Du är guld värld !



Jag älskar dig. !

God eftermiddag !

idag så vaknade jag av att jag mådde inte alls bra...
Vaknade vid tio, låg kvar i sängen till elva eller något. Sedan blev det frukost, och iväg och slinga håret. Det är abslout ingen stor förändring. :p  hihi. Jag skulle även träffat älskling idag, men det gick inte. Tråkigt...
Jag och mamma körde till väla för att fortsätta leta lås till skolan, men vi hittade inget. Där efter körde vi till mormor, gud vad jag älskar min mormor. !
Hos mormor, var morbror, johan redan. Vi fickade och satt ute i det fina vädret. Det har verkligen varit fint väder, men det ska börja regna i början på nästa vecka. Tråkigt... men nu kommer snart hösten.
Efter mormor, så hörde vi till hyllinge, och letade efter lås. Men hittade inget där heller, alla lås är tydligen slut över allt.
Just nu sitter jag här och mår allmänt dåligt, jag får väl försöka rycka upp mig, och hitta på något.
Mamma vill flyttta, hon vill byta jobb. !  Det är bara frågan vart vi tar vägen?

Puss på min älskling <3

Lördag !

idag så vaknade jag jätte tidigt, kändes det som. Klockan tio, men det var p.g.a att mamma höll på i köket, haha :p  Jag låg kvar till halv tolv och kollade lite tv, och sedan åt jag frukost.
Vid ett tiden, körde jag och mamma till maxi för att handla inför kvällen. En massa folk var där, men jag älskar att gå på maxi och handla med mamma. Det är faktiskt jätte trevligt, och jag tror mamma tycker lika dant. Efter maxi, så kom jag på att jag behövde ett kompenations lås till skåpet i skolan. Så vi körde till biltema, men där var dem slut. Så vi körde till väla efter många om och men. Vi hittade ett på clas olssons eller vad det heter, haha .:D  Det var ju inte speciellt snyggt, men nu får vi se i fall det passar på måndag. :D  Jag var även tvungen att handla smink, för det känns som jag inte har något. Så jag köpte lite puder och jag har även bestämt mig, för att jag ska snart slinga håret. Kanske imorgon vitti, när dem öppnar !:d  Får se. ! : )  hihi. Tack för det mamma ! <3
Snart ska jag stryka min blus, och sedan kommer några släktingar hit. För att fira mig, för jag har ju fyllt år.
Jag hoppas på många fina presenter , ahha :) 

God kväll på er <3

jag orkar inte mer !

...!!

Jag saknar min syster något enormt, !

Tänk det är sju månader och fem dagar sedan du lämnade oss! Det är som sagt en fruktandsvärd saknad, som man alltid kommer att ha inom sig, alltid ! För min älskade syster kommer inte tillbaka. Hon kommer alltid att vara död, jag hatar fortfarande ordet, ''död'' Det är ett hemskt ord. När du fanns så visste jag att jag inte kunde leva ett liv utan dig. För du var verkligen mitt allt, min förebild och min bästa vän. Och nu är du borta, och mitt liv har varit ett helvete under dessa månaderna, dem har varit plågsama. Jag trodde inte att man kunde sakna en människa så mycket som jag gör just nu. Jag tror inte folk förstår hur jävla plågsamt detta är, ni som bara sviker en när man mår dåligt. Det är fan inga vänner, och det har jag förstått nu. Och jag behöver inte falska vänner.
Under dessa månaderna har jag besökt min systers gravplats flera gånger, det är både skönt och tufft att besöka den. Men det är som en skyldighet för mig att gå dit, om jag inte går dit, får jag dålig samvete. För det är ändå min syster som är begraven där, henne kropp ligger under jorden. Jag tänker alltid tillbaka på den dagen då pappa ringde hem till mig och berättade att du var död. !  Jag trodde att det var en dröm, men det var det fan inte. ! Jag hade förlorat min bästa vän. Det är fortfarande så fucking overkligt att förstå. Men det är något man måste leva med. Den dagen då pappa ringde hem till mig, kommer alltid finnas inom mig, för det är / var den värsta dagen i mitt liv.
Senare den dagen, så var mitt sista förväl till dig. Där låg du alldeles stilla, och sov. Du hade massor av blod och hack in i huvudet. Varför Anna,?  Varför just min syster?  Varför körde du på den vägen? Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
Anna, du kommer alltid att finnas inom mig, och jag kommer alltid att se dig, som min syster. För du är något jag är stolt över, och något som jag ser upp till.
Jag har så många minnen tillsammans med dig, allt det vi har gjort tillsammans, det kommer alltid att finnas inom mig. Det kommer alltid att ha en stor plats. Att ha dig som min syster, det betyder otroligt mycket. Att du alltid fanns där för mig när jag behövde någon, det är syskon kärlek ! Men nu när du inte finns längre, vad ska jag göra?
Det har ändå gått lite mer än sju månader, och det är dessa månaderna som kommer. Kommer bli väldigt tuffa, och det är frågan i fall jag verkligen orkar dem. Men vad skulle jag annars göra?  Jag måste orka... ( fast jag inte vill )
Jag vill hälsa på min syster, det är det ända jag vill. Kan jag inte få göra det? 

