5

Ja, idag har jag och älskling fem månader. Dessa månaderna har verkligen bestått av kärlek till högsta grad. Mina känslor bara växer och växer.
MEn jag får inte träffa honom idag... men men.


Jag ska snart börja plugga, sedan till mormor och till slut ut och promenera.


breakfast

Idag gjorde verkligen frukost min dag, kände det som. Jag åt två goda rostemackor, med ost och marmelad, yougurt, nypressad apelsin juice:)  Jag blev glad! Det känns som jag kanske skulle gå upp tio minuter tidigare på morgonen för att göra en god frukost? För om vardagarna tar jag lite yougurt och ett glas godmorgon juice..
Är det värt det? - ja jag tror nästan det !



Jag tycker att hallon är godast, jag skulle gärna vilja smaka äpple också. De andra är inte så omtyckta hos mig. Detta är en bra produkt av skånemejerier.

if it could just be the same

Jag vill dansa igen, jag vill dansa nu, jag vill kunna stå på dansgolvet igen. Men icke, nu måste jag gå till sjukgymnasten x antal dagar i veckan och göra rehab övningar för att försöka få upp smidigheten i låret. När jag väl har fått det så är det att försöka få upp styrkan igen. Dock så känner jag att det verkligen har blivit så mycket bättre, och det är jag glad över. Tur att det inte går åt andra hålet, jag behvöer inte mina kryckor längre jag har lagt de åt sidan. Jag saknar dansen så mycket, tänk så hade jag inte skadat mig? Då hade jag kanske vunnit helsingborgs tävlingen och varit uppe en klass nu? Då hade jag kunnat tävla två gånger nästa månad, med icke!
Men detta är något jag måste accpetera för det finns ingenting att göra åt det, jag gjorde ett splitthop som orskade detta, vilket suger.. Men en än gång det är något jag måste accpetera.

Jag lovar att jag kommer tillbaka som en sjärna på dansgolvet.


Always you

Imorse vaknade jag brevid min älskade och det är alltid lika mysigt. Det går inte att beskriva känslan som finns inom en. Man blir så otroligt glad och känslorna bara flyger runder i luften.
Igår kollade vi på os och hade allmänt mys. När klockan var lite över tio, åkte jag iväg till sjukgymnasten och älskling stannade kvar och vaktade lägenheten :) 
Vi har även varit på tropikaret idag tillsammans med lilla Axel. Det var så mysigt och där är så otroligt fint. :D
Det var otroligt mycket folk dock, men det gjorde inte så jätte mycket. Axel blev helt till sig, när han såg aporna och fiskarna, han är väldigt intresserad av allting som rör sig och låter ;p haha

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det mys framför tven. Imorgon ska jag och mamma ha mamma och dotter dag ! :D


I miss you

Nu ikväll slog tanken  mig att imorgon är det två årsedan coh en månad min älskade syster lämnade oss.. Kan ni förstå? Nej, jag tror inte det. Det är nog ingen som kan förstå det. Dock så förstår min saknad det.. för det gör såå ont och jag saknar henne så det gör ont.
Jag har levt utan min syster i två år och en månad, jag kan inte förstå? Hur har jag klarat det?
Jag försöker att tänka på allting roligt jag och Anna gjorde, för just nu är det det enda sättet att försöka bli glad. För jag har kommit över det stadiet att jag vet om att gråter jag, så blir det bara värre. .. Det kanske låter dumt, men det är sant.

Jag tänker i alla fall tända massor av ljus och tänka på alla minnen med dig idag syster. Jag älskar dig !




boring weather

En än gång, jag är så trött på detta vädret. Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem:D För sedan ska vi åka till sjukgymnasten.
Jag känner själv att jag kan göra övningarna bättre nu, så jag och min sjukgymnast har som mål. -SM !


