god kväll !

åhhhhh, solen skiner fortfarande och massor av insekter ute !!!

Anders kom in och väckte mig vid 9, för då kom han med hundarna. !!  Men jag somnade faktiksit om till klokcna halv elva, det var skönt. Jag rulade upp och såg att solen skiner !!!  JAG ÄLSKAR DET.!!!

Vi körde ut på gården, jag och mamma där vi badade och hade mysigt. Min mamma är verkligtn bäst.!
Efter några timmars solande vid poolen, körde vi till city cross och handlade mat. När vi kom hem, så cyklade jag till Anna en stund, det var verkligtn länge sen, jag träffade henne. Hon är så jävla bra !!! <3  
Just nu sitter jag och bestämmer vilka jag ska träffa i veckan, :)  

Snart ska jag ut med hundarna, och kasta boll eller något.


sol, sol och sol!

god kväll mina puddingar !

idag så väckte mamma mig vid tio jag gick upp och ringde michaela jag skulle väcka henne, men hon var redan uppe! Bra gjort !:D haha. Jag åt frukost och gjorde v mig. Sedan cyklade jag till stan och mötte michaela vid 7- eleven den lata saken tog bussen! :D   nawe, ! Men jag älskar dig !
När hon hade kommit gick vi sakta mot gröningen, där mattias och hans bror stod. Så vi hälsade sedan frågade mattias i fall vi skulle ligga med dem, så vi tog våra handdukar och la oss brevid då. Mattias, vet du så jävla glad jag blir i ditt sällskap!!  Du får mig att må bra.!!!!!  Vi låg och steckte lite, sedan gick jag och mattias ner i vattnet och badade, michaela vågade inte:D  :)   Vid ett tiden kom calle, ;D    åhhh, vilken underbar dag. TACK  du mycket ! :D<3
Jag kom hem vid halv sex tiden, då var maten klar. Efter maten gick jag in och duschade och gjorde v mig, och så körde mamma och jag till gröningen och köpte glass ! :D<3
Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Här kommer en cool bild:p

förlåt förlåt !

hejhej mina snygginar !!

jag har verkligen inte haft lust eller tid åt att uppdatera min blogg.
Men i går / måndag ) så ringde jag brännan och bestämde med honom, så mamma körde mih ner till råå, där jag träffade mattias, calle och mattias bror. Allting lika trevligt. Vi badade hela tiden. :)  Tack för den dagen snygginar !!:D Efter badet, stack vi och köpte glass, och jag åkte hem till morbror och badade där. Grilla och allt sånt mysigt.

idag, så väckte mamma mig vid 11, gjorde v mig och åt frukost. Cyklade till din x där jag träffade adrian. Vi cyklade gemensamt ner till fria bad, satt och pratade en massa skit. Det var verkligen länge sen bästis. <3
Efter ett tag kom, markus med K, hahaha, och linus ner.:)  vi cyklade väl hem vid 19. Tack linus för du skjusade mig en bit på min kära cykel:D   Nu sitter jag här och ska snart lägga mig ska snart till stranden med michaela imorgon. Gud vad jag saknar henne, fast jag träffade henne för någon dag sen. <3

jag orkar abslout inte med ditt tjat länge.!


Festival !

Hej allihopa !

oj, jag har inte suttit vid datan på två dagar nu. Det har verkligen varit skönt måste jag säga. ! Det har varit ett underbart väder, massor av sol och massor av glassar ! Men som sagt i torsdag, vad gjorde jag då? Joo, just det, jag var och badade hos morbror och blev lite brun där. Sedan var det snabbt hem och göra v sig, och packa ner massor av kläder, och sedan i väg till pappa. Åhh, vad jag älskar honom. ! Vid sex tiden tog vi bussen ner till stan, där vi gick runder lite. Hem vid ett eller något.

FREDAG: Jag vaknade vid kvart i fem av att matilda kom in och väckte mig, nawe, gumman. ! Men sedan somnade vi båda två om och vaknade vi nio. Vi gjorde lite frukost och sedan gick vi ut och blåste bubblor. :)  Vid tolv kom mamma och hämtade mig och matilda. Körde henne hem, och sedan hem till bästa michaela. <3 vi körde ut till min morbror och badade och solade. Fin bränna du fick älskling, ahah ! :D<3  Vid tre tiden åkte vi hem till pappa, där vi gjorde v oss och tog en macka. Framåt kvällen tog vi bussen ner till stan, hoppade av vid GA och jag fick ögonkontakt med världens pudding, grrr på honom, sedan var det inte mer med honom just då :$ Jag och michaela kollade på rix fm med pontus, vi träffade danne, calle mm. åhh, det var så många man träffade som man inte brukar träffa. Det är det som är roligt på festivalen. Framåt elva eller något så gick jag för bi min pudding igen, då jag inte kunde hålla det inne och sa:

