fågelparken.

haha, jag kan itne sluta åt ''fågelparken''. När jag gick i 9:an så frågade våra klassmentorer oss i klassen. Vad vi ville göra på klassens dag. Jag hade som förslag att åka till tropikaret eller fågelparken. Men hela klassen protesterade, och tyckte att jag var töntig. Men hur ofta åker ungdomar till tropikariet eller fågelparken? svar: aldrig ! haha, så jag tyckte det var en lysande ide !  :)  Smart som jag är så. Sedan fick vi ett projekt i skolan, där vi skulle marknadsföra ett företag. En i gruppen skulle vara ''ledare''. vissa i klassen fick, frisyrmakarna, sats och lite såna saker. Jag satt och undrade, vilken grupp jag skulle hamna i och vad för företag vi skulle få. Sedan så sa läraren, denna personen har alltid drömt om att få åka dit, så detta blir det bästa företaget för josefine !  TROPIKARIET. alla i klassen började skratta. Tänk att lärarna hade tänk på mig, ;p skämt å sido. Det var en rolig grej, jag och min grupp fick åka till tropikaret. Det var stort, haha. Men det gick bra hela projektet. Men i alla fall, åter till fågelparken, idag ska jag dit ! Kan ni fatta jag ska spendera min eftermiddag på fågelparken i påarp. :)  Men det ska bli roligt, jag har ju aldrig varit där förr. Jag kommer skratta på mig, när jag stiger in där. Nu ska jag äta min pasta och sedan åka till morbror :)



( bilden har inget med texten att göra, )

Du fick mig att fälla massor av tårar

det var hemskt att se dig. Men det var skönt att få krama om dig, och känna din närhet. Jag är glad att du lever, du hade ängla vakt. Jag grät och du grät. Du förklarade alla skader du hade fått, och lite så. Sedan satt vi oss ner och fikade, du, jag, och våra mammor. Sedan var det dax för oss att lämna bordet och bege oss till vardagsrummet, ! Du sa att du skulle visa mig något. ahha. Vi satt och spelade tv-spel i två timmar (Y)  nördar ?  haha. Jag älskar dig vännen!




godmorgon?

haha, det är i alla fall godmorgon för mig. Jag vaknade för en stund sen och känner att dagen inte kommer att bli så bra. Jag har knappt kunnat sova i natt, jävla mage !  Vilket ger resultat nu på ''morgonen'' istället. Jag är jätte trött ! Jag skulle igentligen träffat bästa casper idag. Men jag har så ont i magen, och är trött. Jag hade tänkt att jag skulle egna näst sista dagen i juli åt att kolla på massor av filmer och ha pjamas på mig hela dagen. ÅHHH, en såå mysig dag. Men det blir även att ta ipren så där var 4:e timme.


pappi

love you

neeeeeeeeej!!!

åhhhhh, jag är så glad att du lever och mår helt okej. Min älskade vän, åhhhhh. ! Det är så overkligt alltihopa. När du åkte på ''semester'' till din farmor och farfar så slutade det såhär. Jag kan inte fatta det. jag kan verkligen inte det. När din mamma berättade om vad som hade hänt, satt jag med en klump i halsen och tårarna bara rann längst min kind. Hade jag förlorat min bästa vän. Eller var han i livet. Han var i livet ! Du är i liv gubben !  Du var så stark så du klarade dig, du hade ängla vakt.
Älskade vännen, !  Jag tänker på dig. Jag älskar dig !


''saknar jag det?''

Jag vet inte rikigt, både ja och nej. För det vi hade tillsammans med bra, vi hade en bra vänskap och vi kunde dela allting tillsammans. Du betydde mycket för mig, under dom tre åren. Vi gjorde allting tillsammans, många tror att vi har känt varandra längre, men det har vi inte. Vi lärde känna varandra i matsalen, det är konstigt att vår vänskap slutade så här. Men jag kan bara säga att jag saknar dig. Jag har många gånger tänkt att jag ska ringa dig, men jag har inte vågat. Jag har varit så rädd över, vad du kommer att säga. Att jag ska dra åt helvete, eller du ska börja gråta av lycka?  Jag vet abslout inte, och det är det som gör mig så rädd. Nu kommer vi inte se varandra varje dag längre, nu kanske vi aldrig mer ser varandra. När vi slutade att prata med varandra, så brast mitt hjärta. Nu är det någonting som fattas, förra sommaren var vi på stranden nästan varje dag. Vi var på festivalen tillsammans, vi träffade våffelbagaren och dom killarna från småland. Kommer du ihåg? Jag vet inte i fall du fortfarande läser min blogg, men jag kan hoppas på det. För du ska veta, att jag saknar dig. Jag gör verkligen det. Du fick mig att må bra, du fick mig att le. Det var alltid vi två, men nu pratar vi inte med varandra längre.
Vi måste ha mognat till, och inset att vi saknar varandra. Eller?

