En julskyltning utan min syster..

Idag var det julskyltning i Helsingborg och även den första julskyltningen utan min syster. Det har alltid varit en tradition att gå på julskyltning med min syster.... :/ Det kändes så tomt idag. Idag var jag, pappa och lotta i stan. Vi kollade runder lite, men det var ingenting speciellt.. Det är mer för små barn. Men det är alltid mysigt. Vi kollade på luscian en stund, och sedan gick vi bort på östens präla och åt mat.
Papppa, jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Du är bäst och jag älskar dig.

Veckan:
Dans och massa plugg.

pusss

Mysig helg !

massor mys ! Jag älskar helger, dom är så mysiga.
I fredags hade vi üppsats skrivining. Vi fick 90 minuter på oss, och skriva en novell, en artikel mm. Vi hade 5 olika altenativ om industriella revolutionen. Det gick väl sådär. Jag skrev en novell, men den blev alldeles för lång. Skrev 13 sidor... inte bra. Efter skolan, tog jag bussen hem till bästis. Hon packade mamma kom och hämtade oss. Vi körde och sola, och köpte godis. 
Hem till mig, vi kollade tv och sedan stack mamma ut och åt med några kompisar. Då lagade jag och bästis mat, det blev tacos. Sedan blev det idol. Tack för igår bästis du är bäst ! 
Idag vaknade vi vid klockan elva. Vid halv ett var jag hos mormor, mormor jag älskar dig. 
Vi prataar om att åka utomlands eller åka skidor över jul och nyår. Så jävla mysigt !!!!!  
Thailand? Sälen, åre? Men mamma vill åka på spa. Så vi får se vart vi firar jul och nyår. 

Jag har även städat mitt rum idag, och nu ska jag snart hjälpa till med maten. Puss på er !  

Gamla höst bilder!


Historna prov imorgon..

Jag vet igentligen inte vad jag ska skriva idag. Men idag har jag verkligen inte mått bra.. bröt ihop helt på svenskan idag. Tårarna bara kom och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Det är så overkligt fortfarande. Men det är något jag får leva med.
Annars har dagen varit bra, började med Engelska. fick reda på resultat på provet. Det gick bra. !! :)  Framsteg gör jag.
Sedan matte och musik. ;)
Efter maten var det dags för debatt på SO. Det inget vidare, för jag tänkte bara på min syster hela den lektionen, och till slut bröt jag ihop. Jag vet inte vad det var som gjorde att jag bröt ihop.... ;/
Vid tre kom mamma och hämtade mig, vi körde till kyrkogården tände ljus. Jag älskar dig syster. !!

Nu har jag pluggat hela eftermiddagen och jag hoppas att jag klarar uppsatsen imorgon. :) 

jag orkar inte skriva mer. I helgen blir det mys med bästis, och julskyltning !

pussss


Ge mig jul lov!

Jag tror att alla vill ha jullov. Denna veckan är / har varit ett helvete. Den är så tuff..
Onsdag: Spanska glosor och VG-MVG prov i matte
Torsdag: Debatt om idelogier och Engelska glosor + gramatik.
Fredag: Historia prov.

Jag är så trött... Har dansat nu tre dagar i rad och det börjar kännas i kroppen. Imorgon får jag vila från dansen och på fredag får jag se i fall jag pallar. Annars har dagen varit bra:)  Nu hinner jag inte skriva mer, måste plugga.

kyssss

''Du är stark''

''Du är stark''  Det är något jag har fått höra några gånger nu.Men jag känner inte mig stark länge, jag känner mig svag. Det är så tungt att leva utan dig syster. Idag är det 10 månader sedan, min älskade syster lämnade oss alla på denna jord. 10 månader som har varit smärtsamma och en plåga. Jag känner att jag har inte krafter kvar länge. Vart ska jag hitta nya krafter och ny energi i från? Det hjälper inte att gå och prata med någon, ingenting hjälper. Syster min, om du bara kunde vara vid min sida. Så hade jag varit så glad. 10 månader.... det är fan inte sant. Det känns fortfarande som igår. Jag kommer ihåg denna dagen så väl. Allting som hände och allting jag fick se.
Att få höra att min älskade syster var död och hade varit med om en trafik olycka var hemskt. Att sedan se min syster död, den bilden kommer man alltid att ha kvar i bakhuvudet. Anna, du var min bästa vän, mitt allt.... Varför lämnade du oss?  VARFÖR !!!!!!!