- åhh, vilken pudding
- då han svarade: hej:D:D:D:D
jag fortsatte gick, men sedan sa michaela till mig att jag skulle gå tillbaka så, där stod jag och pratade med honom om allt. Sedan fick jag hans telefon nummer, åhh, fy fan, vad snygg han var. Så puss på di våffelbagaren.
Jag och michaela åkte hem vid två, la oss i sängen när vi kom hem, och somnade direkt.
Dagen efter, åkte michaela hem vid halv ett, då jag la mig och solade lite till. Så nu börjar jag bli rikigt brun, allt lika fint.  Framåt kvälen igen, stack jag och pappa ner på festivalen, vi fick GÅÅ!!  FRÅN RAMLÖSA !! för bussen var fullsatt.! Jävla stil! Vi gick och gick, !  sedna träffade jag min pudding igen, !
Nu orkar jag inte skriva mer,
puss på er !

och michaela, du är guld värld.!


God eftermiddag.!

idag så vaknade jag vid halv elva, gick upp och åt frukost och gjorde v mig. :)  Jag har så ont i min arm, jag fattar inte hur denna jävla sprutan kan göra så ont efter åt. Så jag kan inte sova på den sidan längre, buu ! Men sedan cyklade jag till Anna, har ju inte träffat henne på år och dag känns det som. Jag har saknat henne !  puss på dig ! <3
Sedan cyklade vi ner till stan, gick där och kollade, och sedan blev vi hungriga så vi åt bakad potatis. :D ovandligt eller vad säger du anna? :D Jag mår inte speciellt bra annars heller, allt suger. !! Jag känner mig så ensam, men det är något jag får leva med. Jag ska nog snart till bror en sväng.
<3


solen skiner !!!!!

god eftermiddag !

:)    hur är det med er idag?  MEd mig är det fakitksit bra.
mamma väckte mig med nio, och gick upp och gjorde v mig. Sedan körde vi till ramlösa och hämtade jenny mammas kompis. Därefter körde vi till min morbror, för dem skulle rida. Jag har också rätt sugen på det, men jag vågade abslout inte, dem är ju farliga:o ahah. Men efter några timmar där, så körde vi och hämtade michaela, gud vad jag har saknat dig min älskade vän. :D  vi åkte hem, sedan ut på väla och hämtade mina efter längtade skor. Jag blev så glad att dem passade också. Så nu har jag ett par nya converse, VITA!!!:d  Det är så fint, när vi kom hem så spelade vi ett spel, :p  Snart ska vi väl spela något annat spel, det känns verkligen skönt att få träffa dig michaela, du är vekrligen mitt allt ! Vad skulle jag gjort utan? Det finns ingen underbara än dig, :D  Snart ska mamma laga mat, sedan ska vi på bio oh se mamma mia. :)
Ha det bra, snyggingar !!!


Träning på allvar josefine !

Nu känner jag själv att jag måste ta itu med min träning. Efter mitt lilla ''uppehåll'' med dansen så är jag snart på fötter igen. Innan var jag alltid den tjejen som gick upp tidigt och sprang ut och jogga. Eller tog eget insiativ och dansa. Men jag har helt enkelt varit för lat för det. Så nu tar jag mig i kragarna och sätter igång och tränar. Så här ser mitt tränings program ut.

Måndag: Gå upp tidigt, och gå snabb takt i 45 minuter.
Tisdag: Gå upp tidigt, och gå ut och jogga i 30 minuer.
Onsdag: Sova länge, ut och jogga, och senare dansa.
Torsdag: Sova länge och hoppa hopprep.
Fredag: Vila.
Lördag: Vila:
Söndag: Styrka.


tror ni att jag kommer att hålla detta nu? SVAR JAAA !!! Det är något jag måste, för att snart börjar dansen igen, och då måste jag vara på topp. : )

Outfit.



kofta: Mango
Blus: Hm
Byxor: Chep monday

Snygga ben, utan att springa`?

Vill du ha ben som en löpare på beachen i sommar?

1. PILATES
Om du är tjejen som hatar att springa och svettas i ett motionsspår finns pilates. Den här sunda träningsformen ger lika tonade ben som löpning, förutsatt att du tränar relativt ofta. Gör pilates-övningar tre gånger i veckan och efter en månad är skillnaden på dina ben stor.


