ( skämt å sido)Men det var damigt, men det blir lätt damigt eftersom jag tillbringar mesta tiden i mitt rum. Så jag damade av rummet, rensade bland alla skolgrejer. Nu har jag mycket fint i mitt rum, jag ska försöka få ut fotöljen och motionscyklen bara. Saker som bara står och damar... :o
Vid sju tiden kom älskling, då blev det tv och vid tio tiden cyklade vi till bogarht's och handlade godis. Men vi gick och la oss vid tolv kanske. :)  mysmysmys.
vi vaknade vid elva kanske, gick upp och åt frukost och sedan hoppade jag in i duschen. Sedan åkte jag och mamma till petab, för att handla blommor till trädgården och till graven. Vi körde sedan vidare till landskorna, där min syster ligger begravd. Jag satte mig på huk, och berättade för Anna att jag vekrligen saknar henne. Och hur mycjket jag skulle vilja ha henne vid liv. vi köpte ett par fina blommor och jag la mitt brev. Nu är det snart 1,5 år sedan... vilket är så overkligt. Jag tror inte att ni där ute förstår vilken plåga det är att förlora någon man verkligen älskar. Min syster var mitt alllt, och då menar jag mitt allt! hon var min värld, varför?  Jag kan fortfarande itne förstå.. det är så overkligt...
Jag och mamma körde hem gråtade.. och jag la mig och sola ett tag med ipoden på högsta volym. Sedan frågaed mamma om jag ville hjälpa henne i trädgården så jag har gjort v hela trädgården nu :;=    duktig jag är :D

Nu ska jag slappa och imorgon blir det stranden ;) 

A<3J

man trodde att sommaren hade kommit nu

.. men man hade fel. Igår var det inte jätte varmt. Men det var i alla fall 18-19 grader vilket var skönt. Då passade jag på att använda shorts, vilket min älskling också gjorde. Jag sov till tolv skulle jag tro, gick upp åt frukost och gjorde v mig. Senare vid tre tiden kom älskling, då cyklade vi ner till stan. Jag köpte det jag skulle, vi gick till norra hamnen och älskling bjöd på glass. Det var fint väder, så vi gick bort till gröningen och satte oss där en stund. myspys. Hem, cyklade ner till stan igen. Nu sitter jag alldeles nyvaken och håller tummarna för älsklings läkarbesök, jag hoppas och tror det kommer gå bra.
I natt åkte anna till kreta, jag saknar dig redan!:D   annars idag, ska jag och älskling ut och springa sedan blir det mys hos honom hela dagen.

Nu ska jag äta frukost och sedan duscha ! 


A<3J

barnvakt

Igår så träffade jag anna vid halv fem, då vi cyklade iväg och handlade godis och berättade om veckans nyheter. HAHA, fy fan. Först var det bestämt att vi skulle cykla till hemmakväll, men det orkade vi inte. Så det fick bli som alltid bogarht's. Efter vi hade handlat klart, så cyklade jag hem och åt och vidare till Annas place igen.  Där vi bestämde oss för att kolla på blue birds. Bara för jag och anna var där, så vann så klart blue birds. :) 

Det var så kalt ute, så vi cyklade hem efter första halvlek, satte oss i soffan och kollade mean girls. Älskar man den filmen eller?:d ahah. Sedan blev det ' snack i sådär 1-2 timmar. mysigt mysgt.

Klockan 8 imorse ringde mamma och väckte oss, jag steg upp och cyklade hemåt. För att klockan nio skulle min morbror komma och hämta mig. Jag cyklade hem med min snabba cykel och duschade mm. Och visst jag blev klar, till och med kvar i nio blev jag klar. Morbror kom och hämtade mig, sedan var jag barn vakt åt världens bästa axel i 3 timmar, tiden gick så snabbt. :)  När jag kom hem från morbror, så körde mamma och jag till maxi och storhandlade. Finns det något bättre? Efter vi hade burit in dom tunga kassarna, så bytade jag om till joggingkläder, och sprang en runda. nu sitter jag i turban och är alldeles nyduschad.

A<3J


beatiful

I går så kom det upp i huvudet igen. Att jag har förlorat min syster, det är faktiskit sant. Jag lever nu, och jag lever utan min syster. Jag kan fortfarande itne förstå det... det är fortfarande så overkligt. Men det är något jag måste leva med.. Jag saknar min syster över allt annat. Jag skulle så gärna vilja säga hejdå till henne en sista gång. Om jag fick en önskan i mitt liv, hade jag önskat se min syster i liv igen.
Ibland så brukar jag dröma, att min syster fortfarande lever. Men rtyvärr har jag itne sådan tur. Min syster är död och kommer alltid att vara..