Du fattas i mitt liv.
Du är den pusselbit som försvunnit för evigt och kommer aldrig återfinnas.
En bit av mitt hjärta tillhör dig och den biten ger jag aldrig bort till någon.

En månad kvar till julafton!

Gud vad detta året har gott snabbt. Idag är det bara en månad kvar till julafton. Tänk en månad !! Det kommer gå så snabbt. Jag har inte köpt en enda present. uhm, det viktigaste jag måste tänka ut är. Vad jag ska köpa till bästis. Det är så svårt. Hon har allt !!
Men jag kommer säkert på något.
Pappa, tror jag att jag vet. Mamma vet jag. Bror... ingen aning. Har ni köpt några jul klappar än?

Kom hem från dansen för ett tag sen. Nu sitter jag och pluggar glosor med ett glas vatten.

Puss på er !

Höstfrilufsdag !

Idag ringde klockan på halv sju.. Det är måndag och det är så segt att gå upp då. Men i alla fall jag gick upp, åt min macka och tog på mig. Vid halv åtta körde mamma mig till IH där jag träffade Michaela. Vi skulle ha boxing på förmiddagen och det gick väl bra. Det var jobbigt !!  Men vi kom levande ut därifrån..  sedan bussen hem till mig. Kollade Tv, då michaela somnade. Snutte. !!
Cyklade till ishallen, åkte skirsko och jag cyklade hem.

Just nu sitter jag och pluggar i köket... matte, spanska, engelska och lite historia.. jag orkar inte. !
Jag kan inte sluta tänka på dig, jag vill bara springa hem till dig. Jag har aldrig, aldrig känt så här, och jag kan erkänna att jag har haft många killar. Men aldrig har jag känt så här stark för en människa. !

vid fem ska jag be ge mig till danshuset, och kommer väl hem igen vid åtta. ! ;D

pusss


JosefineLindahl


En kväll med massor av kärlek.

En kväll som var full av kärlek. För snart fyra månader sedan så träffades vi för första gången under festivalen i helsingborg. Sedan denna dagen har jag verkligen trott på kärlek vid första ögonkastet. Att äntligen få träffa dig igen gjorde mig så glad men samtidigt väldigt nervös. Att se ditt leende, och att få höra ditt skratt gjorde mig alldeles varm inom mig. Denna dagen hade jag längtat efter. Att bara få hålla om dig, och ge dig en puss i den kalla kylan. Fick mig verkligen att förstå att jag har saknat dig. Denna känslan jag hade inom mig, just då. Var enorm. Att se dig sedan springa iväg mot stan, fick mig att gråta en tår. Jag ville inte lämna dig, jag ville inte se dig springa i väg. Jag ville ha dig hos mig.
Jag har längtat efter dig !


Tecken på att du är avundsjuk!

  • Du stör dig på folk som verkar lyckliga.
  • Lyckliga par är jobbiga. Desto roligare är det när det tar slut.
  • Du kan inte förmå dig till att ge  en komplimang när du borde.
  • Människor med pengar provocerar dig trots att de är trevliga.
  • Du känner ett starkt behöv att snacka skit om en viss person. Innerst inne har du dock en känsla av att du skulle vilja vara med henne.

När avundsjuka slår till - agerar du såhär.
            - Försök slå över denna primitiva känsla. Andas lungt. 
            - Bestämt dig för att inte visa din avrund. Slå över det.
            - Eller uttryck din avrund genom att säga saker som '' åh, vad härligt, så vill jag också ha det ''

           


Varför, varför, varför?

Det är frågan man ställer sig själv varje dag. Varför körde min syster på den vägen just då? Var det verkligen min systers tur att dö? Varför just min syster?