. CYKLA
Cykling är lätt, ganska trevlig och dessutom sällsynt charmigt, både ur estetisk synvinkel och ur miljöperspektiv. Så plocka fram hojen eller köp en ny och cykla var du än ska. Fantastiskt bra för hela kroppen och redan efter två veckor ser du skillnad på benens muskulatur.

Källa: Solo

Spruta mot livmoderhals cancer !

hejhej : )

Idag så väckte mamma mig vid klockan 9, jagtrodde det skulle vara segt att gå upp. Men det klarade jag bra, åt frukost och sedna hoppade jagh in i duschen. : ) Sedan körde vi ner till stan, där jag skulle få min ''efterlängtade'' spruta mot livmoder hals cancer. Jag har varit nervös över denna sprutan nu i flera veckor. Men idag var det den stora dagen. Men allting gick bra, jag spände inte mig denna gången. Jag kommer ihåg sist jag tog den, så skulle jag och anna åka till köpenhamn dagen efter. Jag hade så ont i min arm, var alldeles röd, och öm. Jag tror även att jag hade feber. Menjag får hoppas att inte samma sak händer denna gången. Men som sagt, man ska ju ta 3 sprutor mot livmoderhals cancer, så får man ett speciellt skydd mot det, och jag har tagit alla tre nu !! Det känns bra, för jag hatar sprutor över allt annat.  När jag hade tagit sprutan, körde vi och byta lampa på mammas bil. Har ni sett vädret?  SOLEN SKINER !!!!!  helt fantastiskt : ) Jag vet inte, om jag skulle träffa simon idag, eller hur det blir: )
pusspuss på er. !


min älskade bror !

Jag älskar min bror, över allt annat ! Du ska verkligen veta att du är bland dem bästa människorna jag känner. Vad skulle jag gjort utan dig? Du har verkligen funnits där för mig, när jag har haft det svårt. Vi båda har haft en svår tid, förlorat vår syster, förlorat våra älskare. Ja, det känns som allt händer oss två, men vi har varandra, och det är jag så jävla glad över. Du får mig att le, du får mig att skratta,  fast jag mår dåligt. Du är bäst, och jag älskar dig !

Söndag, !

God morgon mina puddingar !

Hur jag mår idag?` Inte speciellt bra, jag saknar min syster så jag håller på att döööö!!!!!!!  Jag klarar inte mycket länge till, känns det som!! På fredag är det ett halv år sen ditt hjärta slutade slå... !
Men nu ska vi ta lite roliga saker också.:D Idag så skulle jag igentligen gå upp klockan 10 för att gå ut och jogga, men det regnade så in i bomben :D haha. Så jag sket i det, det får bli lite hopp rep och dans idag istället :D
Men i alla fall, jag ska snart platta håret, och sedan ska vi åka till mormor. ! :D Efter mormor, ska vi ha gäster, jätte roligt. Nej, men det ska faktiksit bli lite små roligt, god mat, god efterrätt :)  Vad händer annars i veckan? 
Joo, jag har fullt upp hela veckan. ! :D
haha, sedan glmde jag att berätta att igår kväll så tog jag och mamma en '' vem vill bli miljonär'' runda. Och, vem vann?  tralla, jag !!! 3 000 000 rikare är jag :D och mamma blev 40 000 kr rikare, har bevis !!:D


:)

regn, regn och åter regn !

Idag, väckte mamma mig vid halv tolv. Det är så skönt att kunna sova ut nu !! :D  men det är en månad till skolan börjar, det kommer gå så fort :(  buuu, på det !! :'/
Jag gjorde v mig och hela den biten, sedan körde jag och mamma till folwer team och handlade blommor till bror, och hem till bror och lämnade dem. Jag och johan blev hungriga så vi stack till ica och handlade grillad kyckling och lagade ris och curry:)  Sedan spelade jag playstaion fy fan, det är ju hur svårt som helst:D haah. Jag är så trött idag, jag orkar abslout ingenting, fråga mig inte vad som har hänt..:/ Men mina ben hänger inte rikigt med..:/ Men i alla fall snart ska jag hjälpa mamma med maten, och kolla film. För det regnar ju idag också !! :/   Jävla sommar det är !!
Imorgon ska jag till mormor, sedan ska vi ha gäster på kvällen, jippi ! :) 
Men nu är jag så trött så jag orkar ine skriva mer, ha det så bra snyggingar ! :D

FREDAG HELA VECKAN !

god eftermiddag mina älsklingar !

Idag vaknade jag av att bror kom hem, great !  Just denna natten har jag inte sovit ett skit... Åhh, vad jag saknar min syster. Snart är det 6 månader sedan, och jag saknar henne mer och mer. ! :'(  Varför kan hon inte bara komma tillbaka? Är det så jävla svårt?  Hur jag mår? Inte speciellt bra, !
Men idag ska jag och mamma till väla, eller till helsingör. Jippi, !:p  haha. Får se i fall man hittar något spännande. Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film, och må allmänt dåligt. !