Är värmen tillbaka nu?

Idag har det varit ganska fint väder, måste jag säga. Det har inte varit sol hela dagen, men i mellan åt. Jag har i alla fall passat på att få lite färg. Jag låg ute och solade i en timme, men sedan kom där ett STORT moln. Så jag flyttade in istället, haha. Jag har även sovit en stund nu på eftermiddagen, eftersom jag har så ont i magen.
Jag och mamma körde ner till stan vid lunch och lunchade, och jag fick även nya skolgrejer inhandlade, kalender, pennor, block mm ;)  Det gillar vi, detta året kör jag allt på rosa. Förra året var det blått typ :p haha

Igår så spenderade jag för/ eftermiddag med Anna, då vi var på väla en sväng. Vi fikade och sedan så blev det hem.

Nu ska jag ut och hjälpa mamma i trädgården, fast hon inte vill ha hjälp ska jag ändå göra något :) 


jipppi, äntligen!

Nu har jag äntligen fått tummarna loss att göra om min design på bloggen och här är resultatet. Jag blev mycket nöjd över det fakitksit. Kanske lite mycket rosa?  :p  men jag är väl tjej? haha.
Det tog sin lilla tid att göra det, även massor av tålamod.
Nu ska jag lägga mig framför tv:en och se någon film eller något. Kanske ta lite glass?

funderar...

jag har inte rikigt bestämt mig, i fall jag ska göra en ny blogg. Eller jag ska ha kvar min gamla. Men jag tror det blir bäst att ha kvar denna :)   Jag ska bara göra om den lite :)  Jag ska försöka lär amig photo shop nu, och göra en ny header. Men det kommer nog inte att gå så bra. Men jag ska göra mitt bästa.
Nu ska jag försöka lära mig ''ps'' som alla kallar det :D


Löften

jag har kommit fram till några saker, som jag måste göra innan året är slut. Vi är snart inne i augusti månad, vilket betyder, ny skola, ny termin på dansen, min födelsedagsfest och jag fyller år. Jag tror att augusti månad kommer bli toppen.
Men som sagt innan året är slut, hoppas jag detta:
*  jag hoppas att jag kommer upp en klass i dansen. Jag tror och hoppas på det, eftersom jag var så nära på SM så
* jag hoppas att min födelsedagsfest blir great och att alla kommer :) 
* Jag hoppas och tror jag kommer att trivas på campeon
* jag vill gå ner några kilo, men det kommer jag göra när dansen sätter igång igen