Det är ingen som förstår hur fucking dåligt jag mår, !

Syster jag saknar dig !
R.I.P
6/5 1980 - 25/1 - 2008


god kväll !

god kväll mina puddingar.

Igår, var det som sagt dans till klockan 19, och sedan disco på the tivoli. Discot, var så sjukt roligt, ! Det är någ det bästa discot ever, om jag får säga det själv. Jag mår sådär, jag har en sån jävla period igen, då jag tänker något enormt på min syster. Men hon finns inom mig och kommer alltid att göra. Jag känner att jag måste skriva av mig lite, men det får jag göra imorgon, för jag är för trött för att göra det idag.
Men som sagt discot var helt sjukt roligt.
Idag, så var vi lediga, fråga mig inte varför. Men skönt har det varit. Dagen började med att min pappa ringde och väckte mig vid halv elva, och klockan tjugo över elva satt jag på bussen ner på stan. Det var verkligen snabbt gjort av mig. Jag hann tvätta, föna och platta håret. Sminka mig och ta på mig. Jag är stolt över mig själv. :)  Jag kom ner till stan, där jag mötte pappa. Vi lunchade på någon kina restaurang, gott var det. Jag gick ett par jeans av pappa i födelsedags present. Jag har ju ''typ'' inga jeans.. :p  Efter stan, åkte jag hem, och väntade på älskling. Klockan tre ringer det på dörren och där står älskling. !  Vi gick direkt bort till pizzerian för jocke var hungrig. Sedan blev det mys, och vid sex tiden så tog vi tåget till gantofta, och hade lite små trevligt där. Och nu sitter jag här och ska snart sova. Imorgon blir det massor av folk här hemma, för jag har ju fyllt år. :) 
Så på dagen, ska jag förmodligen till väla och handla smink, och på kvällen gäster.
Söndag, träffa älskling hela dagen lång. För jag hinner ju inte träffa honom alls i veckorna.
P.g.a dansen och skolan.

god natt på er alla.


Fullt upp..

idag började dagen med att mamma väckte mig klockan 7, jag gick upp. Och jag kände att jag verkligen hade ont i benen och i rumpan, efter den jävla cykel rundan.... Jag är väldigt stolt över mig själv att jag har lyckats cyklat så långt. Men det var inte det jag skulle säga, haha :D 
Jag gjorde v mig och hela den biten. M;ichaela kom hit vid 8 tiden, och hon hittade hit alldeles själv, duktigt av dig gumman. Vi cyklade sedan till norrvalla, där vår skola skulle ha brännbollstunering. Vi vann första matchen, förlorade andra och vann sista. Men gick inte vidare.. men tur var det., För det var så himla tråkigt.
Vid halv ett, cyklade jag och michaela hem. Jag sitter här nu, och bloggar lite. Senare i kväll ska jag i väg och dansa i en timme. Sen snabbt hem, för jag ska på disco på the tivoli sen.

Imorgon ska jag träffa älskling <3


Cyklat 10 jävla mil !

åhh, nu är jag äntligen hemma, efter en hemsk cykling.
Det började med igår, att jag cyklade till michaela där vi mötte Emelie. Vi cyklade sedan ner till mäster palms plats, med all vår packing på cyklarna ! Vi hade ju jätte mycket med oss, p.g.a att vi skulle tälta. När vi kom till mästerpalms plats, så stod vi och väntade en halv timme eller något. Sedan drog det av mot saxstorp. Det ligger någon mil utan för hjäljarp ( eller hr det stavas ) Jág visste att det skulle bli jobbigt, !  Vårt första stopp var örby, där vi fick frukost, sedan cyklade jag och michaela vidare. Till Borstahusen, där det blev lunch. Då hade vi ungefär cyklat 2,5 mil, det kändes i benen redan då. Men det var bara att hoppa upp på cyklen igen. Det tog även väldigt lång tid, men jag och michaela låg först av tjejerna, så det var vi stolta över. Efter 5 timmars cyklade, var vi äntligen framme i saxstorp. Det såg riktigt tråkigt ut, och det var det också ! Vi hade 4-kamp, fotbolls golf och masssa skratt. Jag, michaela, victoria, moa och frida sov i moas tält. :)  Det var rikigt mysigt, men innan vi skulle gå och lägga oss. Så måste jag till lägga att mitt lag vann bäst samarbete, vilket jag är väldigt stolt över. När klockan började närma sig 22,30 så skulle det vara tyst, jag och michaela gick och la oss. vi sov i en timme ungefär. Sedan kom Johan in och petade mig på kinden och pontus pussade michaela. Så vi vaknade klart:S Vi gick sedan upp för det var en fin kväll. Efter några timmar, somnade vi om. och jag vakndae av att jag hade något på min kinden. DET VAR EN GRODA !! på min kind!!  Det var så jävligt äckligt.. Fy fan. ! Men jag somande om, och vaknade av att michaela typ skrek.. ;p Hon är allt för go, vi gick upp åt frukost och packade ihop alla saker.
Vi satte oss på cyklarna igen, och cyklade till borstahusen. Där vi skulle bli avprickade, sedan fick vi göra vad vi ville. Så jag och Michaela bestämde oss för att cykla till Glumslöv och ta tåget där i från. Det är ungfär en mil från borstahusen till glumslöv. Men vi klarade det, fast vi hade ont i benen och i rumpan. Så peppade vi varandra och klarade det. Vi tog sedan tåget till Ramlösa stationen och cyklade hem. Jag tycker att det har varit en jävla resa. För jag har verkligen ont över allt, och har fullt med blåmärken. Men nu har jag skrivit en massa, det kommer även bilder senare idag.