Ciao!


god eftermiddag.!

god eftermiddag mina puddingar. (!)

idag så vaknade jag vid halv tolv, skickade sms, sedan gick jag upp och åt frukost. Gick in i duschen och hela den biten, sedan kom jag på att det är en vecka till festivalen idag. Det ska faktiksit bli lite små skojj, träffa massor av människor som man inte kan träffas annars. Ska jag vinna choklad denna festivalen också?  Nej, det kan jag inte, för nu är jag allergisk mot all choklad nästan, bara för det står '' kan innerhålla nötter''   buu, på det.!! Det är så jävla jobbigt, för jag var verkligen en choklad älskare innan. Men sånt får man leva med, ! 
Jag ska snart gå och möta Robin, sedan ska vi gå hem till honom. Det var ändå rätt länge sen man träffade dig, efter allt det skitet förra året. Så tyckte jag att vi behvöde prata igenom. Jag och Robin var tillsammans förra året, och sedan dumpade han mig. Sedan berättade han att det var det störta misstaget han har gjort i sitt liv, hur gulligt är inte det? Det är inte många som erkänner det. Så idag så vi träffas och kolla film eller något, för det är rikigt tråkigt väder :O
Men puss på er alla, !

outfit !



´Blus: Flach.
Byxor: JC

TRåkigt väder !

god eftermiddag mina snyggingar !

Idag så vaknade jag klockan halv tolv,  av att michaela skickade sms. du får krya på dig älskling: !!
Sedan gjorde jag v mig, och körde till mormor, för mamma skulle lämna några skjortor. Jag och bror körde till påarp och handlade mat, för vi behöver mkt mat:d haha:p Efter det, körde jag och mamma och handlade blommor,och mat. När vi kom hem, la jag mig på sängen och läste solo och kollade tv. Just nu dricker jag iste, och har allmänt tråkigt. :(
Ikväll blir det väl dans, JIPPI!!:d:d:d:d

----
P.S  kan du höra av dig?

Grattis hif!!

som sagt idag spelade hif !!  ÅHHHH, HIF ÄR BÄST TRLALLAL. Dem vann över Aik idag, det troddde jag aldrig.!
Första halvlek var väl inte hifs precis, aik fick ett skit mål.! och hif gjorde även mål i denna halvlek, Men andra halv lek, så spelade dem rikigt bra. Matchen, var rikigt spännande och bra,!  Matchen slutade 2-1 i alla fall :D
Nu ska jag snart gå och läggga mig.


Min älskade, det är så mycket jag vill berätta för dig. Det är så mycket som du inte vet, ! det är dig jag får all energi av, det är du som ger mig styrkan att gå upp varje morgon, fast du inte står vid min sida länge. Du är verkligen guld värld, ( nu kommer där en tår ) Varför kan du inte bara säga, ''kan vi träffas?'' För det är det ända jag vill, för jag vill växla några ord, öga mot öga. För det är något väldigt viktigt jag vill berätta, ! Men du har fattat ditt beslut, det är inte jag och du länge. du kommer tillhöra någon annan. Mitt hjärta har gått i tusen bitar, mina tårar är slut. Om du bara förstod hur mycket jag saknar dig. Tack för du har gjort mitt liv bättre, syn att vi inte kan deladet tillsammaans bara. Kyss på dig, ( du vet vem du är )

Armband !


HIF!!

idag så väckte mamma mig vid halv elva, skönt att få sova. Gick upp och gjorde v mig och hela den biten, sedan så körde vi och hämtade johanna ( min engelsk lärare ) Vi tränade på lite grammatik, och det kändes bra. :)  vi satt i två timmar, så jag har varit lite duktig idag i alla fall. Nu ska jag snart in i duschen och sedan göra v mig. För jag och pappa ska på hif i kväll, och det ska verkligen bli sjukt roligt. !!  Jag orkar inte skriva mer,
pusspuss på er !

outfit!



Jacka: Zaul!
Blus: MQ
Väska, second hand.
Byxkor: replay!
Skor: din sko.