You are my everything

Detta är helt sjukt, men jag gick och la mig efter sveriges masstart i skidskytte igår och då var väl klockan lite innan elva. Jag hade tänkt att gå upp vid kanske tio idag, men icke då vaknade jag inte fören klockan 12,40. Jag kommer inte ihåg sist jag sov så länge, detta är sjukt ! haha. Jag måste ha drömt väldigt mycket, eftersom jag knappt har varit vaken heller. ;p 
dock så var jag vaken vid sju, då jag såg att telefonen blinkade. Jag hade fått sms av min älskade pojkvän, som höll mig uppdaterad i ishockeyn :D haha

Annars idag, har duschat och ätit:D Mamma kommer snart hem från jobb också. Imorgon blir det sjukgymnasten och kanske älskling?



nyår i båstad 2008

love

Helgen har varit super:D 
Jag har träffat min älskade nästan hela helgen och kan det bli bättre? Eftersom vi inte hade träffats på några dagar, så hade vi mycket att ta igen. I fredags blev det mys i örkelljunga och sedan körde vi till lund för babe skulle spela match. Igår blev det mys här hemma:D 

Annars har jag bara legat och sovit hela dagen, känns det som. Men nu ska jag kolla på OS


I'm tired on this

Jag hatar detta.. jag måste ju nästan börja pimpa mina kryckor nu som jag och nina har sagt ! För det känns som jag kommer gå på de i alla evighet. Men jag hoppas verkligen inte det. Jag har gjort mina övningarna hemma oich de har gått bra :) 

nu ska jag till sjukgymnasten och sedan till babe


:D:D:D:D

Jag är väldigt glad, eftersom jag har inget plugg till imorgon och imorgon är det lov ! :d HALLÅ?  kan man inte bli gladare, haha. Nej nu överdrev jag lite;p
Jag hade tänkt att lägga mig i soffan, vila benet och faktiskit njuta av en plugg fri eftermiddag :)


snow

Kan det bli mer tråkigare nu?  Det snöar som aldrig förr, man blir som en snögubbe bara man går utanför dörren. Detta är inte okej.. Jag är trött på detta vädret nu. USCH!
Jag vill åka bort från detta,


Saknar dansen

miss you



Jag kom hem vid ett idag, då mamma tog sin middags rast för att hämta mig i skolan. Så snällt. !
När jag kom hem så gjorde jag klart engelska inlämningen som ska in imorgon och tränade på min redovisning jag har i morgon. :d Detta är sista plugget innan lovet och det känns så otroligt skönt. Jag trodde dock att vi skulle få mer nu innan lovet, precis så som vi hade innan jullovet men icke och det är jag glad över. Jag sitter annars och lyssnar på bra musik och njuter av ensamheten.. Not! Min älskling är i malmö och spelar fn-rollspel.. jag saknar nog inte honom.. Jag såg honom i går morse klockan sex senast, men jag saknar honom redan. Jag saknar varje sekund utan min Robin. Men som tur så kommer han kom imorgon, och det är jag glad över ! :D haha.
Nu hade jag tänkt att lägga mig i soffan och kolla på os och hoppas att sverige kanske tar sitt trejde guld?:D


the school

Ja. då var man åter igen i skolan. Matte provet är avklarat och det gick väl helt okej. Jag gåt fortfarande på kryckor, så om ni ser mig på stan så vet ni varför ;p haha skämt å sido. Det är inte alls roligt att gå på kryckor, man känner sig extra handikappad.

Som sagt provet gick helt okej, jag sitter just nu i datorsalen tillsammans med gabbi. vi väntar på att datorkunskapen ska börja och sedan är det lunch.


photo






Never knew I needed

Jag vet inte vad som har hänt med mitt ben. Men det blir bara sämre och sämre tycker jag.. dock så hoppas jag att mattias kan fixa det imorgon när jag ska dit. för det är inte kul..

Jag sitter här hemma och försöker att plugga men det går inte.. Jag måste nog ta en värktablett eller något !




Grattis på födelsedagen Alexander ! :D
( bilden är tagen på avslutningsmiddagen i 9:an )

Happy W- day



Jag älskar dig över hela mitt hjärta älskling

in pain

YES!  Grattis till alla fina placeringar idag DH, är rikigt stolta över er. Som ni har utvecklas ! :D 
Jag var så otroligt taggad på att tävla idag, men icke. Istället fick jag sitta på en bänk, klappa och skrika mig hes. Det kändes bra, men på ett annat sätt hade jag velat själv stå på dansgolvet och vinna allt! Detta är kanske bra för mig, att få sitta sidan om nu och sedan bli riktigt taggad till jag kan dansa igen? Nej, jag tror abslout inte det. Jag mår så dåligt för jag får inte göra det jag älskar. Det är en plåga, det går med andra ord inte att beskriva. Jag grät nästan hela tiden under tävlingen idag.. vilket var jobbigt. Eftersom jag har ont i låret efter alla rehab övningar jag fick av mattias igår. Men det är bara på de idag igen, ska sitta och göra rehab övningar i en timme idag, jag känner hur jag längtar till det ...
Efter tävlingen idag så blev det stan med mamma, vi fikade och pratade skit. Tack mamma för du gjorde min dag lite bättre, ikväll hoppas jag att jag får tankarna på annat..