I morse, vaknade jag av älskling låg brevid mig. Det är alltid lika mysigt att vakna av en varm, gosig kropp brevid sig. Jag bara älskar det. Lika mycket som jag älskar min snygging. !  Vi låg och gosade ett tag, sedan så gick vi upp och åt frukost. Men vi var lika trötta fortfarande. Fast vi har sovit båda två i natt, så var vi trötta. Övertrötta? ahha :d  Men i alla fall, sedan så fick jag börja göra v mig. För jag är ju allltid hos mormor på söndagen. Idag mådde mormor bra, hon skrattade när hon fick se mig. Hon tog sin hand, och smekte mig ömt på kinden och log. Jag är så glad att mormor känner igen mig. Jag känner mig så bra då. Varje gång jag ser min mormor, så får jag alltid en tår i ögat. För jag vet om att hon har det bra i sin lilla värld. Men jag saknar henne!  MEn det finns inte så mycket att göra, mormor är sjuk..
Efter mormor, körde mamma och jag ut på väla. För jag hade lagt undan två par skor. För jag visste itne vilka jag skulle ha. Det stod mellan ett par nya convere eller ett par calvin klein. Jag älskar mina converse. Så det fick bli ett par nya :D  För mina gamla är det stor hål i + inte vita länge:p

nu sitter jag framför datan, och väntar på att maten ska bli klar. Jag är så hungrig, imorgon väntar den stora dagen. Då jag ska ta nya prover..... 

A<3J


hejdå ps, hejdå 9:5

Tack alla för tre helt fantastiska år på PS. Jag vet inte vad jag ska säga. Under dessa tre åren, har vi delat glädje och sorg med varandra. Vi har gjort så mycket tillsammans, alla läger, alla idrottsdagar, mm. Det är något man aldrig kommer att glömma. När vi var på avslutnings festen i onsdags på parapeten, så kom där några tårar. Men man förstod inte rikigt då. Man förstod inte att detta var på rikigt. Att detta var verkligen sista dagen på PS, sista dagen tillsammans. Alla tjejer och killar. Jag kommer sakna er tjejer (  ni vet vilka ni är ) och killar. När vi väl kom till Maria kyrkan, och lyssnade på alla som sjöng. Så förstod man att det är bara några timmar kvar på högstadiet. När vi sedan skulle ge rosor till alla lärare från klasssen, så förstod man att det är nu. !  Det är nu man slutar. När jag kramade om min spanska lärare Sandra, kom tårarna. Sandra har verkligen hjälp mig något enormt med spanskan. Jag har utvecklas något enormt. Sedan kom fredrik min mentor. Min älskade mentor, som jag fick nu i 9:an. Han är världens bästa mentor, vi kramade om varandra en lång stund. Han önskade min lycka till, och sa att jag var duktig igår ( avslutningsmiddagen). Efter fredrik kom mårten, min musik lärare. ÅHHH., vad ska jag säga?  nu kommer tårarna, jag vill inte lämna någon av min lärare. Alla lärare är så bra.. Mårten, du är världens bästa lärare, du är bäst !
Efter vi hade fått våra betyg, så kramade jag om tjejerna. Vi bara grät och berättade för varandra hur mycket vi älskade varandra. Sedan kom oliver, åhh, han kommer jag saknna. Sedan blev det bra mellan mig och a igen, vilket jag är väldigt glad över. Min mamma kramade om a, och han sa att min mamma skulle sköta väl hand om sig mm. Sedan så kollade vi på varandra och började gråta. Så kramade vi om varandra och sa att vi kommer sakna varandra. !  ÅHH, vad jag har saknat det. Men nu sitter jag här, och har sommar lov. Ett sommarlov, som kommer vara så skönt. Men ändå så tråkigt, för det ända jag tänker på är. PS och 9:5, tänk det är inte min klass längre, jag kommer få en ny klasss. Men 9:5 kommer jag aldrig att glömma. Denna klassen, kommer alltid att finnas i mitt hjärta. ÅHHH, ni är så bra !

Nu ska jag fortsätta njuta av sommarlovet. Nu ska jag och pappa kolla på någon film. Vi hörs

A<3J


snart klar?

Jag hoppas att avslutningsmiddagen imorgon blir perfekt, så där perfekt som man vill att den ska vara. Jag bara längtar efter det. Men samtidigt så vill man inte. Idag har jag varit i skolan, ( vanlig skoldag)  Men det blev inte det egentligen, vi fick tillbaka gamla saker från i sjuan, kollade på någon film som några hade spelat in i sjuan.
Vi hade möte om imorgon.