Dans gör mig glad!

hej igen:)  jag hann ju lägga in ett snabbt inlägg i morse.
Som sagt jag har varit i stan idag med pappa, tog bussen när vid halv elva, träffade pappa. Hämtade mitt efter längtade armband, det blev så fint.!! ::)  Dyrt som fan, en cm förlängde dem kanske, 600 :- :O  Efter det, gick jag och pappa in i kyrkan och tände ett ljus för vår älsakde syster / dotter, och skrev i bön boken. !  Anna, jag hoppas du hörde vad jag sa. Sedan gick vi in på hm, där jag handlade en skjorta, efter hm blev vi hungriga så vi stack in på harryes och åt där. Vid ett tiden tog jag bussen hem, pappa kunde inte köra mig för han skulle till jobbet. När jag kom hem, så skulle vi köra och hämta min engelsk lärare. Joo, alla tror säkert jag är jätte dålig i engelska, men det är så här att. Jag har ett stark G, men jag vill inte ha ett G i ett kärn ämne, så därflr måste jag höja mig. Så Därför har vi anställt en privat lärare, det kändes faktiksit bra. Så imorogn ska vi träna lite gramatik. När johana hade gått hem, så tog jag på mig mina dans skor, och dansade lite i uterummet, åhh, det var så länge sen jag dansade. Jag mår verkligen bra av att dans, dans gör mig glad helt enkelt. När jag hade dansat en stund, så stack jag ut och jobbade en runda. Så efter min lilla '' paus'' så blir det dans och jogging nu,!!  ÄNTLIGEN!!! 
Nu i kväll så blir det slapp framför tv:en och kanske någon film.
Det kommer bilder imorgon, som jag tycker ni borde kolla på. :)  Överraskning !!


god morgon snyggingar!

idag så väckte mamma mig klockan 9  :O    trött?  nej nej, inte alls. Jag var rikgit trött. :O  haha. Jag hoppade in i duschen, sedan hade mamam gjort frukost. Nu sitteer jag här, och pussen går om en kvart, jag ska ner till stan och möta pappa. Vi ska hämta mitt guld armband, som var för litet, sedan ska vi äta lunch i stan. Vid två kommer min engelska lärare hit, jag är fakitksit lite nervös om jag ska vara ärlig. Nu hinner jag inte sklriva mer, eller jag hinner inte rätt heller :D haha
Ha en bra dag, puss på er <3!!

Bilder på min saknade syster ! :'(


Grattis min älskade mormor !

i torsdag fyllde min älskade mormor 78 år. Men hon vet ju själv inte om att hon fyller år. ;(  Hon har inget minne av det alls, men jag ska vara glad att hon kommer ihåg mig. Det känns så skönt att bara hålla om henne, för hon betyder mest för mig.! Det är hon som jag kan prata med när det är svårt.  :(  <3  Men jag vaknade vid halv tolv idag igen!! Jag fattade inte hur jag kan sova sålänge. Sedan gjorde mamma frukost till mig, det blev lite jordgubbar. Sedan satte jag mig vid datan, och gjorde v mig. Och jag gjorde även klar min tårta, som jag bakade i går, men som jag skulle dekurera idag. ! Den blev så sjukt god, men jag glömde fotografera den, !  :p För jag tror inte att det är mågna som tror att jag kan baka en tårta. Vid 14 körde vi till mormor, åhh, jag älskar min mormor, där morbror och bror redan var. :)   Nu har jag precis kommit hem, och ska jag städa mitt rum, för det ser förjävligt ut. !!! :O

Bilder !!!


bild på josefine!

p

Lördag!

Idag så körde jag och mamma till maxi och handlade mat, där jag äntligen hittade mitt hårspray som jag har letat efter över allt !!! Men nu har jag hittt det i alla fall. Sedan kom jag hem, där jag bakade jordgubbs tårta. Som vi ska ha imorgon, för min mormor fyllde år i torsdag. Så ska vi på kalas imorgon. Vid sex tiden kom dennis hit, tack för en mysig kväll. Du är verkligen en bra pojke.
Nu ska jag snart lägga mig i sängen och lyssna på musik.


god förmiddag ! :D

tjena snyggingar (!)

Idag vaknade jag vid halv tolv, det var länge senjag sov så länge. Men idag kände jag att jag verkligen behvöde det, efter den kvällen jag hade igår, så.!! fy fan, jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då. Men tack Michaela, och Johan R för ett stöd, ! 
Sedan vill jag abslout tacka alla som bryr sig, om vad som har hänt. ! Igår kväll hittade jag massor av bilder på min syster, och det känns så overkligen hon är fortfaraande på bilder, men hon lever inte !!  dööö på det !!!
Men idag ska jag kanske träffa dennis, jag vet inte i fall jag ska träffa anna, eller hur det blev ! :/ 
Men ha en bra dag i alla fall :D<3

lars winnerbäck!

god morgon mina puddingar !