Inget roligt inlägg, men var tvungen. '



jag saknar dansen !!

weekend

nu är det äntligen helg, jag har egentligen längtat till denna helgen men det gör jag inte längre. Jag trodde jag skulle få dansa årets första tävling på hemma plan, men icke.. Det blev istället att jag får stå sidan om och heja på mina danskompisar, vilket inte är det roligaste. Men det viktigaste är att jag blir helt återställd i mitt lår som jag hoppas jag blir snart. Jag ska verkligen lyssna på min sjukgymnast och göra som han säger till mig att göra. Det kommer vara jobbigt att inte kunna stå på dansgolvet på ett tag, för det är något jag älskar. Det känns som jag har förlorat det viktigaste i världen men det har jag inte. För min älskade Robin finns fortfarande vid min sida och det är jag så otroligt glad över. Han finns alltid där för mig, när jag inte mår super. Han har hjälpt mig många gånger,! :D

Igår så hade jag och älskling mysigt, han sov över och sedan åkte vi till skolan. Idag åker Robin iväg för att spela bowling tävling, så min uppgift ihelgen är att sitta och hålla tummarna. Inte för jag ska sitta ner hela helgen, men ja :p För jag ska faktiskit göra några saker:D  
Idag blir det sjukgymnasten och sedan kanske hitta på något med en kompis. Imorgon blir det åka och kolla på tävlingen och sedan stan med mamma. Vad händer på kvällen? 
Söndag blir det mormor och massa plugg + alla hjärtans dag:D 


dance

Jag vet inte vart jag ska egentligen börja, men förra veckan så skadade jag mig på träningen och hade ont några dagar efter. Men tänkte inte mer på detta, jag ringde min sjukgymnast och jag fick tid men fick avboka den på grund av att jag blev sjuk. Jag fick en ny tid nu i onsdags och han berättade för mig att jag hade fått en rejäl muskelbristning i framsida lår och detta var på grund av att jag har gjort för många split hop. Jag frågade i fall det var några problem att jag tävlade till helgen och det var det, jag var tvungen att ställa in tävlingen och samt masssor av dansträningar.. Detta resulterar till 2 dagar i veckan rehab..

Jag saknar min dans redan


contest on Saturday

Nu har jag börjat tagga på rikigt, jag är rikigt taggad med andra ord. Jag längtar så otroligt mycket, att fixa håret, sminket, sätta på sig dräkten igen. DEt är bland det bästa som finns. Jag älskar känslan av att stå på dansgolvet och dansare inför publik. :)  På lördag smäller det, och jag hoppas att allting går bra. Jag ska inte ha för höga förväntningar har jag bestämt mig för, för sist jag hade det så blev jag så otroligt besviken på mig själv när det inte gick som jag ville. Men jag vet om att jag gjorde mitt bästa, och jag kan abslout inte påverka juryn överhuvud taget, utan det är deras beslut. De kanske inte såg mig rikigt på dansgolvet, de kanske inte tyckte om min frisyr, de kanske inte tyckte om min dans? Det är så mycket, men jag har inte ändrat super mycket på min dans, eftersom jag tycker om den. :D 
Nu när dagarna börjar närma sig, så kan jag ligga i sängen innan jag ska gå och lägga mig och gå igenom stegen. Det är såå det ska vara. ! :D 

Idag tränade jag och sofie på vår par, och det tycker mycket bra. Jag är mycket nöjd med resultatet, och jag hoppas verkligen att vi kan ta en prick nu, fö rdet är vi värda. Vi har en placering från sist för att ta prick, och detta var vår första tävling.

Jag är inte nervös, utan jag är taggad !

 


back to school tomorrow?

Ja, jag hoppas verkligen att jag kan gå i skolan imorgon, för just nu är jag bara otroligt trött på att gå hemma och inte kunna göra någonting alls. Men det är bättre med mig nu, så jag hoppas att jag kan komma till skolan imorgon.