Hem, skulle iväg och träna. Men ingen var där... danshuset var stängt?  Så jag kom inte in. jag som var så sugen på att träna. Så jag fick cykla hem igen. nu sitter jag och lyssnar på musik och planerar det sista inför imorgon.

A<3J


Snart sommarlov

Som jag skrev i tidigare inlägg, så är det snart sommar lov. På torsdag är det avslutning i kyrkan och onsdag är det avslutnings middag på parapeten. Det ska bli tråkigt att få lämna PS, eftersom man har gått där sedan 7:an. Men det ska bli väldigt spännande att börja på gymnaiset. Jag längtar fakitksit, så i juli får jag reda på i fall jag kommer in på mitt första hands val. Jag tror nästan det ;)   haha.

Sverige, förlorade igår och dom spelade sämst. !!  Det var katastrof. Jag och älskling höll på att somna i min säng, när vi låg och kollade. haha. Vi bestämde oss för att kolla en skräck film. Vi kollade någon film, som handlade som svampar. Den var inte alls bra i början, det hände ingenting. Men efter ett tag, började det hända saker. Vi kröp längre och längre upp i sängen. Höll om varandra, så där underbart. Kallade varandra små söta ord, för vi var så rädda. Ja, älskling jag vet om att du blev rädd. Annars hade du inte kramat om min hand så mycket. Så gullligt !! 
Jag skrek, älskling skrek. haha.
Efter filmen, somnade vi gott sidan om varandra. Så där mysigt, och vaknade så där mysigt. Vid elva åt vi frukost i en timme, en god sådan.

nu kom jag precis hem från mormor, det var bra med henne. Mormor pratade på, fast man kanske inte förstod så mycket. Men det känns bra, att hon pratatar ändå. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och njuta av min plugg fria söndag !

A<3J


helg !!

.. kan det blå bättre med helg eller?  Det finns nog inget bättre, eller jo det finns det faktiskt. SOMMARLOV!!   på torsdag är det sommar lov.!
Idag vaknade jag och älskling av att anna skickade sms om när vi skulle träffas. haha. Jag får upp ur sängen, och väckte älskling. Lite roligt var det allt, ;p   Sedan var upp, och efter ett tag kom mamam coh hätmade oss. Jag gjorde v mig, och vi tog bussen ner till stan med anna. Där vi skulle kollat på handbollen. Men det blev inte så mycket kollade eftersom, anna frös. Så det blev bakadpotatis istället, och hemfärd.
Hem till mig, städa mitt rum åka till adrian. Äta där och nu ligger älskling i soffan och äter mitt lakris från min gott och blandat påse. Om en timme är det fotboll.!!  heja sverige.

nu kallar älskling. !!

A<3J


dansdansdans

Idag vaknade jag vid sju tiden. Eller jag vaknade ju inte självmant, det var mamam som väckte mig. Jag hade säkert kunna sova betydligt längre. Men men, snart är det sommar lov. Då kan man göra det nästan varje dag, kan det bli bättre eller?  I alla fall så hade jag och alex bestämt att ta bussen tillsammans. Så kom vi till busshållsplatsen, så kom han på att han hade glömt sitt busskort. Bra alex, han bara: jag springer hem och hämtar det, ta du bussen. Så ses vi på GA.  Men ta mina skor med dig, så jag tåg hans skor. Jag hoppade på bussen, när jag väl sätter mig ner. Ser jag att hans nycklar och mobil ligger i skorna. Jag kunde inte göra så mycket. Men han hade fixat det bra, gått till kusinen och fixat pengar. Väl på GA, väntade dans. Jag trodde det skulle bli rikigt tråkigt. Vi fick lära oss grundstegen i foxtrott och bugg. Vilket var väldigt roligt. Tack alla för en underbar dag. ! :d  Det var sjukt roligt, bästa frilufsdagen på PS !!!!
Efter dansen, hämtade alexander mamma oss, och kom hem. duschade och åt och sedan tog jag bussen till älskling.

A<3J


snart sommar!

åhhh, visst är det härligt när solen står alldra högst på himlen och det är så där varmt. !  Det är väl så det ska vara. Igår låg jag ute i solen hela dagen och pluggade bland annat.
Skolan idag var bra.
Jag sitter just nu och pluggar den sista läxan någonsin i grundskolan. Kan det bli bättre?  ÅHHH, tralalal :D

nu ska fortsätta prata med älskling.

A<3J

RSS 2.0