igår var det som sagt lars winnerbäck på sofiero, det var verkligen sjukt bra!
Så anders kom och hämtade oss vid halv fem, sedan körde vi och hämtade några kompisar till min bror. När vi kom från till sofiero var det ju en enorm kö, men det gick rätt snabbt. Jag träffade Johan R i kön, åhh, du är så söt gullet. : )
När vi kom in, så hade bror och hans kompis redan tagit plats till oss längst fram nästan, det var verkligen en bra plats. När vi hade slagit oss ner, så blev det mat !!  Pasta sallad, och vitlöks bröd. Sedan skickade fredrik sms om vart jag var, så gick jag till honom, och pratade lite. ´Det började regna så jag var tvungen att dra mig tillbaka, sedan började konseren vid nio. ÅHHH, vad jag älskar lars winnerbäck han är ju en kung !!!!!
Sedan var det hem färd ! :D 


idag vaknade jag av att robin ringde och väckte mig, men det gjorde inget. Han ville bara fråga hur det var med mig, gulligt av honom. : )  Sedan märkade jag att jag har enorm huvud värk, men jag får skylla mig själv. FAN!!! Vad hände i går igentligen?... Duma josefine var i farten, tack bror för du köpte det till mig, (NOT ) idag ska jag nog träffa Johan R, och sedan blir det nog resturang med mamma i kväll.
Här kommer några bilder från i går ! ''

 

Porsche !

god kväll snyggingar !


Idag, så har jag som sagt varit i båstad. Det började med att anders och bror kom och hämtade mig i porsche, ojoj, den är så fin ''vår'' bil!!!!:D  Så körde vi till båstad, när vi kom fram kollade ju klart alla på bilen. Kände sig snygg då, nej men, så parkerade vi. Gick in vid tennisen, sedan stack vi och åt där inne. Rikigt gott var det, dyrt men gott !:o  Sedan bestämde vi oss för att kolla på tennis, det är så sjukt roligt att se folks huvud, '' höger, vänster, höger, vänster'' HAHAHAH, men jag kan ju bara tänka mig hur jag själv ser ut.:o  Efter några timmars tennis, så var det dags för mat igen:p Så det blev restarung mat igen:p  Det var även väldigt gott, sedan körde vi hemåt, där mamma väntade med rabarberpaj. Det känns som jag bara har ätit idag, men tro mig jag har gott väldigt mycket!! :D 

Men nu ska jag snart sova,

puss på dig Johan R <3





( ska vara datum den 9 / 7)


Tennis veckan!

idag så ringde mamma och väckte mig och michaela!  För jag var tvungen att vara hemma vid tio, så mamma ringde vid nio. jojo, vi somnade ju jätte tidigt i går :p Vi var ute och cyklade, spelade kort och geni !! :D  hihi
Men jag cyklade som sagt hem, och nu har jag precis gjort v mig, och allt sånt. Snart kommer morbror, bror och hämtar mig, jag ska till båstad med dem idag.

Sedan har jag och michaela vunnit 100 000 :O:O:O :D  helt sjukt, !!! på en trisslott!!!!

Men nu ska jag kila, men ha en bra dag, imorgon ska jag nog träffa calle och sedan blir det lars winnerbäck på kvällen

puss på er<3

michaela jag älskar dig<3

Regn / sol!

jaa, som sagt jag har ju redan uppdaterat min köra blogg idag. Men jag känner att jag behvöer göra en till:p
Som sagt jag har varit och kollat på säng och möbler idag, jag, anders och mamma var runt halva skåne och kollade på de, vi hittade en säng men vi hade ingenstans att ta hem den på, så vi anders skulle köra till mio sedan och hämta den. Så vid tre tiden, ringde jag michaela och frågade i fall vi skulle fortfarande träffas, så jag cyklade till ramlösa och mötte henne där. Sedan bestämde vi oss för att cykla hem till henne, där vi spelade ''upp till bevis'' där jag vann!!  åhh, dukigt av mig. Det är verkligen ett roligt spel i fall man vill skratta. Efter spelet cyklade vi hem till mig och hämtade mina saker, för jag ska ju sova hos michaela idag. Vi hade så mycket att prata om, åhh, vi har varit borta från varandra i två veckor, buu!!
Snart ska vi äta, och i kväll blir det väl att ta det lungt :)  

Ring i fall det är något, puss på er !