Jag kommer alltid att få leva med dem frågorna, för det finns ingen som kan svara på dem. Men jag har fått svar på en fråga, varför min syster dog. ;/  I går kväll när jag skulle gå och lägga mig så tänkte jag något enormt på dig syster. Du fanns i mina tankar hela jävla tiden. Sista gången jag såg dig, sista gången vi pratade i telefon. Allting bara flög runder i huvudet. Det gjorde mig ännu mer ledsen, för jag har kommit fram till. ATt jag aldrig mer kommer att få träffa dig syster.
Jag vet inte om jag har skivit det tidigare, men det ska bli rättegång nu snart. Min mamma tycker inte att jag ska gå, eftersom jag redan mår så dåligt. Men jag tycker att jag är så pass stor så jag kan bestämma det själv. Det skulle vara rättegång i onsdags, men den blev flyttade. Så nu får vi se vilken dag den hamnar.
Jag mår verkligen inte bra... för snart börjar julen närma sig och det kommer bli den första julen utan min syster. Förra julen kommer jag mycket väl ihåg, vi hade samlas på råå några dagar innan julafton. För min syster, bogdan och julia skulle åka till rumänien och fira jul. Jag fick världens finaste pjamas av dig. Dessa pjamas byxorna har jag på mig varje dag. Lika dant min födelsedags present förra året, så fick jag en parfym av dig. Denna parfymen har jag ofta på mig. Det är ett minne av dig. Ett minne, som alltid kommer att bära med sig.
Jag saknar dig syster. !

Sofforna har kommit !

Efter två veckors väntan har våra soffor äntligen kommit. Direkt när vi såg dem blev vi helt förälskade och det är vi fortfarande dem är så fina !! tralalalal ! Nu är jag verkligen glad.
Men i alla fall, denna helgen ska jag tillbringa framför skol böckerna. Jag måste verkligen plugga, hela nästa vecka består i stort sätt av prov, glosor och läxor. Så därför måste jag plugga hela dagen, men det kan bli trevligt det också.
Det är fortfarande snö kvar på marken. Det är så fint, i morse när jag vaknade kändes det som julafton. Men det var det ju inte :(  På måndag är det en månad kvar till julafton.
I kväll blir det väl förmodligen att träffa.... Puss på min ögonsten!

Aldrig ska jag sluta älska dig !

Jag är helt enkelt förälskad i dig. ! Kan inte sluta tänka på dig.

Massor av plugg, nu ska jag plugga vidare.

Kom hem från dansen från någon timme sen.
puss:*


Bild


Älskade syster !

Jag måste tänka framåt, hur jobbigt det än är så måste jag göra det.
Att vakna varje morgon och tänka '' min syster är död'' Är en plåga, en plåga som inte går att beskriva.
Det känns som jag säger det i varje inlägg om min syster.
Jag saknar min syster något enormt, det är ord som inte heller går att beskriva. Att inte ha dig vid min sida längre är jätte jobbigt. Att inte kunna lyfta luren och slå ditt nummer, och bara prata med dig. Men nu finns det ingen´som jag kan bara lyfta luren till och prata med. Du var min bästa vän, min ögonsten och mitt allt. Men på en dag förändrades mitt liv till ett helvete. Ett helvete som har blivit en smärta i hjärtat som inte går att läka. Jag har verkligen förstått att du aldrig kommer tillbaka. Du kommer alltid att vara död, jag kommer alltid få åka till kyrkogården för att prata med dig för det är där du finns. Långt nere i jorden. Jag kommer alltid att komma ihåg när dem sänkte ner kistan i jorden. Då jag kastade mitt tal som jag höll på begravningen ner till dig. Jag vet om att du läser det varje dag, och förhoppningsvis ler. Jag vet om att du kollar ner på mig, för du är min lilla skyddsängel!.
Snart är det 10 månader sedan. Tio plågsamma månader. !

Jag tänker på dig!

6/5 - 1980 - 25/1 -2008 !

Tankar..

Tankar, som sakta kommer bli drömmar.
Jag har funderat mycket på att, drömmar kan bli verkliga. Drömmar kan bli sanna.
Men kommer verkligen mina drömmar att slå in?