puss på er !<3

Dans !

jag kom hem från dansen för ungefär en och en halv timmes sen. Det var vekrligen jätte roligt, att börja nu igen. Nu blir det dans, femdagar i veckan. Det känns verkligen jätte bra. Dans tävling i september i helsingborg, och i oktober i kalmar. Jag längar redan, sedan vill jag gratta Peter som ska tävla i Em. Grattis ! :D
Jag ska även på läger imorgon, alla nior på PS2 ska cykla till saxtorp, så jag är inte hemme fören på onsdag kväll. Så då kommer väl en massa bilder och smått och gott.
När jag kom hem från dansen, duschade jag, ringde älskling, michaela och packade.
Just nu ligger jag i sängen och kollar csi, och ska snart sova. Ska upp tidigt imorgon, ni får ha det så bra,
puss på er <3

outfit



Tröja, HM
Jacka, MQ ( Zoul )
Halsduk, MQ
Väska, tiger
Byxor, Cheap monday
Skor, converse

Måndag, och en ny vecka !

Skolan började med klass timme, vi fick vårt schema, det är rikigt bra. Börjar halv tio och tio, torsdag och fredag. Slutar tidigt på tisdagar. Annars är det som vanligt, 8,30-1500. Rikigt bra.
Efter klass timmen, var det matte. Vi hade prov första lektionen. Det gick väl bra skit... men men.. Sånt är livet. Jag svarade på allt. Efter matten, var det spanska vi fick nya spanska grupper, kom med vici så är ganska nöjd.
Mat,
och till slut så blev det syslöjd.
Efter skolan träffade jag Johanna på bibloteket, där vi pratade lite engelska.
Nu ska jag snart i väg och dansa, och det ska bli jätte roligt, har verkligen saknat det !! <3

Puss på dig Jocke <3

min pojkvän är helt underbar !

vid tre tiden kom min älskling hit, han kom med en ros och ett paket. När jag öppnade paketet, så var det ett jätte fint halsband, ( se nedan ) åhh, tack så hemskt mycket än en gång !<3  Jag tycker jätte mycket om dig<3
Vid halv sex tiden, körde jag och mamma ner till stan. För vi skulle ha det mysigt bara vi två. Vi bestämde oss för att äta på hamnkrogen. :)  Det var súper gott. Jag vill även tacka alla snälla människor, som har skickat sms och ringt. Det betyder verkligen jätte mycket. Och tack Michaela för den helt underbara diken du har skrivit till mig ! <3


24 Augusti !!

Michaela, hur stavas augusti? 
HAHHAHAHAHAH. ( du fattar ) : )

jag har precis gjort v mig, och nu väntar jag på att älskling ska komma ! :) 
vid sex halv sju ska jag och mamma ut och äta.

Denna veckan, kommer bli tuff för mig.

Måndag: skolan, Johanna, dans
Tisdag, läger
Ondag, läger, och dans
Torsdag, brännboll med skolan, dans, disco.
Fredag, ledig, ut och äta lunch med pappa, och handla present till mig.
Lördag, kalas.
Söndag, ledig !


Idag fyller jag år !

igår, så vaknade jag klockan tio, av att mamma väckte mig .:p  haha. Jag låg kvar i sängen en timme eller något och kollade tv, sedan gick jag upp och åt frukost. Vid ett ringde älskling:$ och sa att jag kunde komma till honom, och han frågade i fall vi skulle gå på bio med amanda och Adam. När jag kom till Gantofta, så kollade vi tv, och efter ett tag kom Adam och Amanda. Vi har verkligen hur trevligt som helst tillsammans. Vid sju tiden så gick vi till tåget, men jocke och adam kom på att det inte gick fören kl 8, så vi stannade kvar vid tågstationen, och umgicks:p hahha. När klockan började närma sig åtta, kom tåget och vi kom in i stan tio minuter senare. Vi gick upp till max, där vi åt och sedan gick vi in på filmstaden och kollade '' the black night'' :) Tack för en mycket trevlig kväll snyggingar ! <3

idag, så vaknade jag av att min morbror kom in och sjöng för mig, och sedan kom mamma. Jag fick pengar insatt på mitt konto och en klocka. Men jag mår inte så bra idag....:/  tråkigt men sant. Men jag hoppas att jag får en bra födelsedag ändå. Jag har redan fått världens bästa present. :$   Jocke <3

Fredag hela veckan!

tjena min puddingar ! :D

åhh, vad jag har ont i höften, men jag får vara kvinna och vissa att jag är stark !
Idag, så började skolan vid halv nio, vi kollade på pingis, kändes lönt. Sedan vid tio, så begav, oliver, jag och oskar oss till tropikaret. Där vi skulle prata med magnus för det var det företaget vi fick. Sedan kollade vi på alla olika djur där, och pratade igenom mässan som kommer i januari på IH. Efter det, hade jag mat ansvaret, vi han bli klara idag igen. Efter lunch rasten, så gick vi ut på stan igen och gjorde en marknads undersökning om tropikariet. När klockan börja närma sig halv tre, kom mamma och hämtade mig. Vi körde och handlade, nu ska jag snart städa här hemma.