( jag orkar inte läsa igenom )

Tisdag!

tjena (!)

idag så väckte mamma mig vid 9:O  jätte roligt, då var man ganska trött. Men jag gick upp, och åt frukost och nu har jag precis gjort v mig. Snart ska jag, mamma och anders i väg och kolla på säng, och lite såna saker. ( inte till mig) :p
Efter det ska jag träffa michaela, åhh, vad vi har mycket att prata om älskling <3

Men ha en bra dag,!

bild!


regn!!!

tjena mina puddingar !

idag så vaknade jag klockan nio jag slog på tv:en och kollade på våra bästa år som började vid halv tio, sedan så orkade jag inte se hela, för jag var så trött. Så jag somnade om, och mamma väckte mig vid 11, joo tack :O 
Men jag fick panik för jag visste att vi skulle köra klockan halv ett till landskorna. Men jag hann duscha, och göra v mig, duktigt av mig. Så vid halv ett, så körde vi mot landskorna, vi var ju tvungna att köra in om plantagen och handla blomma till graven. Sedan kom vi till landskonra, åhhhh, deet var så fint där. Man blir så glad över att det är så många som besöker graven. Men det är lika jobbigt varje gång, tårarna bara sprutar av en.. :(  men det är något man måste leva med. Men sedan blev jag och bror hungriga så vi sa till mamma ge oss mat !! haha, så vi körde in mot landskorna, och åt där på en restaurang, det var gott. Efter maten, så körde vi mot stan, där mamma skulle kolla på nya glasögon. MM,. bra mamma hon kunde inte bestämma sig för vilka hon skulle ta så hon tog tre st:O  det var ett billigt kalas, hon bara; jaa nu får du inte månads peng på några månader , tack tack:O hihi. När mamma hade köpt sina glasögon så körde vi och handlade mat, och nu sitter jag här och har precis ätit, och väntar på att Sebastian ska komma!! åhh, vad jag längrar, så ikväll blir det mys med sebastian, och lite så. Sedan vill jag bara säga att det har varit sjukt tråkigt väder idag!!   För det har regnat hela eftermiddagen!!!!

Bästa Michaela, välkommen hem, jag har verkligen saknat dig. Vi har så mycket att berätta för varandra imorgon, tänk 2 veckor utan varandra!!  Tänk så mkt vi har att berätta, så mkt som har hänt på dessa två veckorna,!!  Jag vet inte vart jag ska börja, men vi ses ju imorgon, jag älskar dig<3

outfit! :)



Skjorta: Lewi's
Halsband: köpt i köpenhamn
shorts: HM
Väska: second hand
Skor: din sko

Tråkigt väder!

Tjena snyggingar !

igår hade jag verkligen trevligt på teatern och festen. :)
Idag vaknade jag vid elva, jag tänkte att jag skulle gå ut och jogga, men jag pallade inte.!
Det är ju så tråkigt väder, så man bara vill ligga i sängen hela dagen, men när man kom ut så är det ju hur vartm som helst. Men mamma hade lagat en god frukost idag igen, hon har sommar lov nu i 5 veckor!!  Så hon går och skryter om det hela tiden, men det gör hon rätt i.
Jag kom nästan nyss hem från mormor, och väla. mormor var bra på humör idag, lite trött bara. Hon fyller ju snart år, :)
Efter mormor körde jag och mamma in om väla för jag var tvungen att köpa reningörnings grejer. Jag hittade även en tröja, och sedan köpte jag en mascara:D 
Snart ska jag iväg och handla, för mamma orkar inte det:p hahah
Ikväll blir det filmmys, ha det bra:) <3


Fredrikstalsteatern !


( bild Eva Rydberg )

Idag vaknade jag jätte sent, fråga mig inte varför. haha;p  men i alla fall, mamma hade gjort frukost till mig. Jag läste tidningen i lung och ro, det händer så mycket skit nu för tiden. !!  och alla döds annonsor!!!    Fy fan !
Men i alla fall, jag ska snart ut och sola i trädgården, sedan ska jag, pappa  och några ''kunder'' till honom på fredrikstals teatern, det ska faktiksit bli lite små roligt. Senare ikväll blir det fest hos bror.

Ciao <3

Lyckad dag !

tjena mina pudingar !

Jag har som sagt varit i jonstorp hela dagen och hälsat på Johan R, <3 gud vad roligt det var att se dig, har verkligen saknat dig något enormt, om jag ska vara ärlig. Vad vi gjorde, orkar jag abslout inte skriva nu, är rikigt trött, men vi har i alla fall träffats, haha ;p  Sedan tackar jag för skjusen min älskade bror, det känns som jag bara känner massor av johan, men sånt är livet.
Nu ska jag snart kolla vad det är på tv i natt, och imorgon blir det massor av roligt, skriver i morgon vitti igen, ciao mina älsklingar ! <3


Förlåt i fall jag sa det på fel sätt, jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Men jag gjorde mitt bästa, och jag var ett nervös för att berätta det för dig, och visste först inte i fall jag vågade. Men jag klarade av det, och jag var glad att jag klarade det. Jag hoppas du förstår, och att jaa, jag kan inte skriva för mig här, men johan R, du är bra <3

Bild!


