Vilka soffor ska vi ha?

Idag var mamma ledig, det är så skönt att ha henne hemma. !

Vi åkte till väla vid ett tiden, jag köpte en ny BH, puder, och ansiks mask. Sedan blev det vidare till hylling, för att besöka EM. Vi gick och kollade på soffor, och nu har jag bestämt mig, jag vill någ inte ha någon hörnsoffa. Vi ska ha två stycken '' 3- sits'' soffor. Vi ska ha ljusa, eftersom vi har gråa tapeter. Det var inte långt i från vi köpte sofforna på Em, men då berättade dem att ni får inte dem fören i januari. hejdå ! haha. Då kan dem ju glömma att vi köper där. !
Men nu blir det malmö nästa helg, vi orkade inte mer idag. Det tar på krafterna att gå runt och kolla på soffor, vi har varit i hela helsingborg och kollat soffor nu. Vi var även och kolla nytt golv idag, så nu har vi massor av prover hemma. Får se vad det blir för något.

Nu sitter jag här, och fryser.... ska snart prata med mamma om gymnasium. Malmö nästa`?

ikväll blir det slapp med mamma, imorgon lunch hos pappa och sedan träffa P <3

Nytt vardagsrum

ÄNTLIGEN!!
snart har vi en nyrenoverad lägenhet, :) 
Förra julen renoverade vi hallen, köket, och mitt rum. Nu är det vardagsrummet och badrummet kvar.
Men vardagsrummet börjar bli klart, tapeterna är nästan på sin plats, blir någ klart i början på nästa vecka skulle jag tro. Jag och mamma letar förfullt efter nya soffor, och vi kan inte bestämma oss. Jag vill ha en hörn soffa, det är så mysigt. Men mamma vill ha två vanliga 3-sits soffor. Vi har varit över allt, men vi har besämt oss inga ikea soffor, !!
Vi har varit i ekeby, ska förhoppningsviss till malmö imorgon och kolla, mio och em. Där måste ju finnas någon soffa för oss.
Snart ska badrummet också renoveras, blir väl i början av nästa år. Kanske sälja lägenheten då, och flytta till stan?  Varför inte?   Eller till olympia. Nu ska jag fortsätta prata med P, och sedan sova, för imorgon ska jag och mamma till malmö och shoppa :D 

puss !


lyckad middag.

Vad stolt jag är över oss bästis.
Vid sex tiden kom michaela, hennes mamma och hämtade mig. Vi drog till brunnen och handlade allting som vi skulle ha inför kvällen. Vi var lite vimsiga, men vi klarade av det. Vi fick tag i allt vi skulle ha i alla fall, så det började bra.
När vi kom hem till michaela, började vi plocka fram allting vi behövde. Vi skrev en planerings lista, hur vi skulle dela upp det, vi hade en timme på oss sedan skulle förrätten serveras, och vi hann !  Det blev väldigt lyckat måste jag säga, våra föräldrar tyckte det var gott i allla fall, det är alltid bra :) Hoppas allting går bra på provmiddagen också, <3


förrätt: blandsallad med böner + egen dressing

Huvudrätt: egen pizza deg, egen tomatsås. På pizzan var det, tomatsås, ost, och oliver.

Efterätt: kladdkaka med grädde


Det börjar bli kallt..

Åhh, vilket tråkigt väder vi har nu, kallt är det också!
Vaknade vid tio av att mamma ringde och väckte mig, men vaknade även i natt av att P skickade världens gulligaste sms. Du är oslagbar. Men i alla fall jag gick upp då vid tio tiden, duschade en lång stund, och gjorde v mig.
Tog väl bussent ill stan vid elva tiden, där jag mötte pappa. Vi gick och åt, och pratade. Jag älskar dig pappa, vi ses på lördag. Sedan ringde P mig, jag ska ringa honom snart igen, måste få höra hans röst. !
Nu sitter jag på mammas jobb, och gör ingenting. Jag sitter här för att vi ska handla efter hon har slutat, + att jag inte mår rikigt hundra. Det är så tråkigt att vara hemma själv, när man inte mår så bra. Men jag försöker göra det bästa av sitvationen, och verkligen önskar att må bra snart igen. Jag försöker, jag lovar !
Jag vill inget annat. Men som jag har skrivit tidigare, det är en plåga, en smärta och en saknad inom en som inte går att beskriva, men vi ses i paradiset syster. !

