two years of missing

I miss you each passing day, I still can not believe you are gone and never coming back. However, it is something I must live with every day, I have tried to meet two years now and it's been since I live but it has not been easy. I live with a missing inside every day, and nobody can take away from me. All the memories we have together is left, the image of the world's best sister remains. You will always be my sister and I know about. I also know that you look down on me every day and see how I feel. When I was and greeted you on the grave, I have told you how happy I am with Robin, but I have also written it to you. I hope you have heard it, because I really want you to know it, because I know that you want me to be happy. It has soon been two years darling, and sense of loss just keeps getting bigger and bigger. These two years have been hell, if one may say so, I will never forget you. I think of you every day sister. I miss and love you


3 månader och en dag

Är man lycklig eller?
Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur lycklig jag är. Jag lyser som en solstråle på sommaren, jag skrattar som en åsna hela tiden av glädje. ( speciellt när robin är så snäll och kittar mig)
Det brukar vara en hit, hur mitt skratt låter då. Men hur snäll är det , är det kärlek? haha. Robin är min kärlek och ingen annan.
Ingen av oss kan förstå att vi har varit tillsammans i tre månader och en dag redan, och kärlek bara växer och växer. Mina känslor går helt enkelt inte att beskriva, det går bara att visa ;)  ( haha )

Jag älskar när du säger de tre vackra orden
jag älskar att se dig le
jag älskar att se dig skratta
jag älskar att se dig prata
jag älskar att se dig kolla på mig
jag älskar när du kysser mig
jag älskar när du rör mig
jag älskar när du tar min hand på stan
jag älskar när du ger mig komplimanger
jag älskar dig Robin




The days just run away

There has been little more than a week at Christmas break and I do not want it to end. I love the feeling of waking up late one weekday and just stay in bed and pull out very long. I love the feeling of not having to study anything. I love the feeling of how the socializing as much time with my baby. Can not always been the Christmas holiday, life had been so much simpler then. I was going to write a bit in English and Swedish is now in the blog, will see how it goes. haha


I miss the dance

you get my life that bright

Imorgon har jag och babe varit tillsammans i tre månader, det är så ofattbart. Tiden bara rinner iväg och vi kan knappt fatta att vi har varit tillsammans i tre månader. '' tiden går snabbt när man har roligt'' brukar man säga, och det kan jag hålla med om. Jag lever i paradiset och kan abslout inte få det bättre än vad jag har det. Du är min ängel och det finns ingen bättre än dig. Jag kommer aldrig att glömma dagen då vi sa '' jag älskar dig'' till varandra, jag minns det som det var igår. Det var inte så länge sedan heller.
du är mitt liv, du är mitt allt. Med dig går tiden så snabbt och utan dig går utan så långsamt.

Jag kan inget mer än att säga att jag älskar dig över allt annat


you have taught me what love is

Jag är världens lyckligaste,
jag har en pojkvän som älskar mig
jag är förälskad i världens bästa kille

Kan detta bli bättre eller?

Idag : tog bussen hem från babe
graven
slapp hemma ett tag
stan med mammi
mys hemma ikväll



Julmys

Dagarna har bestått av massor av mys. På julafton så vaknade jag hos pappa, av att matilda hoppade på mig. Sedan firade vi jul i jonstorp hos min kusin, där vi åt gott och sedan kom tomten. :D  Vem var tomten iår  då? Kan det ha varit pappa? haha
Framåt kvällen så åkte jag hem till morbror, där jag firade julafton med mamma mm. Jag fick massor av fina klappar, som jag är väldigt nöjd med. Bästa julklappar är ändå min nya jacka !!:D  mm, L love it !

Igår blev det jul hos robins morfar, och det var väldigt trevligt. Jag fick två fina julklappar av älskling, :D Jag är så lycklig, min älskade !

jag älskar dig

mm, lilljulafton!

Jag är så lycklig, jag mår så bra och allting är bra ! Jag är kär, jag har en pojkvän som älskar mig och jag har en familj som betyder så mycket.

Igår var jag barnvakt hela dagen åt emilia och axel vilket gick bra. Sedan träffade jag älskling framåt kvällen, då vi åkte till örkelljunga och mös:d gah vad jag har saknat dig, fast vi träffades i lördags..
Finns det något bättre än att vaknade med en varm kropp som ligger brevid en och en pojkvän som kysser en och säger godmorgon! Jag vill leva så här för alltid, !
När vi väl gick upp så gick vi ut och åkte pulka och kastade massor av snö på varandra och jag kan ju säga att jag vann för robin hade nog mest snö på sig mohaha. Det var väldigt roligt att åka pulka, det var oerhört länge sedan jag gjorde det och med älskling så var det ännu bättre. Han försökte att välta pulkan hela tiden.. så vi skulle ramla, men sanningen är det att han lyckades och vi ramlade många gånger men vi skratta lika mycket för det. SÅÅ MYSIGT !