Idag är det måndag vilket tyder på att det är en ny vecka som väntar. En ny vecka som jag hoppas kommer bli mycket bra. Idag har skolan bestått av massor av plugg, som jag hoppas går in i huvudet och inte ut igen. Men vi har även haft prov i hemkunskap idag. Det tyckte jag gick mycket bra, men så mycket pluggande jag har lagt ner på det så. Ska det väl ge resultat. Efter skolan, blev det en timmes matte, eftersom vi har prov på onsdag och jag hoppas så mycket att jag kan höja mig i matte. Jag måste verkligen göra det ! Annars kommer jag inte ha någon chans på gymnaiset känns det som. Men det är inte betyget jag vill höja, det är mina kunskaper. Jag vill att mina kunskaper ska bli bättre. Men blir dem det, så blir mina betyg högre.
Jag kom nästan precis hem från Elit mollberg , där det var informations möte på Jensen gymnasium. Det är verkligen en bra skola, som jag känner mycket för. Det var ingenting negativt till skolan. Massor av plus på Jensen !!! +++++

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det prison break i kväll. LÄNGTAR !

puss på er.
Syster jag tänker på dig, och jag ska även skriva om min tankar om dig idag, i nästa inlägg !

Gymnasium..?

Igår var det öppet hus på Johannes Hedberg och Campeon.
Johannes Hedberg skolan är abslout ingenting för mig, fy.. Men det är bra att jag tyckte så. För nu har jag en till skola som jag kan ''glömma''
Men nu står jag här, måste välja i bland tre olika skolor. Vad blir det för någon?
Mitt första handsval, eller den skolan som ligger närmast hjärtat just nu är Jensen gymnasiet och det är informations möte på måndag. Där jag hoppas att jag känner, att här vill jag gå. !!  Jag hoppas, hoppas och hoppas, att denna skolan verkligen startar. Men jag tror det kommer bli en utmaning att börja på en helt ny öppnad skola. Men vi får se på måndag.
Campeon, är en skola jag bara älskar. Igår när vi hade varit på öppet hus, kände jag. Jag vill börja gymnaiset nu.
Första gången jag var där, kände jag. Jag vill abslout inte gå här, men när jag hade tänkt efter. Så kändes campeon ett säkert val. Så jag får hoppas att det håller i sig. Jag har tre skolor just nu som ligger närmast. Sedan får jag tänka efter mer efter måndag. Vilket som blir mitt första, andra, tredje handsval. !
SPÄNNANDE !


En dag jag aldrig kommer att glömma.

Där stod du med ett underbart leende och såg glad ut. Jag sa:
- åhh, vilken pudding
du svarade: - hej ! :D:D:D


Jag och michaela förtsatte gå, men då sa michaela till mig.
- du måste gå tillbaka. !
Så jag gick tillbaka till dig, och började pratade med dig. Sedan denna dagen har jag verkligen trott på kärlek vid första ögonkastet. Det var som hela jag fylldes med känslor. Jag visste inte alls mycket om dig. Men det gjorde ingenting, för jag blev så kär! Sedan gick det någon vecka, så skickade du ett sms till mig. NAWE, säger jag bara. !
Nu står vi här,´helt föräldade i varandra. Jag kan abslout inte sluta tänka på dig.

Jag sitter här hemma och väntar på dig. ! 
call me babe !


Helg...

En helg som kommer vara full av kärlek och förhoppningar. En helg som man har längtat efter. Längtat efter att få träffa dig. Det är snart ett halv år sedan, vi träffades. Under detta halv året har jag verkligen saknat dig. När du stod där vid våfflorna och såg allmänt glad ut, gjorde så att jag också blev glad. Sedan denna dagen, har jag trott på kärlek vid första ögonkastet.

Imorgon blir det öppet hus på campeon.

Jag mår inte speciellt bra idag heller, men som jag brukar säga. '' jag klarar mig''

puss på er.

Mår inte bättre idag..

igår skrev jag att jag skulle ha avstängd telefon och inte vara inne på msn. Jag har nästan haft avstängd telefon hela dagen, bara ringt till mamma ett samtal, inte svarat på samtal hemma som har varit till mig. Jag orkar abslout inte.. jag orkar inte att folk tycker syn om mig för jag mår inte bättre av det. Men jag har pratat med mina närmaste idag bland annat, michaela och fredrik. Jag älskar verkligen er. !
Jag har någ aldrig gråtit så här mycket på väldigt längre, ligger i sängen och bara skriker ut. Idag var det te.x inte långt i fram att jag bröt ihop i skolan heller. Jag orkar inte mer.... syster snälla komma tillbaka. Jag orkar inte längre, mina krafter är slut. ! Jag vill bara att du kommer tillbaka, jag vill vara glad igen.
Det är fortfarande en plåga, en smärta, en saknad som inte går att beskriva.