Ikväll ska jag och mamma hem till michalea, för jag och michaela ska göra vår prov middag, vi ska provlaga den. I fall du läser min blogg michaela, så hoppas jag att du har gjort kostadskalkyren. :p eller hur det stavas..:p
Så ska mamma och christina umgås, ;p eller något. Men nu ska jag lägga mig i soffan här, och verkligen tänka igenom allt skit....

P <3

En dag till tickar mot sitt slut..

ja, då har en dag till gått på höstlovet. Snart är höstlovet slut :O   det har gått så snabbt.
Idag vaknade jag vid halv elva av kurt som håller på med vårt vardagsrum väckte mig. Gick upp, kollade sex and the city, jag har inte sett den tidigare. Den var jätte bra, jag hoppas att dem flesta har sett den. !
När jag gick upp, kände jag att jag inte mådde bra, och det gör jag inte heller. Min kropp är svag, jag orkar inte tänka. Jag orkar inte detta mer, varför varför varför varför?  Måste du verkligen sova?  Måste du verkligen vara död?
Min älskade syster, kan du inte komma tillbaka? Jag hade kunnat göra exakt allt för att få dig tillbaka.
Att vakna varje morgon och tänka '' min syster är död'' det är en saknad som inte går att beskriva. Det är verkligen en plåga att gå upp varje morgon och tänka så. Men det har jag gjort nu i 9 månader och 4 dagar, och det kommer jag få göra resten av mitt liv. Snart är det rättegång också, jag hoppas att jag orkar med det, mamma vill inte att jag ska det, för hon tror inte att jag orkar med det också. Men har jag klarat 9 månader utan min syster, så klarar jag en rättegång lätt. !
Jag ska göra mitt bästa, och verkligen kämpa. Jag ska vissa alla, att jag är stark.

'Vid ett, tog jag bussen hem till Michaela, där vi pratade. Var tvungen att prata med henne om P, bland annat.
Sedan åkte vi ner till stan med christina ( michaelas mamma ), johanna ( michaelas syster ) vi skulle kolla på bio, det blev high school musical 3. Om jag ska säga vad jag tycker, så är 1:an och 2:an bättre. Men tack för idag bästis !
Nu har jag, mamma och bror precis ätit, ska snart kolla bonde söker fru, hihi.

Imorgon, lunch med pappa och till michaela på kvällen.

P<3


halloween och julen

Det är faktiskt sant, halloween och julen närmar sig med storm steg. Det var ju inte alls länge sedan det var sommar, och man låg på stranden och hade inga skol tankar alls.
Men nu är det höst och det är väldigt kallt ute...:/  -+ att skolan är tuff.  
Alla saknar sommaren, det är väl ingen nyhet, jag läser dagligen på folks , bloggar, '' jag saknar sommaren''
Varför tycker alla om sommaren, ?  Är det bara för den är varm och skön? 
Visst sommar är en väldigt fin årstid, och det brukar vara varmt. Men hösten är också väldigt fin och har sin charm.
Jag hoppas att hösten och julen 2008 blir fin, för det är väldigt fint med alla dem olika löven, och med snö. Jag tycker att sen höst och jul är en fin årstid. 

:* / J


dagarna bara rusar förbi

Nu börjar klockan närma sig tolv slaget,  det betyder en ny dag och snart lägg dags.
Jag tycker att dagarna bara rusar förbi, tiden går så fort, men hinner knappt tänka. Jag tycker att det var inte länge sedan, jag stod vid min systers sida och sa: - '' jag älskar dig'' men för tre dagar sen, var det 9 månader sedan hennes hjärta slutade slå, och det känns i hjärtat, det känns att hon inte lever.
Det är en smärta och en plåga som inte går att beskriva. Förtillfället, har jag en period som är väldigt tuff, då jag tänker på min syster väldigt mycket. Under dessa perioderna jag har lite då och då. Då brukar jag tänka på hur lycklig man borde vara, på att man lever? För ens liv kan förändras på sekunder. Det är så hemskt, men det är faktiskt sant....