Skola !

ojjj, jag har inte haft tid att skriva i min blogg. Jag började som sagt skolan i måndags, och det var verkligen skönt ! :D
Så igår, så var det skolan, en massa prat om gymnasie valet, och sånt. Så jag hoppas jag kommer in där jag vill nu, jag ska försöka höja med i tre / fyra ämnen. Men det gör jag säkert. Efter skolan igår, så träffade jag Jocke, som han vill bli kallad. Jag skulle gå och försöka fixa proa plats, men hon var inte där. Så vi gick hem till mig, i regnet. Vi kollade tv, hela dagen typ, för det var verkligen tråkigt väder. Vid tio tiden åkte sötnosen hem :( och jag gick och la mig.

Imorse, så vaknade jag av att mamma ringde vid åtta och väckte mig. Jag gick upp och gjorde v mig. För jag skulle vara hos läkaren vid halv tio. Så jag mötte mamma där, doktern kollade på min höft. Han tyckte vi skulle åka till akut röntgen, så vi åkte dit. Dem skickade oss tillbaka till husensjö, där dem säger att vi var tvungna att åka upp till akuten igen! För dem ville ha ultraljud, blir man förbannad eller?  Jag har fått en inflammation i höften, så jag har fått medecin nu, så förmodligen blir det bättre. Efter skolan åkte jag till mammas jobb, och sedan hem. Nu sitter jag och pratar med michaela och älskling på msn. :)

Puss på er !

Du gör mig glad !

18/8-08

<3


ojj, vad jag känner mig oaktiv !

hej mina snyggingar !

Jag har ju inte skrivit på alls länge, jag har varit trött och inte haft tid.
Igår började skolan för min del, inget konstigt med det. Det var så roligt att träffa alla i sin klass igen och alla andra 9: or. Vi är ju äldst på skolan nu, och det är ''jätte'' roligt. Men i alla fall, igår häne inte så mycket i skolan, vi har äntligen fått skåp, och vi fick även massor av papper. Efter skolan vid halv tre, träffade jag sötnosen:$ Vi gick och fikade, och sedan så började det regna, ( jätte roligt ) Sedan så tog vi bussen hem till mig, där vi spelade geni spel, och gissa vem som är allmänbildast? Joo, jag så klart. ! :D  Efter lite mys, så blev vi hungriga och gick i väg och köpte pizza. Vid tio tiden, tog sötnosen, bussen hem. Och jag gick och la mig. Tack för idag !<3

Idag: så var de det gamla vanliga, stiga upp ur sängen, äta frukost och ta på sig, mm. Sedan tog jag bussen ner till skolan, där vi skulle samlas på ProCivitas. Vi ska ha ett projekt hela höst terminen nu, som heter ''framtidspiloterna'' Det är verkligen hur svårt att förklara som helst, men det kommer jag  göra för er, när jag kan det bättre. Efter en hel dags föreläsning, så träffade jag Johanna, för lite Engelsk hjälp. Jag lånade tre engelsk böcker, och vi satt ner och pratade engelska på bibblan. Efter en timmes engelsk prat, så träffade jag Hanna en snabbis, gud vad jag har saknat dig ! <3 Sedan tog jag bussen hem, och nu sitter jag här vid datan, och uppdaterar mig med allt, haha.

Puss på er !


nu är jag äntligen hemma mina snyggingar !

I eftermiddags vid fyra ungefär kom jag kom från Småland. Jag har varit 15 mil utanför växsjö. Det har verkligen varit super trevligt. Bilresan upp och ner, var så dryg...
Men vi har paddlat, åkt moterbåt, fiskat kräftor, frågesport :D Jag orkar inte berätta mer, jag gick och la mig när jag kom hem. Skulle igentligen träffat sötnosen, men jag orkade inte:$ Så det får bli imorgon efter skolan. : )
Imorgon börjar jag skolan igen, efter ett väldigt skönt sommar lov så. Börjar man i klas 9:5. !!!:D
Nu orkar jag inte skriva mer, nu ska jag krypa ner i sängen igen.
Puss på er !

( bilder kommer i veckan )

 

hejdå mina snyggingar !

jaa, äntligen så drar jag. Jag ska till pappa om någon timme, sen ska vi någ köra ! Det ska bli så skönt att få komma i från allt och alla ! Jag har varit i stan med michaela hela dagen lång, vi har gått och pratat och fickat. Du är verkligen guld värld älskling. Det finns ingen bättre än dig. Gud vad jag älskar dig. Jag hade kunnat sitta här hela dagen och berätta hur jävla underbar du är. Men det hinner jag inte, ahha :p Jag trodde aldrig jag skulle få plats med en väska, men det fick jag:D  Så nu har jag en stor tränings v'äska, en liten pappers kasse med skor, och en handväska, med mobil, kamera och ipod, mm. Det kommer bilder när jag kommer hem. Vi kommer hem på söndag kväll, och på måndag börjar skolan. Det ska blir skönt att få börja skolan också, !
Men nu ska jag se så jag har packat ner allt, sedan drar jag. Puss på er alla, och ni får ha det så trevligt.
J, jag kommer sakna dig jätte mycket, men jag finns på mobilen sötnos :$


miss !