Nu hade jag tänkt att slå en pling till bror och prata ut med honom, och imorgon ska jagringa min pyskolog och boka tid. För jag kan inte gå under och må så här dåligt, det klarar inte mina krafter av. Men energi är slut...
jag vet inte mer vad jag ska skriva. Jag kände att jag verkligen behvöde skriva av mig, för jag har som sagt inte pratat med så många idag, har varit på allmänt dåligt humör. Skadade mig på idrotten idag också. Så nu kan jag knappt gå...allting händer mig, mig, mig, mig och mig. Men jag klarar mig, nu har jag snart levt 10 månader utan min syster.
Min älskade syster, du ska veta att jag tänker på dig och du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta.


mår inte bra..

Nu har jag en sådan period igen.. och det är så jobbigt.
Kan inte sova om nätter, vaknar alldeles svettig. Jag ligger bara och tänker på min syster. Min älskade syster.
Min syster är död, och det är fortfarande så overkligt. Men hon har det bra uppe bland alla änglar. Men jag vill ha henne där vid min sida... ÅHHHHH. HELVETE..:'/  :'/ :'/ :'/
Jag saknar dig,
jag tänker på dig'
du fattar oss
snälla kom tillbaka.

Nu ska jag stänga av min telefon, inte vara inne på msn på några dagar och bara tänka på mig själv.
Ni får ha det så jätte bra.

pussss !


Det är inte lätt...

Nu sitter jag i skolan med varm choklad från espresso house och väntar på att klockan ska bli halv två för då har jag utvecklingsamtal. Jag är faktiskt alltid nervös inför utvecklingsamtal, fast jag har inget att oroa mig över. I morse var jag, michaela och många andra och besökte campeon. Jag vet inte rikigt vad jag tycker om den... åhh, det är så svårt. Men deras inrikning och profil är väl inte jag intresserad av precis.Som Antonia sa, att jag kan redan prata inför folk. Jag håller med henne,jag kan redan det..Varför ska jag gådär då?  Massor av frågor. 
Ska alldeles strax gå ner och möta mamma vid porten. Efter utvecklingsamtalet ska vi till malmö och kolla möbler. Blir ingen dans idag, för jag måste plugga har inte hunnit med det alls idag. 
Har massor av hemuppgifter, prov på torsdag, två stycken prov på måndag...orkar inte

puss !:* 


Tack för igår P .

Igår var P hos mig igen, vi skulle ''pluggat'' matte men det blev det ju inte. fy på oss, haha. Det blev massor av spel istället och mys. :)   Tack för igår snygging ! <3

Idag var det åter till skolan, tråkigt men sant. Denna veckan är rätt skön tycker jag. Lediga tisdag och onsdag för vi har utvecklingsamtals dagar då vi får massor av hemuppgifter. Men åter till dagens händelse. Dagen började med No, då vi skulle löda ihop någonting. Mentorstid, polen resa kanske? Matte., fattar noll. P hjälp mig ! :p. Spanska, gick igenom adejktiv. Prov middag !!! Åhh som sagt jag och michaela hade prov middag idag, om ni har läst min blodd tidigare,  kanske ni har sett att jag har skrivit lite om det, jag och michaela prov lagade det bland annat för någon vecka sen och då gick allting bra. Vi var så nervösa idag, men vi började då med allting. Degen till kladdkakan, degen till pizzadegen och allting sådant. Det gick så bra !!  Vår hemkunskaps lärare tyckte att vår dressing var fantastisk ! Det var vi mycket nöjda över, för det var väldigt svårt. Vi hemkunskaps lärare sa även att det höjde vårt betyg en del, för den var svår. Jag hoppas att ni tyckte om vår meny, maria och Amanda.
Förrätt: bönsllad med dressing
huvudrätt, pizza med sallad
efterrätt: kladdkaka.

Efter skolan, till mammas jobb där jag pluggade matte. Där efter körde vi till beckers och lämnade det sista som har blivit över från vardagsrummet. Hem, plugga en timme matte. ( duktigt ) Sedan iväg och dansa, åhh, idag var det så jobbigt. Nu har jag precit pratat klart med Fredrik, duschen väntar !

<3


En solig lördag.!