Ibland brukar jag även tänka tillbaka tillbaka i tiden, då man gick på dagis eller lågstadiet. Så lycklig man var, man hade inga bekymmer. ! Man tänkte inte så då, då var liksom värsta rädslan, '' vad finns under sängen? ett spöke? Eller att man ramlade och slog sig''.
Nu på senare år, har allting förändrats, ibland brukar jag kolla på dem små dagisbarnen som är 2-3 år, hur dem tänker och hur dem kommer tänka när dem blir äldre. Dem har ju ingen aning om, hur det är att bli äldre?


'


Höstlov

Jaa,  det är som sagt höst lov, och det är så skönt. Det var verkligen nödvänligt, efter många veckors slit med pluggande, så är det skönt att inte tänka på pluggande alls, utan bara slappa av, sova länge och umgås med dem man tycker om. Och det har jag verkligen utnyttat.
Idag så vaknade jag redan vid halv åtta, för dem borrade i lägenheten intill, jävla stil. :p  hihi. Nej, men jag kunde somna om, vid nio skickade P sms, och sa att han kom till mig efter han hade tränat. <3
Vid halv ett tiden, kom P, puss på dig.
Mysmysmys,
Vid halv fem, körde vi till åstorp och hämtade hans mamma, syster och mormor för dem hade varit på ullared. Tänk vi hittade oj, duktigt av oss. Men det var tack vore mig,
Sedan blev det lämna tina och angelica, och köra vidare och lämna hans mormor, hans mormor bor några menter i från mig visst är det coolt: )
Trevlig familj, jadå ! :)<3 
Hämta pizza, och nu ligger P i sängen och kollar på något tråkigt program, då får jag utnytta att skriva lite i bloggen.
Nu ska jag pussa på honom, pusspuss.


Tack för idag !

igentligen så står mamma och gnäller att jag måste skynda mig för jag och mamma ska till morbror. Men i alla fall jag måste bara skriva detta, :) 
Jag vaknade vid tio, skickade sms till P, sedan åkte jag ner till stan vid 12 kanske, mött honom. Puss på dig !
Tog bussen upp till storbildsbolaget, fixade det sista där. Så nu hoppas jag att det blir bra, ! :) 
Efter det, tog vi bussen hem till P, åhh, så söta syskon och så trevlig familj. Helt förälskad, ! 
När klockan börja närma sig fyra, så var P tvungen att köra hans kusin till stan. Så det gjorde vi, sedan körde P mig hem, awe, så gulligt. !  Tack för idag, ser redan fram emot morgon dagen! <3

P, jag tror inte att du förstår hur underbar  och vilken bra kille du är. !
Att få vara i din närvaro får mig att må bra och att skratta, ( fast jag skrattar hela tiden, endligt dig, men men :p )
Du är någ en av dem snällaste personerna som finns, och du bryr dig verkligen om mig. Jag är så glad att jag har fått lära känna dig, för du är verkligen underbar. Puss på dig. <3



:)



P, du är verkligen helt jävla underbar. <3

Det går inte en dag...

utan att jag tänker på dig syster. Idag är det 9 månader och en dag sedan du förlorade livet. Det blir bara värre och värre.. den saknaden jag har inom mig går inte att beskriva. Jag försöker blicka framåt och jag vill verkligen visa dig syster, att jag klarar detta. Men för tillfället är det väldigt svårt, för jag gråter ständligt, och mår allmänt dåligt. ; /
Det är så jobbigt att leva utan dig. Om du bara förstod hur mycket jag saknar dig.