Jag kunde inte träna idag.. och jag har tävling på lördag.. undra hur tävlingen ska gå? Men jag hoppas att jag kommer gå upp en klass denna tävlingen. Eftersom det är en hemma tävling så är jag redo att verkligen ge allt. Kompisar, familjen ska komma och det sätter ju så klart extra press :D men jag är taggad. Jag känner mig just nu väldigt redo, men det gör jag kanske inte imorgn? Jag har min dans klar i alla fall, vilket är otroligt skönt. Dock så är det inte lika bra med med vår pardans, eftersom vi har inte ett slut eller någonting alls känns det som. Därför gäller det att ligga i hårdträning denna veckan. :D  Jag och sofie ( min danspartner ) har ingen chans att gå upp en klass denna tävlingen, men vi har chans att ta en prick:) 
Jag är redo!


I have the world's best boyfriend

Ja, det är sant, jag har världens bästa pojkvän. Robin har gjort mitt liv så otroligt bra. Vi har varit tillsammans i lite mer än fyra månader och dessa månaderna har jag verkligen blivit behandlad som en prinsessa. Varje morgon vaknar jag med ett leende på läpparna, för jag vet om att jag har en pojkvän som älskar mig över allt annat på denna jorden. Robin är abslout det bästa som har hänt mig. Det låter säkert konstigt att säga det i en sådan här tidig ålder, men jag älskar Robin över hela mitt hjärta.

Han får mig att lee
han får mig att må bra
han får mig att skratta
och han får mig att känna mig älskad.


Robin, om du läser detta! Så vet du om att jag älskar dig så mycket.
Varje gång du tittar på mig, så pirrar det i hela kroppen och jag vill endast skrika av glädje.
Varje gång du kyssar mig, så känner jag mig som världens lyckligare.

Älskade du, du är verkligen mitt allt !

Tänk så snabbt dessa månaderna har gått, men tänk också på hur roligt vi har haft.
Så många skratt vi har skrattat, tänk så många gånger vi har skrattat så vi inte får luft av glädje.
Så många kyssar vi har gett varandra.
Så många gånger vi har haft brottnings matcher, men det slutat alltid med att jag vinner ( not )

Alla minnen vi har tillsammans, det är såå många. Första gången vi träffades, kysstes, sov över och allting sånt underbart.

Det mysigaste som finns är att vakna vid din sida, få en godmorgon kyss och höra de tre vackraste orden på denna jord. Att få en varm, underbar kropp kramades om en är så underbart. Jag vill alltid vara vid din sida älskling !

Jag älskar dig, glöm inte det Robin !








Kommer du ihåg denna dagen älskling? haha


I feel better

Ja, det är sant, jag mår konstigt nog mycket bättre. Min mage har lugnat ner sig och det är otroligt skönt ! :D

Igår var en hemskt dag, fy fan ! Men som sagt nu tar vi nya tag och jag mår bättre. Igår låg jag endast i soffan/ sängen och tyckte syn om mig själv. Jag ringde mamma varannan halvtimme för att jag ville att hon skulle komma hem, och pyssla om mig.. Dock så kom hon inte hem fören fyra. Älskling ringde och skrattade åt händelsen i går morse, ( haha ) Annars igår så gjorde jag ingenting speciellt, det blev som sagt ingen skola. Idag mår jag bättre, så det blir tjejträff med tjejerna och sedan hem till my love och sova där ! :D 

Jag sitter med turban och i pjamas och ska väl snart göra v mig :D 



Sommaren 2009

still can not work out

mm, det är sant. Jag kan fortfarande inte träna.. och detta suger. Jag vill träna.... '

Men det är väl bara att bita ihop och vila, så blir det säkert bättre. :) 


mmm

Jag har inte uppdaterat på ett tag. Men träningen igår gick inte som planerat, i början gick allting bra, men mot slutet gick det bara utför..:(  Jag fick en otrolig smärta i låret.. och efteråt kunde jag knappt gå..

Men jag ska till min  sjukgymnast på fredag, så hoppas innerligt att jag kan vara med på tävlingen den 13:e

Nu ska jag fortsätta prata med folket på msn och sedan nanna.


RSS 2.0