Idag vaknade jag av världens jobbigaste mensvärk... det är så jobbigt. !
Gick upp, hoppade in i duschen och åt frukost. Sedan var det bilen ner till öppet hus på ProCivitas. ( Se nedan)
Efter det, körde jag och mamma till kyrkogården för vi ville tända ljus. Gud vad jag saknar dig syster. ! <3
Nu sitter jag vid datan och mitt huvud är som ett stort frågeteckan. Så därför behvöde jag skriva av mig lite. Senare i kväll ska vi ut och äta. Tror det blev pålsjökrog, jag hoppas att det blir trevligt. Nu ska jag lägga mig i sängen med ett glas julmust och några pepparkakor.
Jag hoppas att ni alla har en trevlig lördag. !

P<33333

Du tror att du kan komma när som helst
du tror att vi tycker om dig
du tror att vi orkar med dig
Men nu är det krig !


Öppet hus på ProCivitas.!

Gymnasievalet närmnar sig med storm steg och jag har ingen aning om vart jag vill gå. Visst jag har mina funderingar men är abslout inte säker. Jag kan inte säga att ''- där vill jag gå!''
Det finns så många skolor i Helsingborg nu, både kommunala och friskolor. Jag går på PeterSven skolan nu, och jag trivs att gå på en liten skola. För jag tror att lärarna och eleverna är mer nära varandra + att friskolor inte är så stora.
Som sagt idag var det öppet hus på ProCivitas. Många tycker att denna skolan är väldigt ''snobbig'' om jag får uttrycka mig så och visst dem flesta eleverna som går på ProCivitas har fina kläder och vill någonting med deras utbildning. Eftersom snittet på att komma in på ProCivitas är 290p, så är eleverna väldigt duktiga och är studie motiverade.
I fall jag skulle välja ProCivitas, så tror jag att det hade blivit tufft. Efter dem ställer så höga krav på en, fast det är bra !
Kommer jag hinna med dansen? Kan jag ha pojkvän? Hinner jag umågs med mina vänner?   Det är många frågor, och funderningar. Men hinner jag dansa, träffa pojkvän, umågs med vänner i fall jag går på en annan skola?
Jag är väldigt studie motiverad och vill ha en bra utbilning. Därför vill jag gå på en skola, som där finns andra studie motiverade elever. ProCivitas te.x. Visst jag tror ju inte att det kommer bli mitt första hands val. Dem skolor som jag är intresserade av förtillfället är: ProCivitas, campeon, Jensen, och Klara gymnasiet i Malmö. Jag har fyra stycken skolor som är intresserade av. Dessa skolor är friskolor, har den inrikningen jag vill gå. Som ni kanske ser finns där en skola i Malmö som jag är intresserad av. Denna skola har inrikning, samhällskunskap, ekonomi och juridik. Att pendla till malmö varje dag kommer någ bli väldigt tufft, kommer jag orka det?  Fast det är kalt, mörk och snö ute, orkar jag ta tåget till malmö då? Kommer jag tröttna?  Det finns så många frågor här också. Men i fall jag börjar i malmö, måste jag sluta med dansen. Det finns för-nackdelar med allt såklart. Men jag vill göra ett bra val, jag vill inte bara välja så. Det måste kännas bra, och jag måste ha tänk över det noggrant.
Men efter jul, då ska jag söka. Tiden bara rinner iväg, det var inte länge sedan jag gick i 8:an och hade inga tankar alls på gymnasiet. Nu står jag här, med mitt livs viktigaste val kanske?
Öppet hus på campeon nästa vecka, och Jensen gymnasiet.

Fredag hela veckan.!

Igår var det skolan som vanligt, hade idrott på badminton hallen. Det är verkligen hur roligt som helst med badminton, men det gäller att ha den tekniken. Tillbaka till skolan hade no, gick igenom vårt nya arbets område, elektronik. Jag hoppas att det går bra. No är ett väldigt stort ämne och jag tycker att det är roligt och intressant. Men det är inget jag skulle vilja läsa på gymnasiet. (mer om gymnasie i nästa inlägg) Efter no, mat, elevråd, dunkers och till slut Engelska var det dags att åka hem.
åhh, igår var det tråkigt väder, man ville abslout inte hitta på någonting. Men vid halv fyra ringer det på dörren och jag skiner upp som ett leende, där står P. ! Gud vad jag har saknat dig. Det är så tråkigt att vi inte hinner träffas i mitt i veckorna, men det löser vi. P var här hela kvällen, han åt här, vi spelade spel, kollade idol och siging bee. Jag mår så bra i ditt sällskap. Som du brukar säga, '' du får mitt hjärna att le'' Att vakna varje morgon och veta att det finns någon som bryr sig om mig, är så skönt. Du tar så väl hand om mig, och verkligen bryr dig om hur jag mår mm. Jag är så glad att jag äntligen har hittat en kille som gör det.
Du får mig att le,
du får mig att tänka framåt.