Jag älskar dig min syster, och jag vet om att du kollar ner på mig.
Du gjorde det härrom dagen då jag fick hand i hand med P under sjärnorna. <3

9 månader sedan, du lämnade oss syster !

Idag är det 9 månader sedan,
du lämnade mig, och många andra ensamma kvar på denna jord.
Sedan denna dagen, har mitt liv bestått av ett helvete, en smärta, en plåga som inte går att beskriva med ord.
En plåga som alltid kommer finnas inom en, och en sån enorm saknad som aldrig kommer att försvinna.
Det är fortfarande så overligt, i bland frågar man sig själv. '' är det verkligen sant, att min syster är död? ''
Men tyvärr så är det sant, jag kommer aldrig mer få sig dig,
aldrig mer få prata med dig
aldrig mer få krama dig.
Jag kommer heller aldrig kunna säga till dig, hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig.

För 9 månader sedan, så fick jag ett telefonsamtal klockan sex på morgonen, det var pappa.
Jag svarade och jag hörde pappa gråta, redan då visste jag att någonting var fel.
Jag frågade:
- Pappa, vad är det som har hänt?
Pappa berättade att Anna hade varit med om en trafikolycka. Sedan denna dagen, har mitt liv bestått av ett helvete. Jag förstår själv inte, hur jag kan leva ett liv utan dig. När ditt hjärta slog, och du var i liv. Så sa jag till dig flera gånger:
- jag hade inte kunnat klara ett liv utan dig.
Nu har det gått 9 månader, och jag lever. Jag förstår inte.... jag mår dåligt.
Det känns som ingenting hjälper, jag har pratat med pyskologer, kurater, präster, men det hjälper inte. Det enda som hjälper är att du kommer tillbaka syster.
Kan jag inte få tillbaka dig?

Det var inte meningen att ditt liv skulle sluta här, 27 år gammal?
Det var inte meningen att jag skulle se dig död
det var inte meningen att jag skulle se dig sänkas ner i jorden
det var inte meningen att jag skulle se ditt namn inristat på en sten.

du var mitt allt, min bästa vän, min förebild och min syster. !

Jag vet om att du kollar ner på mig, och är min lilla skyddsängel. Men jag saknar dig så otroligt mycket. Jag vill bara att du ska komma tillbaka, då kommer allting bli så bra igen. Dina vänner, Julia, bogdan, pappa och jag behöver dig! 

Jag älskar dig syster, jag kommer snart och hälsar på dig.

6 maj 1980 - 25 januari 2008

:'(   <3

 ( Jag tycker gott ni kan tänka på min syster idag. )



Nu är det slut..

Nu är ''äntligen'' framtidspiloterna slut, nej, så vill jag igentligen inte säga. För det har varit jätte skojj att arbeta med detta projektet. Fast jag och oliver, har pratat oss hesa på dessa dagarna. Inga fler kommentarer åt det.
Började igentligen kvart över nio idag, men eftersom jag och michaela behövde prata, så kom jag vid halv nio istället. Jag älskar dig vännen, och det vet du om. Alltid bästa vänner, !? <33 
I alla fall, idag har jag igentligen inte gjort så mycket, skrivit mitt brev till SF, som jag ska be mamma läsa igenom, så där inte är massor av felstav...:O  Men det tror jag inte, jag har även skrivit några stöd ord till mässan.
Vi skulle igentligen åkt till storbildsbolaget idag, men jag ska fixa det nästa vecka istället: ) 

Slutade vid halv ett, tog bussen hem med michaela. Förlåt pontus för jag glömde dig :/   !  Men jag var tvungen att prata med din fru. !
Mamma skulle klippa sig vad halv fyra, åkte ner med henne där, då jag även fick nya flätor i håret. :)
Handlade nagellack, körde till bogarht handla godis, + mat.
Nu sitter jag här och tänker på dig, jag vill bara tacka för en helt underbar dag / kväll igår tillsammas med dig. Du är verkligen en toppen kille. Så vi får se vart det leder, och du vet vad vi har pratat om. Puss på dig.