Jonstorp!

Jaa, jag vaknade för någon halvtimme sen, ;D  rikigt skönt att sova länge, jag älskar sommar lov !!!!
Jag har precis duschat, och ätit. Ska snart göra v mig, bror kommer snart, då måste vi köra till åstorp, bror skulle något ärende där. Sedan ska vi köra till JOHAN!!!!!! <33333

Skriver i kväll, kommer bilder då också:D

HIF!

jaa, nu sitter jag med iste i handen :p  känns som jag bara dricker det;d haha ;p
Men det är så sjukt gott,jag kom hem från hif för ett tag sen.
Jag var där med faton <3 pch hanna banna:D 
Hif spelade inte speciellt bra, men dem vann i alla fall och tur var det !
Efter matchen cyklade jag och faton hem tillsammans, :=   och jag har precis pratat med johan i telefon också. Jag ska ju till honom imorgon, jonstorp jävla by!! :D hah :p
Men jag får ju träffa honom, det är det viktigaste, jag har saknat honom måste jag erkänna. Johan R är verkligen en kille som man kan lita på, det finns inte många på denna jord, men johan är en av dem. Han har funnit där för mig när jag verkligen har behövt någon, och han är snygg:$ Så jag åker rätt tidigt imorgon:))
Ciao :D<3

Sommar, sol och bada !!

tjena snygginar !!

Idag mår josefine så jävla bra, hon har kommit över allt skit, och tänker skita i alla för ett tag ! ( hon inte tycker om )
Josefine vaknade vid 11 idag fick panik för hon visste att hon skulle träffa hanna vid tolv tiden, så hon fick snabba sig in i duschen, och äta något och sedan ringa hanna. : )
Sedan cyklade hon i väg och mötte hanna, dem bestämde sig för att cykla ner till fria bad. Hanna var ju hur brun som helst, men Josefine var också lite brun i alla fall, hihi  :)  ( men är brunare nu )
Så dem log och stekte i några timmar, sedan fick Josefine en massa sms, bland annat från calle och brennan. Och alla kolalde, för jatt josefine hade världens fulaste sms signlar, men hon bjuder på det :! 
Efter ett tag, så cyklade dem hem för att hanna skulle träna, så ringde faton och frågade i fall vi skulle träffas. Så josefine stannade och prata med honom ett tag, tack för pussen gullet : )
Efter det, cyklade dem hem åt, när josefine kom hem så duschade hon, och nu sitter hon och dricker iste. 
Hif i kväll med HANNA !!  
Ha det bra: ) 


Bada!!!

hejhej snyggingar,!

idag, så kom bror hit vid 12, där stack vi och åt lunch, kommer inte ihåg vad det hette. Men gott var det i alla fall, sedan hämtade vi lite öl hos gustav, gah vad han är snygg. :$ jajja, sedan stack vi hem och badade. Det har ju varit rikigt fint väder idag, nästan 26 grader, och i poolen var det 22. Det var kallt, men värmen var endå på. Vi låg och solade, så plösligt så somnade båda två, så kom anders med bilen och tutade, då vaknade båda till klart. : ) 
Efter solanet, så var vi hungriga, så jag fick laga mat ! Jag grillade skivade potatisar och fläskfile med bacon. Det blev faktiksit jätte gott, nu sitter jag och har allämt tråkigt. Men här kommer några bilder från idag : )


Förlåt i fall jag inte har varit så ''aktiv'' på ett tag!

Tjena (!)

Ja, mår så sjukt dåligt, jag känner att allt skit händer just mig. Jag förlorade min syster för några månader sedan, förlorade en vän, och min första kärlek gick åt helvete. :'(
Jag känner själv att jag måste göra något åt detta, jag måste gå till karin igen. ! ( pyskolog )
Men i alla fall, idag ska jag i väg och bada med några kompisar, men först ska jag äta lunch tillsammans med bror. :)
Imorgon ska jag träffa Hanna, vi ska också i väg och bada.

Lördag: fredikstals teater, sedan fest på kvällen

:(

!!


Bror, du är bäst!

idag så ringde bror och väckte mig, han frågade i fall vi skulle hitta på något idag, för han ville prata med mig. Så han kom hit, jag hoppade in och duscha, och hela den biten. Sedan körde vi till sofierokiosken, och tog en glass och gick ner till havet, och satt där och pratade om allt.!  Tack, jag behvöde verkligen prata av mig, <3
Sedan körde vi några ärende, och nu sitter jag och pratar med mattias, vi ska nog ner och bada tillsammans. :D

<3

RSS 2.0