åhh, nu sitter jag med en tår i ögat, för jag saknar min ögonsten något enormt. !
För drygt 7 år sedan, så började jag spela fotboll, jag var ensam. ! Men samma dag som jag började spela fotboll, så började du också. Det var precis som det var menat, att vi skulle träffas där ! Vi har varit bästa kompisar sedan den dagen, vi kan varandra in och utan till. Det är så svårt att tro, och jag förstår inte det själv, att jag har en kompis som står mig så nära men ändå så långt bort. Under dessa åren så har vi verkligen gjort allt tillsammans och då menar jag allt !
Vi har även massor av minnen tillsammans, som alltid kommer att finnas i mitt hjärta, och ha en stor plats. Vi har även gått igenom ett helvete och ett paradis under dessa åren. Vi har haft svåra studer, som vi har löst tillsammans. För vi har funnits där för varandra, i vått och tort. Kommer du ihåg när det tog slut mellan mig och Richard, du var den första jag ringde, du kom på 2 minuter. Det är inte många som gör det, jo, min bästis ! Som jag verkligen är stolt över.
åhh, jag kan sitta här och rabbla upp alla minnen tillsammans med dig, för det är så roligt att berätta för man får ett leende på läpparna. Men du är verkligen en sann vän, som finns där när man behöver en. Jag vet inte, men nu på sistonde, har det hänt något fruktandsvärt mellan oss. Vi har slutat träffats, och det suger ! För så här vill jag verkligen inte ha det. Det känns som det är något som fattas, som halva jag är borta. Du var min andra halva, och det är du fortfarande. Men vi träffats ju aldrig, varför ?  Har jag gjort något fel?  Jag vill verkligen inte ha det så här länge, jag vill att vi ska träffats, och ha det som innan. För jag tänker på dig varje dag, och undrar hur du mår. Och hur du har det nu ''utan'' mig. Jag hatar dettta ! Snälla kom tillbaka till mig, för jag saknar verkligen dig. Du är mitt allt, och jag älskar dig bästis!

Allergi!

åhh, idag så har det varit fint väder, sol och varmt. Så jag har haft shorts på mig hela dagem, skönt skönt. Imorgon åker jag äntligen !! Det ska bli så skönt att få komma iväg från allt skit å mög.!
Jag ska även hinna träffa michaela, vi ska ficka på stan. och prata igenom några grejer som jag behöver hjkälp med. Det är ju det kompisar är till för. ! och därför är michaela en bra kompis. Ja, som sagt jag åker ju imorgon kväll, jag ska till småland med pappa, bror, hans familj och många andra. Vi är 50 st. Vi ska paddla, och fiska kräftor, men jag är ingen ''skogs människa'' jag hatar verkligen alla insekter och sånt skit. Så jag har köpt mygg medel för att hålla mig borta från insekterna. Men det jag är mest rädd för är min allergi, jag är nöt, allergiker. Nu på sista tiden har jag blivit mer och mer, bara jag är i samma rum som nötter så kan jag känna det direkt. Och det är verkligen jätte jobbigt, så nu måste jag ha med mig en spruta vart jag än går, ! Jag som hatar sprutor, men i fall det skulle vara någon gång att jag inte får luft, så är jag ju tvungen att ha denna sprutan. Men jag är allergisk mot så mycket mer också, nötter, äpple, päron, gräs, morötter, mm. Jag kan sitta här hela dagen och bara säga vad jag är allergisk mot. Jag har varit det i flera år nu.  Så det viktigaste för mig att ha med mig till ''vildmarken'' som jag säger är, min spruta ! 
Nu ska jag packa lite.
Sötnos, jag kommer sakna dig, men vi ses när jag kommer hem :$





Outfit!




Blus: Vero mode.
Kofta: Gina tricot.
Byxor: kommer inte ihåg.
Skor: Converse

dans!

Jag kan abslout inte sluta fundera på min dans. åhh, det ska bli så roligt att äntligen få börja igen. Men det kommer kännas tomt, för min bästis och jag har dansat tillsammans under ett år. Vi har verkligen haft super roligt, det finns massor av minnen från träning till tävling. Vår första tävling var i Göteborg, det är något som jag aldrig kommer att glömma. Vi gjorde verkligen vårt bästa, och det gick hyffsat för att vara vår första tävling. Vår andra tävling, vann vi !! Det var helt sjukt, men vi var värda det. Så mycket som vi hade övat så! Det blev även slutet på min bästis disco karriär, hon ska fortsätta dansa Salsa, och det gör hon rätt i. Du kommer lyckas bra med det. Men jag kommer sakna dig på träningarna. Jag ska ju börja träna några fler dagar i veckan nu också, det känns både bra och dåligt. Nu börjar jag även 9:an, så det kommer bli tufft med skolan och dansen. Men det är något jag vill, skolan kommer som jag har sagt tidigare gå i första hand. För det är mitt liv som står på spel där, jag måste fokusera något oehört på skoland detta året. Men det har jag alltid gjort, så varför skulle jag inte kunna göra det nu? Jag fick även reda på igår, att jag ska dansa tillsammans med Sabrina, det ska verkligen bli super roligt. Hennes grupp och min grupp ska slå samman. Jag vet inte, om vi var för lite, eller vad det var.
18/8 börjar skolan.
25/8 börjar dansen !