Nu ska jag skriva lite om min syster, för det är faktiskt 9 månader sedan min syster dog igår..:/  Tiden går så snabbt.
Så jag tycker ni kan lägga en extra tanke på min syster och hennes mamma. Saknar er!

<3

Framtidspiloterna !

Fortsättningen på denna veckan.
Vi har kommit ganska långt, vi har gjort klart brochyren, rabatt kuponger, och sponsring från SF.

Imorgon två möten, storbildsbolgaet och tropikariet.




Alltså fattar inte ni? 
Förstår ni inte att vi stör oss på er, ?

ni kommer snart att förlora era kompisar.

Framtidspiloterna hela veckan!

Denna veckan, ska vi jobba med framtidspiloterna. Det är jätte svårt att förklara vad detta går ut på, men jag ska förklara lite i alla fall. Man ska marknadsföra ett företag, och skapa en ''produkt'' till detta företaget. :) 
Jag, oliver, josefin, och maria fick tropikaret. Vi har väl kommit långt, igår, jobbade vi, och var även och besökte tropikaret, och nu ska vi dit igen på torsdag.
Idag började halv nio, morgon möte med vår handledare, gick igen vad vi skulle göra under dagen.
Ringa till olika företag och fixa sponsorer.
Onsdag, massor av saker som ska fixas.
Torsdag, 10,00 på storbildsbolaget
11,00 på tropikariet.

Kom hem för ett tag sen, stökigt har vi här hemma, !! Dem håller på att göra v vårt vardagsrum. Snart kommer Adrian hit, gud vad jag har saknat honom !

<3
www.framtidspiloterna.nu

Dem hjälper säkert...

Ni som verkligen bryr sig om mig, vet ju om vad som har hänt mig, och det känns så skönt att mina älskade vänner finns där och stöttar en. Ni vet vilka ni är, och ni ska veta att ert stöd har verkligen betytt. Jag har helt enkelt inte klarat detta utan er. Inga nämna, inga glömda.

Dessa tabletterna, är inte bra. ! Jag mår inte bra av dem , blir illamående, yr, kallsvettig och matt. Inget roligt alls, därför har jag bestämt mig för att inte ta tabletterna, utan jag får helt enkelt ha ont. Fast denna smärtan jag har i bröstet är plågsam, så blir den mer plågsam när jag tar tabletterna, eftersom då får jag ont på andra ställen. Jag har precis läst om detta, och det kan ta upp till 2 månader innan, detta läker, och det känns ju inte alls bra. Förhoppningsviss läker det fortare så jag kan börja dansa igen, och försökta röra på mig. För just nu, känner jag mig typ jätte seg, idag te.x har jag legat i sängen hela dagen och verkligen inte orkat göra någonting, och det är inte det jag vill. Säng liggande, kan jag vara när jag blir äldre, inte nu !!!
MEn jag ska försöka bli bättre, jag lovar er.
Du tror allting kan bli som förr, och du tror att jag berättar allt till dig fortfarande?


AJ AJ AJ AJ

Som ni ser, så har jag inte uppdaterat min blogg alls.:(
Men det är p.g.a att jag inte har mått speciellt bra, mitt revben  är så skadat som det kan bli..
!

Igår blev det mys med, tilda linnea, och michaela. TACk för eftermiddagen, sedan sov älskling här på natten. Jag älskar dig michaela, du är verkligen guld värld.

( jag orkar inte mer nu, nu ska jag lägga mig och vila. )


Min älskade mormor!

min älskade mormor, du blir bara sämre och sämre, och jag mår bara dåligare och dåligare.
Det är så hemskt att se dig, må dåligt,
det är så hemskt att se dig, ha ont.