Nu sitter jag här, beställt nyårsklänning och klätt grannen. Morbror kommer väl snart, då blir det shopping :)

God jul på er alla, !  Imorgon blir det mys med släkten hela dagen


Minnen från 2009

sol och brun, juli


Tävling på IH maj


Tävling på IH maj


fotografering i statsparken februari


bildlektion på PS


Tävling i Åmål

Emilia och jag en vacker vår dag

Tävling i Göteborg i maj

Sm i maj 2009

Mormors födelsedag i juli

Mormors födelsedag i juli

Trädgårdsfest hos Nanette i Augusti

Ystad tillsammans med mammi i juli

Min 16:års fest

Tävling i Lidköping

28/9-09 <3

mys hos morbror

snön ligger fortfarande kvar på marken, en vit jul kanske?

När var det senast en vit jul i vårt avlånga land? Jag kommer inte ihåg senaste om jag ska vara ärlig. Dock så hoppas jag på att snön stannar och att vi får en vit jul. För det finns abslout ingenting mysigare än en vit jul.

I år ska jag fira jul med pappas familj på dagen och sedan ska jag hem till morbror för att fira julen med mammas släkt. Det ska bli väldigt trevligt, jag har kommit på att jag har inte direkt önskat mig någonting speciellt. Men jag brukar alltid bli nöjd med mina julklappar ändå. Min släkt vet väl vad jag tycker om.

I morse stod det i tidningen att det det var massa mat som skulle bort från julbordet och ny mat skulle komma till. Men så gott är det inte med julmat, jag tycker inte alls om det. Det finns ju godare mat, men eftersom det är bara jul en gång om året så får man äta det.



min söta solstråle

mitt mål!

Jag har som mål att komma upp en klass i disco, eller flera klasser detta året. Men jag vill inte ha för stora krav heller, för att sedan bli ledsen för att jag inte klarar dessa mål. Dock så känner jag att jag abslout kan klara att gå upp i silver. Efter min prestation i SM 2009, så känns det verkligen som jag har en chans. Jag har energin, utstrållning, styrkan och passionen till dans.

Det finns ju ingenting bättre än dans, jag kommer aldrig glömma min första danstävling i helsingborg. Jag vann i singel och även i par, det var ett tag sedan men sedan dess har jag verkligen älskat min dans. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan den, den får mig att må bra, den får mig att le och så otroligt mycket mer. Det går inte att beskriva hur mycket jag tycker om min dans.




träning!!

mm, nu har jag precis tränat och det var oerhört skönt. Jag har verkligen saknat min dans, det blev lite styrka, hopprep och gick igenom dansen. Det kändes skönt som sagt, eftersom om ungefär en månad så är det tävling och mitt mål detta året var att komma upp i silver men jag har inte lyckats.. Jag har varit väldig nära, men tyvärr. Så det får bli mitt nyårslöfte 2010 igen. Men denna gången så ska jag verkligen lyckats.

DANSDANSDANS


robin

Har ni någongång haft en känsla som ni inte haft tidigare och inte rikigt kan beskriva?
Jag vet inte riktigt vad det är för känsla, men jag vet att jag mår bra av den och den gör så jag blir lycklig. Jag har aldrig tidigare varit så här lycklig, känslan jag har är bra !

För ungefär tre månader sedan träffade jag killen som har gett mig denna känsla, den dära känslan som jag aldrig tidigare har upplevt. Vi har varit tillsammans i 2 och en halv månad nu, dessa dagarna har fått mig må underbart. Robin har fått mig att förstå vad kärlek är. Min kärlek till dig är obeskrivlig.

Jag älskar dig


dansdansdans

åhh, vad jag saknar min dans.. När jag sitter och lyssnar på dans musik, så kan jag inte sitta stilla. Jag hatar när det är lov, då vi inte har någon speciell träning. Men det är väl bara att hyra lokalen och träna ändå.
Jag såg även idag att tävlingskalender har kommit upp, och mycket tävlingar gillar vi !! :d 
Jag längtar till SM, jag längtar till helsingborgs tävlingen. Det ska bli så roligt, gah.

kommer några dans bilder


JULLOV OCH DET GILLAS!!!

Jag har legat hemma i tre dagar nu, och har haft feber och mått skit. Det kanske är det omtalade vinterkräksjukan som ska komma till sverige snart.. Men josefine kanske redan har fått den?