Våffelbagaren! :D

Idag så ringde mamma och väckte mig klockan 9:O  För klockan 10, skulle jag möta johanna ( min privat lärare ). Men jag kunde abslout inte sova igår....  så jag var jätte trött. För jag fick världens gulligaste sms från ''våffelbagaren''  inget namn näms. Men som sagt jag träffade honom på festivalen, vi bytte telefon nummer. Sedan har vi inte hört något från varandra sen festivalen. Förren igår, då jag fick ett sms från honom.   Fick hans msn och hela den biten.
Efter att johanna hade varit här, så somnade jag om, och vaknade av att bror ringde. Jag hoppade in i duschen och gjorde v mig. Jag ska snart träffa sötnosen:$   Puss på honom, ( du vet vem du är )

Höst färger!?

Snart är sommaren slut och då kommer den underbara hösten.
Jag älskar hösten, den har sin charm. Alla olika färger på träden, och sena höst kvällar ute på altanen. Det finns inget underbarare. Nu är vi i mitten på augusti och snart fyller jag år, och hösten börjar titta fram. Det är modernt med orange och lilla i år igen, som höst färger. Jag tycker abslout inte om dem färgerna, för dem passar inte på mig. Men här kommer några fina höst kläder. 


Kläder från HM ! 

Tack Fabian!

Nu ska jag bara tacka Fabian för hjälpen av en mycket finare blogg!

Tack så hemskt mycket : )<3

God natt

Dans !

Nu är det bara 15 dagar kvar till min dans börjar. Det ska bli så skönt att få komma igåg igen. Jag har verkligen längtat!
Min dans är mitt allt, för det får mig att må bra. När jag har en dålig dag, så ställer jag mig i ute rummet och dansar. Det får mig verkligen att glömma allt! Men nu har vi haft uppehåll väldigt länge.:/   och det sista som hände inom dansen var att vi hade dans tävling i GA.
Och jag har bestämt mig för att verkligen sattsa på dansen. Disco dans är något jag blir glad av, och det får mig verkligen att glömma allt, som jag sa tidigare. Mitt resultat i min förra tävling, vissade ju att, jag har chans att komma någonstans också. Första pris i sin första tävling, det är helt okej. Inte för att det var så många som dansade men men.
Som sagt, jag ska börja dansa 5 dagar i veckan. Min mamma är lite emot det, p.g.a skolan. Men jag vet om att jag kan planera, och därför har jag valt att dansa så många gånger i veckan. Skolan går före, det vet jag om. Det måste jag kunna priotera före dansen. FAst dansen är roligare, så är skolan viktigare. '


jag känner att jag inte orkar !

jag känner att jag abslout inte orkar bloggar.
I går förmiddag hade jag ett långt samtal med min mamma, som fick mig verkligen att tänka. Att tänka på vad som verkligen kan hända, om jag fortsätter som jag gör. fy fan, jag vill inte ens tänka tanken... Allt är allmänt jobbigt. Folk säger till mig att, '' du får tänka på det goda'' det är inte så lätt. För dem som säger det, förstår inte hur dåligt jag mår, det är ingen som förstår det. ! Det är ingen jag verkligen har berättat för hur dåligt jag mår, det är ändå ingen som kommer att förstå. Så varför berätta det? Det känns ju bara slöseri med tid?
Men min älskade mamma, fick mig att tänka om. Och det har jag gjort.
Snart börjar skolan, och jag längtar något enormt.Speciellt efter alla mina kompisar som jag inte har träffat på sommarlovet, och det känns så konsigt. !

någ pratat om det, nu är det söndag, och jag har haft en underbar helg, bowlat, träffat sötnosen:$, och idag blir det att jaa, får se. Måste i alla fall åka till graven vilken dag som helst, får sånt dåligt samvete, när jag inte har besökt den på ett tag.

God natt,

Josefine !


Nova Lund!

idag så väckte mamma mig kl 9:o då gick jag upp åt frukost och gjorde v mig. När klockan börja närma sig 10. 00 så kom michaelas mamma och hämtade mig. Så körde jag, michaela, cristina och michaelas syster till Lund där vi skulle shoppa. Jag hittade en tröja, på top shop :)  och en ny bikini topp. Jag fyndade med andra ord. Mamma hade sagt till mig att jag inte skulle handla för mycket p.g.a att jag handlade så mycket nu i tisdags på center cyd. Så det är dags att skaffa ny gadrob snart, men men. Efter nova lunnd, körde vi till danshuset och jag mamma. Där vi pratade om vilken krus jag skulle gå mm, och det blev som jag hade tänk mig, brons / silver.
Så nu är det träning 6 dagar i veckan. : )   men skolan går före. Så nu när skolan startar, så är det skolan och dansen som är viktigast för mig.
just nu sutter jag och svettas, jag har 27 grader i mitt rum!  och jag ska berätta det är jävligt varmt !
vi ska snart äta, sedan ska jag slappa framför tv:en

Puss på dig michaela ! <3

Jobbig period !