Det har gått så fort, det har verkligen det.! och jag är så rädd att jag ska förlora min andra bästa vän.
Men så ska jag inte tänka, för det mår ingen bra av. Jag ska ta vara på dagen, och umågs med dig, så mycket som möjligt, jag besöker dig varje söndag, jag försöker verkligen att göra det. !
Det är alltid lika plågsamt att se dig, för man känner inte igen dig. Du är inte den mormorn, som alltid har ett leende på läpparna, som alltid har fina kläder, som alltid frågar hur det är med mig.
Det är verkligen inte det. Men jag är glad att du finns, och lyssnar på mig, när jag måste prata med dig. ! <3
Det har du alltid gjort, men förr så gav du mig alltid tips, men nu sitter du bara där, och säger inte ett ljud. !

Åhhhhhhh. min älskade mormor, du är det bästa jag vet, och jag älskardig så himla mycket.
Här kommer en bild på min älskade mormor, när hon var ung, visst var hon snygg?


Det suger verkligen..

Det har hänt en massa skit, under dessa dagarna.
Min närmaste vet om vad som har hänt, och det är jag glad över, för att dem finns där för mig nu. När det är jobbigt, och det betyder verkligen jätte mycket <3  ( ni vet vilka ni är. ) Puss på er.
Men det blir någ sjukhuset imorgon.... för jag kan inte gå och ha så här ont, jag kan ju knappt sitta för då gör det ont där, går jag gör det ont där. !  MÖG!!!

jag har inte praoat idag, och imorgon blir det någ ingen heller. Jag vill verkligen inte att folk ska se mig så här.....:/
Skulle träffat min älskade Adrian idag, men det blev inget, hur mycket han ville komma. Så ville jag inte att han skulle se mig så här. Du är bra adrian !

<3

nu ska jag lägga mig i sängen igen,

Ajjj, min fot !

Det är så jobbigt, !!  Sen måndes förra veckan, har jag haft ont i min fot, och det blir bara värre och värre, och tråkigare och tråkigare. :(  Det känns, jaa, smärtan går inte att förklara. I helgen var jag ju i kalmar och dansade, och jag hade ont i foten då, men jag dansade, och det gick jätte bra, men det kändes efteråt. ! Den smärtan jag har idag, har jag någ aldrig haft förut, det gör så ont, jag kan inte böja på den ens, och knappt sätta på mina skor. !
Jag har inte tränat på hela veckan, och jag ska någ inte träna denna veckan heller..... buhh på det.
Det är så jävla tråkigt, ( ursäka språket )
Jag älskar att dansa, och det är något jag blir glad av.... Jag måste verkligen kolla upp min fot.. Det kan ju vara så mycket.
Skit tråkigt är det i alla fall........
Jag saknar Alla i tävlingsgruppen !!  jag lovar att bli frisk !

( bilder sen kalmar )


Jag känner att jag måste skriva av mig

Nu är jag jätte arg !!! 
Du blir mer och mer konstig, jag förstår mig inte på dig. Du var helt jävla underbar ena dagen, men andra dagen ändrar du dig helt, jag känner inte igen dig längre. Det är så hemskt, du är inte samma människa längre.
Vi hade det så bra.... men sen kom hon in i ditt liv. Då förändrades allting, och tur var väl det eftersom du är så jävla omogen.
Du bryr dig inte alls om mig längre, du skiter totalt i mig, du frågar inte hur det är med mig längre.
Ingenting längre.!   Vi har endå delat allting tillsammans, ! Jag tänker skita i dig nu, jag har fan lagt ner för mycket energi på dig. Varför ska jag lägga ner en massa energi på dig, när du inte gör det samma?

Du är helt enkelt, sjukt omogen! och du vet inte hur du ska göra. Jag vet redan allt, jag har mina kontakter. Jag vet om att du läser mig blogg, fjant !

Ha det bra !


Du var mitt allt,

åhh, jag sitter och tänker tillbaka till sommaren, hur jävla underbart den började, och hur mycket jag saknar den.  !
Jag var tillsammans med världens bästa pojkvän under sommaren, och han var verkligen mitt allt.
Han var min första rikiga kärlek, och en kille som verkligen brydde sig om mig.
Vi var lika kära i varandra, åhh, gud nu kommer snart en tår i ögat, fy vad jag saknar det. !