puss

25/1-08

jag vet inte vart jag ska börja. Jag kommer aldrig att glömma denna dagen. Den 25/1-08 är en av dom värsta dagarna i mitt liv. Fast jag igentligen inte visste något då, så blev det ändå en av dom värsta dagarna i mitt liv. Det var inte fören dagen efter den 26/1-08 som jag fick reda på allting. Telefonen ringde tidigt på morgonen, redan klockan sex på morgonen. Vilket jag tyckte var väldigt konsigt. Så jag gick upp för att kolla vem det var, det var pappa !  Jag svarade, men det var inte pappa i luren, utan min bror martin. Han grät och jag hörde pappa skrika i bakgrunden. Jag visste att det var någonting som inte stämde. Jag började gråta och skrika. !  Pappa berättade att anna var död. Jag kunde inte fatta det, jag la mig ner på golvet och skrek. Mamma tog luren och berättade för pappa att vi kommer. !  Vi tog på oss, och sedan gick vi ut till bilen. Denna bilfärden till pappa, var den längsta jag någonsin har varit med om. Jag tänkte, hur kan anna ha dött? Mördad?  bilolycka, det var så mycket som rörde sig i mitt huvud då. Jag visste abslout inte hur min egna syster hade dött. När vi kom till pappa, så kramade jag om pappa och vi båda grät. Jag frågaed pappa hur!!!!?  Han berättade att anna hade varit med om en trafikolycka. Hd, låg framme på pappas köksbord, där jag såg att det hade inträffat en trafikolycka i ekeby och två personer hade dött. Jag såg att det var annas mamma, !  Samma dag, alltså den 26/1 så hälsade vi på julia som låg på intersiven i lund. Julia var svårt skadad, men läkarna trodde att hon skulle klara sig. Men det var inte säkert. Efter tre veckor i lund, så fick julia åka till ängelholms sjukhus. Men denna dagen var inte slut här, jag fick även träffa min syster. Men det var inte så jag ville se henne, för sista gången. Jag såg min syster, blodig, alldeles blek och kall. Jag hatar att berätta om denna sitvationen. ! När jag kom in i detta rum, så var det ljus över allt, och en bår mitt i rummet. På denna båren låg min syster, med sina kläder på. Med sin bruna skinnjacka och sina fina skor. Det var någonting som inte stämmde! anna var död !   Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag såg min syster död !  Jag kan fortfarande inte förstå det. Jag kommer aldrig att glömma denna stunden. men det är abslout inte så jag minns min syster. Jag kommer alltid att minnas min syster, som världens bästa syster.

Efter några månader utan min syster, så bestämde mamma sig för att ringa och beställa tid till en pyskolog. För jag mådde så otroligt dåligt. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Allting gick åt helvete !  Jag grät hela dagen, men jag ska tacka mina kompisar som hjälpte mig igenom detta ! Jag gick och prata med en pyskolog, och hon hjälpte mig. Men  jag mådde inte bättre för det. Jag visste om att detta var något jag fick leva med. Jag har levt med att min syster är död i 1,5 år nu. Vilket känns stark.  Under detta 1,5året, har jag gått igenom ett helvete, men jag har klarat av det. Det kommer ofta att jag tänker tilblaka på denna tiden, då jag hade det som värst. Men Det är bara att blicka framåt, på att jag kommer alltid att få leva med det. Det kommer alltid att finnas i bakhuvudet, att jag förlorade min syster i en bilolycka 25/1-08.

Jag saknar anna varje dag, jag saknar henne varje sekund. Jag förstår inte hur jag klarar av ett liv utan henne igentligen. !

R.I.P

trött i benen

Borta bra men hemma bäst, det är väl det man brukar säga? haha.
åhhh, imorse gick jag upp rikigt tidigt:O  Det var nog bland det tidigaste jag har gått upp på sommarlovet. Mamma växte mig 7,00 :O  Jag var dödstrött, för jag hade svårt att somna igår. Rikigt segt, Men i alla fall, jag gick upp och duscha för att vakna till lite. Sedan så gjorde vi v oss för att sedan ta bussen ner till stan. Väl nere i stan köpte vi biljetter, tidningar, godis och dricka på pressbyrån. Tåget gick från helsingborg till malmö vid nio tiden. Och vi var väl framme i malmö femtio minuter senare. Vilket gick väldigt fort, hade svaller tidning till hands. Då löser sig alla problem:d  haha.
Sedan blev det tåg byte i malmö tiill ystad. ( När vi satt och väntade på att tåget till ystad skulle gå, så såg jag ett tåg där det stod liggvagn på. Då tänkte jag direkt på, hur kan folk bara åka tåg så långt. Att man måste sova?  Hur skönt kan det vara?  Att ligga i en 60 säng och sova. Trångt och varmt. Och det måste ju höras en massa från tåget. nej, fyyy. Det hade jag aldrig kunnat göra. Det ska bara flyg !!!! )

Väl framme i ystad, så blev det lunch, mycket gott. Sedan var det bara mys på stan. Man kan ju inte jämnföra, helsingborg med ystad. För visst helsingborg har fler affärer. Men helsingborg är väl en större stad också?  Men på sätt och viss, så gillar jag ystad. För dom har bevarat alla gamla hus, så det är så mysigt att gå in i varje affär. Jag köpte underklar, paraply, och en jätte söt kofta. Är mycket nöjd. ! Tack mammi (L)

När klockan börja närma sig, mat. Så blev det god mat på torget? Eller kallar dom ens de det?  haha. ;p  Sedan så gick vi ner till småbåtshamnen, det var en ganska stor hamn. Men man kan inte heller där, jämnföra med helsingborg på ytan.
Vi fick springa till tåget i malmö som skulle ta oss till helsingborg. För annars hade vi fått vänta i en timme. Vilket känns onödligt, ;p Så vi sprang, men vi visste inte rikigt var spåret var. Men vi hittade det. och vi hann med tåget :)  Så skönt !