Jag kan fortfarande inte fatta att min syster är borta / död. Det är fortfarande så overkligt.
Hon finns i mina tankar hela tiden!
Det är mer än 6 månader sedan hon dog, fast det känns som i går och som flera år. För det känns som hon stod framför mig igår och sa, '' jag älskar dig syster'' Men det känns som flera år, jag sa det till henne '' jag älskar dig''. Min syster var verkligen mitt allt, när hon levde.  Jag alltid till henne, '' jag kan inte leva utan dig'' och nu lever jag ett liv utan dig. Men det är så plågsamt ! Det är en smärta i hjärtat att vakna varje morgon och tänka, '' du är död ''
Att tänka tillbaka, på dem stunderna vi hade får mig att le, men samtidigt gråta. Jag kommer ihåg när jag sov över hemma hos dig, vi lagade mat, hyrde film och myste framför tv. Så som systrar brukar göra, men vi var så mycket mer än systrar, vi var bästa vänner. ! Du var mitt allt, du var min förebild. Jag har alltid sett upp till dig, du var den första som höll mig när jag föddes. Det var du som klippte min navelsträng för pappa var i Göteborg. Det bevisar bara hur nära vi stod varandra. Den relationen vi hade tillsammans var helt fantastisk, vi gjorde allt tillsammans. Och då menar jag allt. Jag har aldrig mått så här dåligt på väldigt länge. Dem första veckorna så förstod man inte att du var borta, då var man i ett sånt chock läge, och förstod ingenting. Nu har det utvecklas någon enorm plåga! Det är nu man verkligen förstår att du är borta, och aldrig mer kommer tillbaka. Jag vet om att jag skriver detta varje gång jag skriver om dig, men det är så många frågor man vill ha svar på, men det kommer man aldrig.
Den dagen då pappa ringde hem till mig, och berättade att du hade varit med om en trafik olycka, det första jag sa var:
Klarade hon sig?
Pappa, grät och jag flrstod att hon var död, ! Pappa skrek, Anna är död josefine !
Jag höll ihop på golvet och visste inte vad ag ska skulle göra. Jag såg på nyheterna samma dag, att det hade inträffat en svår trafik olycka vid ekeby, men jag visste inte att det var du !
Men dagen efter, så visste jag att det var min syster som färdades i den bilen och förlorade sitt liv. Du dog av hjärn skador, och det är något som jag inte förstår. Vaddå hjärnskador?  Hur kan man dö av det?
Igår så ringde min pappa och berättade, att han hade pratar med polisen. Och min syster hade säkerhets bälte på sig, och det känns skönt. Men han berättade även att det ska bli rättegång, och orkar man gå på den? Jag känner att jag vill, men frågan är, har jag krafter för det? Jag vill ha det !
Tänk så hade denna mannen som körde den andra bilen, druktit alkohol ?  Men en sak är säker han ahde obeskitiad bil ! Han kan dömas för vållande i en annans död!

Anna, miin älskade syster. Jag tänker på dig något enormt, och du finns i mina tankar !
( just nu orkar jag inte skriva mer )  Får se om bloggen har en paus eller något.

puss på er alla !

En dag med Mattias !

idag så vaknade jag av att telefonen ringde, och det var till mamma !!  Jävla stil att ringa så tidigt på morgonen. Jag fick knalla mig upp, äta och göra v mig. Sedan tog jag bussen till lasarettet där jag mötte, mattias och hans bror anderas. :) Trevliga typer, sedan gick jag och mattias ner till stan, och anderas körde hem. Mattias skulle shoppa lite, men han hittade inget fint i stan, så vi tog bussen till väla istället. Där han hittade en film och en jätte fin tröja :)   Men tyvärr inget rosa ! hahah. Jag har mobbat mattias hela dagen, att han skulle köpa något rosa, men icke !!
Efter någon timme på väla, tog vi bussen till stan, där vi gick till Ga och sedan till tåget på knutan.
Vi åkte till ''landet''  GANTOFTA, där vi kollade film och gick ut med mattias hund, åke. Erkänn att det är ett väldigt fint namn på en hund :D haahha. Tack för idag :)<3<3<3
Jag har nyss pratat med michaela en lång stund i telefon, och vi bestämde oss för att åka till Nova lund imorgon och shoppa !!  Så dit ska jag imorgon. Just nu sitter jag och ska snart kolla tv.
Puss på er !

shopping !

idag så var jag och mamma på Center syd och shoppade lite. :)
Jag trodde verkligen inte att jag skulle få någonting, men jag fick massor.
Tröja.
Kofta:
'Byxor.
Bikini
Trosor.


outfit!




Väska: ny design på den, men har köpt den på second hand !
Tröja: Solo
Kofta: fick av mamma, mq !
Shorts: HM

( förlåt för mitt stökiga rum )

Vart tog sommaren vägen?