Igår var det julavslutning, men jag missade tyvärr den för jag mådde som sagt inte bra. Vid tre tiden kom the girls hit, såå trevligt. gud vad ni är bra!  Tack för igår en än gång !
Sedan mot kvällen kom älskling, efter en krogrunda med sina killkompisar för att sova här.

Vi vaknade innan klockan ringde idag, ojoj :O  Mycket konstigt..  vi gick och la oss halv fyra och vaknade halv elva ungefär.. Inte många timmar sömn, när vi vaknade blev det mys och sedan så gick vi upp åt frukost mm.

Idag har jag försökt att återhämta mig från all feber mm. Imorgon blir det 20-årsfest och julfest:d 

R <3


det är varmt...

.. det är så fruktandsvärt varmt. Feber har inte lagt sig, och jag sitter med en obeskrivlig huvudvärk. ( haha ) Den dunkar, och jag känner inte för att göra någonting alls. Jag har varit hemma från skolan idag och imorgon är det skolavslutning och mys med the girls. Jag hoppas att jag blir frisk tills imorgon!!

Jag älskar min pojkvän! <3

39,1

Ingen rolig rubrik allt, men jag orkar inte tänka mer nu. p
Mitt huvud dunkar, min feber bara stiger känns det som och ögonen vill abslout inte vara öppna längre. JAG HAR BLIVIT SJUK!! och varför just denna veckan? När jag ser framemot både torsdag och lördag, buu på detta. Dock så hoppas jag på att bli frisk tills dess, det gäller att vila.
Jag gick hem från skolan idag, för jag mådde inte bra.

usch, vad varm jag är just nu. Det kanske beror på att jag har feber och svettas?
Nu hade jag tänk att att poppa popcorn och tycka syn om mig själv.

Just det! VÄLKOMMEN SNÖ, har saknat er !

Robin babe<3


mer tid

wiie, nu har jag äntligen mer tid att blogga.. Eftersom jag har gjort det mesta inför skolans slut, vilket känns hur bra som helst. Hade bland det sista idag, spanska prov och bokrecensions skrivning i skolan. Imorgon så gör jag mitt sista prov detta året, vilket blir matte. Jag har precis kollat igenom lite uppgifter och det känns och hur bra som helst.

Jag glömde nämna i mitt förra inlägg att i lördags var även jag, babe och mamma i landskorna och hälsade på syster.. Det var hur fint som helst, jag la en sten där det stod '' änglasyster''
Det är snart två år sedan min älskade syster lämnade mig och alla andra. Tiden har gått så obeskrivligt snabbt, jag kan inte förstå för två år sedan så träffades vi och hade inte en tanke på att om någon månad kommer du att dö. Jag har snart levt två år utan dig, jag förstår inte hur jag har klarat det. Jag kan itne säga att det hade varit lätt, men jag har klarat det. Dessa två åren har varit de tuffaste i mitt liv, det har varit många sömnlösa nätter och många tårar.. Jag saknar dig varje dag och tänker på dig precis hela tiden. Du är min förebild och kommer alltid att vara.

Jag saknar dig syster !


jag älskar dig

Du är det bästa som har hänt mig och det vet du om. Det finns inga ord för hur bra du är, du är bäst helt enkelt. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig.

Igår var jag och älskling på bio och såg 2012, och den var oerhört bra. Verkligen en sevärdig bio, men som älskling sa den är nog endast bra på bio. Det är en rikigt bio film!
Igår så hände även något stort, vi sa att vi älskade varandra. Det var bland det lyckligaste jag har varit med om, mitt hjärta dunkade så mycket snabbade och jag somnade med ett leende på läpparna tillsammans med min älskling.

På torsdag är det lov, vilket betyder inget plugg!!!

Nu ska jag till min mormor, pussss!


R<3

8 dagar kvar..

Är det bara jag som längtar något enormt till det efterlängtade jullovet?:D  Det är bara 8 skoldagar kvar till vi äntligen får lov. Men innan dess ska vi hinna med 3 prov, 3 inlämningar ( klar med två ) 2 redovisningar :D
Det kommer nog gå bra..

dock är jag fortfarande trött efter torsdagen händelse, men jag får bara blicka framåt och försöka glömma det som har hänt. Fast det inte är så lätt, så är det det enda jag kan göra. Jag har min älskade Robin, som alltid finns vid min sida. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig.. Men tack alla andra som verkligen också har funnits där för mig.

Igår så kollade jag när babe spelade match, sedan sov jag över hos honom mysmys. Idag blev det skolan som vanligt, och efter skolan åkte jag hem. Nu sitter jag och äter russin och väntar på mammi ska komma hem.
Ikväll blir det plugg igen.. jag är trött på att plugga.



Jag saknar min dans....

RSS 2.0