När vi kom hem, så blev det beställa pizza och gå hem och äta den. För vi var hungriga. Det är väl det ända vi har gjort idag- ätit. haha :D 

nu sitter mamma i soffan och kollar på tv och jag ska snart bege mig till henne. För vi ska kolla på film. Jag sitter och kollar ut, och det regnar?  Det har varit fint väder i ystad idag. Har det varit det i helsingborg?

puss


hola!

Hur är det med mina läsare idag ?  MEd mig är det bra, skulle jag tro. haha. Jag har skrattat något enormt idag, haha. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Det är över en rätt roligt sak också. Det började med en gullig kommentar av matilda ner till stan. Matilda är 7 år gammal, och vi satt på 3:an. Brevid oss vid stoppljuset, står en annan buss med nummer 9 på. Matilda utbrister; josse, vi kunde tagit 9:an också. För den går ju också ner till stan !
- ja, lilla söta. Men går den uppifrån dig? hahhah. Som vi skrattade.

När vi sedan gick till tivolit, så var jag vi tvungen att åka någonting med matilda och bella. Men jag ville inte åka någon barnkarusell eller något läskigt. När vi var på liseberg. Så åkte vi virvelvinden och den var helt okej. Man mådde liksom bra efteråt. Så jag bestämde mig för att åka virvelvinden med dom. Men det ångrar jag att jag gjorde. Fy vad dåligt jag mådde efteråt. Jag skrattade under hela karusellen. För matilda satt med öppen mun och skrek av glädje. Dom båda två tyckte det var roligt. Vilket fick mig att le. Men efteråt mådde jag dåligt.
Det var härligt att se tjejerna skratta i alla fall.

Imorgon åker jag och mamma till ystad för att ha adet mysigt. Vi ska ta tåget ner, drygt eller?:D haha

nu ska jag gå och lägga mig brevid linus, pusspuss


saknad

Jag saknar dig syster.. det går inte att beskriva min saknad till dig. Jag kollade på massor av bilder på dig och julia igår. Då mina tårar bara sprutade ut, det gick inte att få stopp på dom. Jag saknar dig så otroligt mycket. Det är fortfarande så overkligt. Det är så svårt att förstå. Jag kan inte förstå att det är snart 1,5 år sedan du lämnade mig och alla andra.
du var min syster, du betydde så otroligt mycket för mig. Du fick mig att lee, fast jag mådde dåligt. Du hjälpte igenom allt !  Jag kommer aldrig att glömma våra stunder tillsammans. Då jag sov hemma oss dig, vi låg i din säng och pratade hela natten. Vi kunde inte sluta, för vi kom på nya saker hela tiden att prata om. Det var så otroligt mysigt. Jag saknar det, och jag saknar dig. vi brukade hyra film och kolla på det när julia sov. Vår favorit mat var tacos, vi älskade det. Det var vår mat ! 

åhhh, nu blev jag alldeles varm inombords, och jag svettas. Jag saknar dig så otroligt mycket. Du var mitt allt. Du kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta.

Puss på dig syster, R.I.P

kärlek

visst är det ordet underbart?

Igår blev det mys tillsammans med Linus, vi gjorde inte speciellt mycket. Vi kollade när mamma och morbror monterade våra nya trädgårds möbler och kollade lite tv.