åhh, igår kväll mådde jag verkligen skit,!!!  Så dåligt har jag någ inte mått på väldigt länge, jag tänkte något enormt på min syster. Men jag fick stöd av Mattias, tack gullet !
Så idag väckte mamma mig klockan 9:o  och då hade jag sovit 5 timmar kanske. Hon väckte mig så tidigt för att johanna skulle komma, ( min privat lärare ) Men jag fick gå upp, och säga till johanna att jag inte mådde speciellt bra, p.g.a vad som hade hänt, och hon förstod mig. Men idag så hade hon ett litet test till mig, och jag klarade det. Alla rätt ! :D  Jag börjar bli duktig, sedan redovisade jag min bok jag hade läst och det gick väl bra.
Efter två timmars pluggade, blev det att jag somnade om för jag hade abslou inga krafter. Efter ett tag så ringde jag Michaela och berättade att jag inte mådde speciellt bra, och hon förstod mig. Tack älskling ! Det känns så bra att ha en vän som förstår att man ine mår speciellt bra. Så idag har jag legat i sängen hela dagen med popcorn och kollat massor av beck filmer. I detta vädret så mår man ju inte speciellt bättre. Nu ska jag snart äta, för jag är jätte hungrig sedna ska jag någ gå och lägga mig.
Puss på er alla !


skadat hår?

Jag läser över allt, att sommaren är inte bra för håret. Allt klor, salt vatten och sol är abslout inte bra för håret det slits något otroligt. Men jag har hittat några tips för att inte få det slitna håret. 
 

  • Använd skyddande produkter med solskyddsfaktor både på kroppen och i håret.
  • Tänk på att hårband, keps eller mössa kan vara ett effektivt (och billigt!) solskydd för håret.
  • Om håret känns torrt och slitet - satsa på vårdande produkter som tillför mycket fukt. 
  • Kluvna hårtoppar får hela håret att se risigt ut. Gör regelbundna besök hos frisören.

outfit!




blus: vero mode
shorts: mq? 
Skor: converse,

Namnsdag !!

god kväll mina snyggingar !

fy fan, vad varmt det har varit i natt i mitt rum. Det går abslout inte att sova...  Men jag vaknade vid 10, av en fruktandsvärd mens värk. Hatar det.!! Men jag steg upp, gjorde v mig och lite smått och gått. Cyklade i väg till willy och handlade mat och godis. Framåt eftermiddagen åkte jag och mamma till väla. Hon ville köpa något till mig nu när jag har namnsdag, KAJSA !!  : )  Så jag fick en jätte fin kofta. Tack bästa mamma, där rök din månads lön eller? ahahha :D
Efter väla, ringde jag lovisa och frågade i fall hon var kvar på västergård, så jag cyklade dit. Där vi kollade massor av fotboll och killar. Puss på det, : )  hihi.
Ska kanske träffa joakim nu, !

bye !

Du åker snart!

Du åker snart, och det ska bli väldigt tråkigt. I går log jag i någon timme och bara grät, för jag saknar dig och jag kommer sakna dig ännu mer när du är där uppe. Men det är inte vi två längre, så det är något man får leva med.
Men du är bland mina bästa vänner, och det vet du om. åhh, det är en månad sen du gjorde slut med mig, tänk en månad. Denna månaden har gått så fort, och jag känner att det går åt rätt håll. Jag börjar komma över det nu, men det kommer som sagt ta tid. Men det vi hade tillsammans var så speciellt, och det vet jag om att du också tyckte. Du anar inte hur mycket jag tänker på dig, och jag undrar hur du mår.
Jag har så många frågor som jag vill fråga dig, men jag vet om att jag inte kommer att våga.

men du, får ha en trevlig resa och så träffas vi väl om ett år eller något. I gonna miss you . !


1 augusti!

hejhej mina läsare, förlåt men jag känner abslout inte för att blogga men det är väl ett måste?
Jag mår abslout inte bra. Varför bogdan, varför gör du så här mot julia?  Vad hade min syster sagt ? :'(     JAG ÄR SÅ BESVIKEN PÅ DIG, VI ALLA ÄR LEDSENA ÖVER ATT ANNA ÄR BORTA. ÅHH,H MIN ÄLSKADE SYSTER... :*(   men du kan inte bara göra så här mot julia? 
Men i alla fall, idag så vaknade jag vid fem av att peg ( min morbrors hund ) hoppade upp i min säng och la sig brevig mig. Sedan somnade vi båda två om och vaknade vid 10, sedan åkte vi till min morbror. Han är i småland på något möte. Sedan måste jag berätta en sjukt rolig sagt, att imorgon kommer borgmästaren från uruguay till min morbror. Jag tycker att det ska bli sjukt roligt, haha. Som sagt, jag bor nästan hos min morbror. Jag är nästan mer där än jag är hemma. Jag älskar att vara där, !!!! 
Jag har badat i poolen och lekt med hundarna, men nu börjar jag få sol exem på bröstet, och det suger. För det kliar något enormt !!! Men det går väl över snart. : )  
Jag har inte gjort så mycket mer idag, imorgon ska jag träffa joakim !!!  Vi firar ju ett år, eller vad säger du? :D
hahahahahah, alltså jag och joakim har känt varandra i ett år snart. Så jag vet inte om jag ska till gantofa och hälsa på honom eller hur det blir. Men nu ska jag lägga mig framför tv, och se nyheterna hade jag tänkt.

puss på er. ( jag orkar inte läsa igenom )

RSS 2.0