Tack bästis !

åhh, michaela vart ska jag börja?
Tänk för snart tre årsen träffades vi på Petersven skolan och sedan denna dagen har vi varit väldigt bra vänner. Vår vänskap blev bättre och bättre och nu är vi bästa vänner. Vi delar abslout allting tillsammans, vi har gått igenom en massa både bra och dåliga saker. Minnena tillsammans med dig kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta.
kommer du ihåg när vi stod där uppe blev alla 9: or på PS och berättade om varandra. Dem ropade upp ditt namn,
- nu är det din tur michaela och berätta om någonting
Du började,
- jag och josefine träffades för .....
Mina tårar bara sprutade ut, jag blev så glad och jag mår så bra i ditt sällskap. Du är helt enkelt min bästa vän, du tvekar inte du finns alltid där för mig. Jag har haft det väldigt tufft detta året och du har alltid funnit där för mig, jag kan ringa dig när som helst och du ska ha ett stort tack för allt du har gjort för mig.
Nu på sista tiden har vi itne haft det speciellt bra mellan oss.... träffades aldrig men det beror ju bara på en sak och det vet vi ju båda. Det var abslout ditt fel förlåt, men det var det. Nu är allting löst och nu är det som vanligt. Nu är jag glad igen!    du är mitt allt, ingen roliga skola utan dig !
Jag älskar dig Michaela !


skolaskolaskola

God kväll,  :)

Idag väckte mamma mig redan vid sju och jag ville verkligen inte gå upp. Det var kallt ute och mörk, man ville bara ligga kvar i sängen. Jag gick upp och gjorde v mig och tog bussen till skolan.
Åhh, det var så roligt att träffa alla igen. Michaela ! <3  Nu börjar det bli som vanligt igen, hoppas du känner det också snäckan.
Första lektionen, no fick tillbaka mitt No prov, 49/ 58 typ. Är hel nöjd måste jag säga.
Dubbeltimme i so/svenska. Gick igenom president valet, jag måste säga att jag hoppas att USA får sin första svarta president. !   Håller tummarna. Sedan blev det prao och gymnasium prat.
Lunch,
Bild, håller på med vårt kollage.
Mamma kom och hämtade mig efter skolan, då vi körde till landskorna för att hälsa på min syster. Det var så fint där, massor av blommor och ljus. Det märkts att dem var omtyckta. Syster hoppas du blev glad för brevet jag skrev, jag hoppas även du hörde det jag berättade för dig.
Efter landskorna blev det hem, plugga, vila och laga mat.

Annars, så mår jag faktiskt helt okej idag.

Puss på dig P <3


Det är ju inte dig jag menade.!

Jag saknar oss...

Jag såg att du hade kommenterat mitt senaste inlägg, och du tog åt dig av det jag skrev och det ska du inte göra. För det var abslout inte dig jag menade. Abslout inte.....
Jag vet inte vad jag ska säga.. jag vet inte om det är mitt fel alltihopa. I så fall förlåt, för det var abslout inte så här jag ville att det skulle sluta. Vi lovade varandra evig vänskap, men alla sagor har inte lyckliga slut. Vi delade allting tillsammans men nu delar vi ingenting, jag vet inte ens hur du mår..

För 7 årsen träffades vi, och blev bästa vänner direkt och nu pratar vi inte ens med varandra.
Jag hoppas du mår bra och du ska veta att jag tänker på dig.

förlåtförlåtförlåtförlåtförlåt


Dansdansdansdansdans

åhh, idag var det dans !!
gud vad jag har saknat min dans, det var så roligt att träffa alla igen. Ni betyder så otroligt mycket. !
Det känns så skönt att komma igång i gen, nu gäller det. HAHA.

Idag, har jag som sagt varit ledig, men jag har pluggat en massa.
Skola imorgon vid halv nio, och sedan till landskorna.