Idag var jag och mamma nere i stan en runda och kollade i butiker. Sedan så laddade vi rabbatkortet, för på fredag ska vi till ystad, :)  Efter stan så körde vi till maxi och handlade. Och nu sitter jag vid datan med en kall sprite och tycker att livet är great!  Snart börjar allsång på skansen. Ska jag sjunga med eller. Tror det :D:D

Imorgon väntar linus

pusss

tack för igår

I går vaknade jag och anna ganska sent, och kom på att vi hade sovit bort halva dagen. Men det kan inte hjälpas, vi hann med ganska mycket ändå. Vi var på ikea och väla en sväng. Där anna skulle kolla ut nya saker till sitt rum. Jag håller tummarna, att det blir som hon har tänkt sig. För det kommer bli great !
Sedan blev det hem här, göra v oss och äta lite. För att sedan ta bussen ut till ekeby. Ja, det är sant, jag och anna var i ekeby. haha. Vi blev lite smått överraskade så stort det var. När vi hoppade av bussen, så stod benjamin med bilen och väntade på oss. Vilken lyx va!  Sedan skulle vi köra och hämta johan och hannes, men så klart var dom fortfarande i stan. Så vi fick köra hem till benjamin igen. Där vi träffade några folk.
Kvällen bjöd på mycket. !  puss på kvällen, men det var mycker överraskning också. :) 

Idag, så vaknade vi också ganska sent. Men det fick bli så, jag sitter här och dricker ramlösa och väntar på att den goda lasangen ska bli klar. Jag och familjen har varit hos mormor, vilket är lika underbart varje gång. Jag älskar dig mormor. !

pusss


sol eller regn

Vaknade ganska tidigt idag igen, 10:O  Tycker de tär konsigt, eftersom jag går på den jävla medecinen, så blir jag trött av den. Jag gäspar hela tiden, och är trött. Men i alla fall. Hoppas att allting är bra med er. Fick brev från campeon tidigare idag, om matkortet. Mycket bra ! 

Vid ett tiden blev det stek vid poolen, som var så mysigt. Men när molnen började komma, blev det inte lika mysigt. Det blev svarartare och svarartare moln. Och vi trodde att det skulle regna, men som tur gjorde det inte det. Utan det var bara moln. Jag och Emilia, busade i poolen. Sedan blev glass, och nu sitter jag här och ska snart åka till anna. Där vi ska passa fanny, imorgon blir det fest ! 

puss


mysigt

Igår var jag och älskade morbror i båstad. Vi åkte hemifrån vid tolv tiden, med den fina bilen. Finns det något bättre?
När vi sedan kom in i Båstad, var det en lång kö. Vilket var drygt, men eftersom Båstad är så fint, så var det inget problem med utsikten, ( haha)
Vid ett var vi väl framme vid hotel skansen. Tänk det var ett halv år sedan, vi var här sist och ett år sedan vi var här och kollade tennis. För ett halv år sedan, så var det nyår och då firade vi nyår på hotel skansen. Det var så mysigt, att bara komma bort några dagar med familjen i båstad. För jag älskar båstad, hade varit så underbart att bo där. Jag funderade ju först på att gå gymnasiet i båstad, men det blev icke så.
Sedan så träffade vi anders kompis, och hans barn. När vi hade träffat dom, hälsat mm, så gick vi in till center coruten och kollade tennis. Åhh, det är så roligt att kolla på tennis och lite till. ahha
När vi stod där nere och kollade på en match, så hade jag vänt mitt huvud till höger och stod och kolla. Kan ni gissa vad jag kolla på?  En snygg kille, haha. Så min morbror fick ta i mig, för att jag skulle sluta kolla. Men jag hade ju världens ögonkontakt med killen, åhh. Han måste ha varit tennis spelade eller varför inte golf spelare? För han var snygg, haha. så rätt :)
Efter några matcher, begav vi oss till restaurang sand. Åh, det var också ett halv år sedan, man var där och åt. Jag tog världens goaste räkmacka, och morbror tog hummer :)
Efter några timmars tennis tittande blev det att ta porschen hem igen, där malin och mamma väntade. Men först så körde vi och hämtade maten vi hade bestält. :p 

puss

@ båstad

Jag har sovit bra inatt, det har inte varit några konstigheter. Men det har som sagt varit svårt att andas. Jag ska inte klaga, jag har lika många medeciner som pensionärerna har. ( haha)
Nu ska jag bege mig till båstad, jag hoppas att inte solen värmer så mycket.

puss


Det är du som är förloraren inte jag

Jag har tänkt och tänk, och äntligen kommit fram till ett svar. Med hjälp av anna.

det är du som är förloraren tönt, inte jag. Det var du som gjorde orsakade det som hände. Det var inte jag som gjorde dumma saker, utan det var du.


man mår bra, ''jaja''

I måndags, blev det maxi med mamma som vanligt sedan fixade min morbror min data. Jippi ! :D:D
Framåt kvällen kom Anna hit, då vi cyklade ner till gröningen och tog en glass. När vi skulle cyklade hem så attacerades helsingborg av gröna insekter. Dom var hemska...
När vi kom hem, så blev det mys framför tv:en och sedan somnade vi efter beck.

Igår träffade jag jonathan ett litet tag, you rock. hahahaha. Anna fattar du?:P
Sedan blev det ikea med mamma och hennes vännina. Efter en lång runda på ikea, så bjöd eva-karin hem oss på middag. Mycket trevligt, men eftersom jag inte mådde så bra. Var inte så lika bra..

Inatt, har jag inte sovit... Min hals har varit rena helvetet, det har gjort så ont!!  Jag kunde inte svälja mitt egna saliv. Så mamma ringde till doktern i morse, och nu kom jag percis hem därifrån. Nu går jag på pencelin och någon annan tabelett, vi får hoppas att det hjälper.

Imorgon väntar båstad ! :D:D:D


trevlig kväll

Efter ha friat min älskade mormor på fredagen, som var så mysigt. Så åkte jag till pappa, där vi kollade en rikigt bra film. Jag blev helt stäld, åhh. Vad bra den var, men jag kommer inte ihåg vad den hette :)  Men jag gick och la mig tidigt, för att jag visste att jag skulle gå upp tidigt på lördagen.
Och visst hade jag rätt, pappa väckte mig 6,40 en lördag !!1 jippi. Men det var bara att gå upp, ta sina tabletter, äta frukost och göra v sig. För att sedan hämta några killar på knutpunkten. Sedan blev det träffas på samlingsplatsen. För att sedan åka till göteborg. Jag åkte med min kära bror, och hans familj. Mycket trevligt:D
När vi väl var framme i göteborg, så var det kallt. Men när vi väl kom in på liseberg, så sprang vi runder som yra höns och visste inte vad vi skulle börja med. Men det blev lisebergs banan:D 
Vid sex tiden åkte vi hem, efter så mycket skojj,  och så många skratt:)

vid åtta tiden så kom jag hem till pappa. Det var fullt med folk i pappas trädgård. Men jag såg ju ut som ett monster, haha skämt å sido. Men sminket det bara rann och håret var lockigt:d haha. så jag sprang in till pappa, duschade och bytade kläder. För att sedan gå ut och mingla lite, det var mycket trevligt folk :)  Många som man inte sett på flera år. Många från danshuset var där, både tränare och dansare. :d  kan det bli bättre?  Men det fick mig att sakna dansen. Sedan blev det dans, och lite mer från baren. Eftersom jag inte mådde så bra, och var väldigt hes. Så visste jag att festen inte skulle sluta så tidigt, så jag ringde efter min kära mamma och frågade i fall hon kunde hämta mig. Mamma kom och hämta mig framåt natten. För jag mådde inte bra, idag vaknade jag av att jag inte hade någon röst och huvudvärk. Men konsigt?:D

Nu sitter jag och lyssnar på musik, och mår (Y)

imorgon blir det att träffa bästa !

pusss

:


sjuk..

Idag vaknade jag med huvudvärk igen !!!!!:O  Jag vet inte vad som händer i min kropp, men jag har börjat känna mig konstig. Jag har ont i huvudet ganska ofta.. och halsen bara värker. Mitt knä gör ondare. Men men, jag ska inte klaga.
annars idag, blev det stan med min kära vän j, vi tog en fika och sedan åkte vi hem till mig.

nu sitter jag och dricker blue keld och är lite förvirrad. Är det någon som går bakom ryggen på mig?
Men nu ska jag slänga mig i sängen och kolla lite tv.:D

pussss

sakna

Det finns fortfarande en smärta inom mig, en smärta som aldrig kommer att försvinna. Jag kommer att få leva med denna smärtan och saknaden resten av mitt liv. Vilket känns tungt.
Jag saknar min syster, mer och mer för varje dag som går. Men just nu, har jag lärt mig att leva med det. Jag måste börja acceptera att jag har förlorat min syster i en bilolycka och aldrig mer kommer att få träffa henne.
Ibland känns det som, hon går brevid mig. Ibland känner jag hennes andetag. Men ibland så känns det döttt.
Jag hatar att berätta att min syster är död.