Jag hatar dig, jag vill inte ha med dig att göra mer, har tilloch med blockat dig på msn !


Att förlora någon man älskar är tufft..

Jag läste i en tidning tidigare i dag om en tjej i min ålder hade förlorat sin pappa för 1 år sen.
Hon beskrev det precis som jag känner, att verkligen vakna upp och tänka, jag har ingen syster längre. Jag har en syster men hon är död, hon ligger nergrävd....
Hon beskrev även om hur kompisarna reagerade, något som hon sa väldigt bra. Hennes kompisar fanns där för henne i två veckor ungefär och tyckte det var syn om henne. Men tiden gick och kompisar sket i hur hon mådde, jag känner igen mig där också. Mina kompisar finns inte där längre, inte som dem gjorde i första början. Dem flesta har någ glömt att jag har förlorat min syster..

Det är tacken för att man ställer upp, det är ju nu jag behvler mina vänner.

.... inga fler komentarer.

Minneslunden...

Det är fortfarade så overkligt, !
Idag körde mamma och jag till minneslunden för att tända ljus, när jag hade tänt ljuset bröt jag helt ihop, tårarna bara sprutade ut, och jag satt mig på en bänk och bara tänkte. Det är så hemsk, jag förstår fortfarande inte. Det var så mycket jag tänkte på när jag satt på denna bänken, te.x på alla våra minnen tillsammans.
Jag vet att det var 9 månader sedan för några dagar sen, men det blir bara tuffare och tuffare. Saknaden blir bara värre och värre. Jag trodde inte att man kunde sakna någon människa så mycket somjag saknar dig. Jag har insett vad saknad är nu. Det går inte att förklara hur mycket jag saknar dig syster.Jag kan inte heller förstå att du har varit död så längre. Det var inte länge sedan, du stod vid min sida och sa'' jag älskar dig''
Tiden bara rinner iväg, och jag hoppas att du ser ner på mig lite då och då. För jag vet om att du har det bra där uppe i paradiset. Du är den sjärnan som jag brukar se, utanför mitt fönster.
Jag kommer aldrig mer får se dig, !  jag hatar det, ! För du var mitt alllt, min bästa vän och du är min förebild.
Under dessa månaderna har jag gått igenom ett helvete,  ett helvete som alltid kommer finnas i mitt hjärta. Jag kommer aldrig glömma vad jag har gått igenom, de tär något man alltid kommer att finnas inom en. 
För det har varit en plåga, en smärta som inte går att beskriva. Livet är så orättvisst, du var 27 år gammal och skulle fylla 28 år. Du fick inte uppleva en födelsedag till, du får inte se ditt barn växa upp, och du får inte se mig växa upp. Men jag lovar dig, jag tänker försätta skriva till dig på facebook, om hur jag mår och hur mycket jag saknar dig. Anna, du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Du kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta. För du är bäst !

Gud vad jag saknar dig, varför kan du inte bara komma tillbaka. Då vore mitt liv så mycket lättare, jag saknar och älskar dig syster !

<3

En härlig lördag !

Som ni kanske har sett, har jag lagt in några bilder sen i sommras. 
Visst är dem fina?  Nej, men jag var hos pappa, så hittade jag bilderna där, ! :)
Jag okm till pappa igår vid ett tiden, vid två kom Bogdan, julia, david, annika, anderas, och ella. Det är alltid lika trevligt att träffa släkten, man träffas ju inte så ofta, tyvärr :/  Tack för trevligt sällskap.
Men vid fyra, så tog jag bussen till P, ja, vad gjorde vi?  Just det, vi sjöng sing star, spelade buzz och gitarr hero med hans lillebror ( som jag är förälskad i) och hans lilla syster. Det var trevligt, inte för jag var så bra på något, men men.
Sedan blev det film, rysare !!! :O  Den var faktiskt helt okej. Vid elva kom mamma och hämtade mig. Tack för kvällen P, du vet vad jag tycker. Du är helt underbar, <3

Jag skulle igentligen träffat Fredrik idag, men jag känner att jag måste till kyrkogården. Så jag och mamma ska snart dit, och tända ljus. Nu orkar jag inte skriva mer.

Puss på er.


Sommarbilder 2008.!


RSS 2.0