Älskade syster, jag saknar dig!


sjuk?..

Idag vaknade jag med en fruktandsvärt huvudvärk, jag trodde jag hade fått migrän. Men jag gick upp och tog en alvedon och sov ytterligare några timmar. Sedan mådde jag prima. Hur kan det komma sig att jag hade huvudvärk? hahah. Vågar vi gå in på det ens?:D
Men i alla fall, jag och mamma körde iväg och köpte lite blommor och sedan blev det väla. Vänta lite , vad jag inte på väla i måndags också?  ahha.
Men denna gången handlade vi presenter till lilla mormor. För på fredag fyller hon 79 år. Grattttttis !!  åhhh, just nu vill jag bara krama dig, för du är verkligen sååååååå underbar. Vad skulle jag gjort utan dina kramar, dina leende mormor? 
Du ger mig styrka. Det är därför jag besöker dig så ofta jag kan. Fast du kanske inte alltid kommer ihåg att jag har varit hos dig. Så känns det bra för mig, att ha varit hos dig.
men på fredag blir det jordgubbstårta för hela slanten :D

nu ska jag nanna kudde, men först skicka ett godnatt sms ! <3

7/7

Idag vaknade jag också klockan tio, visst är det konstigt. Att jag vaknar några minuter efter, eller innan tio varje dag?  Det har kanske gått och blivit en vana. Men jag gick upp, satte mig och läste tidnigen. Det händer bara mer och mer otäcka saker i sverige.
Sedan gjorde jag v mig, och mamma körde mig till råå där jag träffade j. Vi hade trevligt. !  pussss !

Nu sitter jag och kollar på minnes stunden av ''king of pop''. Jag tycker det är svårt att förstå att han är död.

Imorgon hoppas vi på fint väder.. men det blir väl inte så.

puss


mammi

jag älskar dig mammi!

Idag vaknade jag redan klockan tio, jag vet itne varför jag vaknade så tidigt?   Men jag gick inte upp då, utan satt på tven och kollade något barnprogram.
Jag och mamma hade spenderat för och eftermiddag på väla. Där jag hittade en ny bikini, trosor och en ny klänning :D  Jag får inte köpa fler klänningar av mamma, men jag gjorde det ändå :) 
Sedan blev det maxi, åhhhh, när vi hade handlat klar. Så öppnade himmelen sig helt, och regnet bara öste ner. Men jag bestämde mig att springa med kundvagnen på maxis parkering. Men det kommer jag aldrig mer göra om. Mina converse var genom blöta, när jag satte mig i bilen. Kommer dom torka tills imorgon?  haha :p 
Nu sitter jag vid datan och kanske ska hitta på något med alex senare.

För övrigt, så mår jag bra. ! Jag har börjat sjunga i duschen nu  :) 


dansen(L)

jag saknar min dans !! 



Mina nya träningstider kommer nästa vecka. Hur många timmar blir det nu?

Ledsen är man, ingen snack om saken. Men eftersom det var jag som gjorde slut, så var det de jag ville.
Så inga fler kommentarer !

Varm och skön dag i danmarks huvudstad!

Igår så väkte pappa redan mig klockan sju, vilket var den tidigaste morgonen för mig på hela sommarlovet. Men det bara att gå upp och göra v sig. För att klockan kvart i åtta skulle vi ta bussen ner till knutan.
Vid halv nio tog vi båten över sundet och sedan vidare med tåg till köpenhamn. Där jag och mamma tillbringade dagen tillsammans. Bara jag och han, vi gick och kollade i affärer åt gott och bara njöt av att få vara tillsammans.
Jag fick en super fin väska, åhhh jag älskar den. Sedan fick jag en fin tunika, som är sval nu till sommaren. Efter flera timmars gående i köpenhamn, så tog vi tåget över öresund och hoppade av på ramlösa station. Efter jag har ''ätit mm, cyklade jag till älskling där jag sov i natt.

Idag, har jag solat och varit hos doktern, nu ska jag sätta mig i trädgården igen och njuta av solen !!
A<3J

Gymnasieintagning

Då var det klart, Josefine kom in på sitt förstahandsval och det blev campeon. !!! :D

RSS 2.0