Idag ringde mamma och väckte mig vid halv åttta, man är så trött om mornarna nu.. : För det är så mörk och kallt ute, sedan cyklade jag till praon vid tjugo över nio.
Jag lekte med barnen, jaa, och allt sånt. :D
Orkar inte skriva vad jag har gjort idag :p

Sedan hem, sov ett tag, läste min bok, och nu har jag och mamma precis ätiti, och haft värsta diskutionen om ''gå gator'' hahaha :D

Nu ska jag läsa vidare i min bok, ciao''


I miss my class!


Prao på dagis !

Idag är det måndag, och en ny vecka :=
Hela dagen veckan, ska jag prao på mitt gamla dagis, :)
Idag var det första dagen, och det var roligt att träffa dem små, hihi. Men jag har verkligne inte varit på humör, känt med deppig och allmänt trött.:/  Jag tror att jag inte har sovit ut ordentligen sen lördags. Så i kväll blir det sängen tidigt, jag har verkligen börjat att tycka om att sova länge nu när det är höst. Det är en plåga att gå upp varje morgon vid sju, det är lika mörk då, som när man går och lägger sig. ;/ Det är verkligen inte roligt.
Tillbaka till dagens händelser, kom till dagis vid halv nio, lekte lite med dem små. :)
Sedan slutade jag arbeta när vid tre, då cyklade jag hem, borstade tändera, och sedan kom mamma.
Jag skulle vara hos tandläkaren vid halv fyra, : ) Jag har varit nervös jätte länge, jag har inte haft några hål tidigare, så därför är jag så rädd att dem ska säga -'' du har fått ditt första hål''
Men jag slapp höra det idag, och det är jag glad över. Hon sa istället'' vad fina tänder du har, du ska vara stolt över dem''
Då blev jag jätte glad, ;d hihi. Efter tandläkaren, åkte vi och handlade, och sedan hem.
Jag har läst min bok, som vi har i läxa till om två veckor ungefär :D 

Nu ska jag lägga mig framför tv, puss

( bilden är tagen klockan 04,40  i lördags morse, osminkad :po )


trött !

åhh, jag orkar knappt hålla ögonen öppna, jag orkar knappt gå.
Mina ben värker, mina ögon är trötta, mitt huvud dunkar. Det är verkligen ingen bra dag idag.
Igår var det som sagt Danstävling hela dagen lång.
vid kvart i fyra gick jag upp, och halv fem kom taxin. Rikigt segt, kom till danshuset vid tjugo i,
Vid fem tiden gick bussen, och alla var så trötta;p  haha.
Jag sov nästan hela vägen, var väl framme i kalmar vid halv nio. Då var det bara att göra v sig och ta på sig.
KLockan tio satt pardiscon igång, jag och malin har bara dansat tillsammans i två veckor. Men vi kom i alla fall ine sist. En 15 plats blev det tills lut.
Efter pardiscon var det singeldisco, där det gick bättre för oss båda. :) Jag gick vidare, och kom till semi har jag för mig ;)
puss på det, men eftersom jag inte har tränat på hela veckan, så kändes det i foten. Jah har ju en bristing i fotleden, men dansade med tejpad fot, men jag är väldigt stolt över mig själv. ;D
Så klockan halv sex var hon någ, så gick vi alla till mc för att äta, det var två km dit kanske, ! hahahah. Efter maten kom bussen och hämtade oss, och en väldigt plågsam hem resa väntade. Det var verkligen inte alls skönt att åka buss. !
Kom väl hem vid tio tiden, tack för du följde med mamma. Jagh älskar dig så otroligt mycket ! <33

Idag, har jag verkligen inte orkat göra alls mycket, var hos mormor en stund. Hon blir bara sämre och sämre :'/    <3

nu ska jag nanna, imorgon är det prao, och jag får inte träffa Adam på hela veckan;/  Adam, vi klarar detta! :p 
Fantastic 4, love till er !

Kalmar imorgon!

å¨hh, imorgon är det den 11 oktober, och dår ber det av till kalmar !

Jag har verkligen längtat jätte mycket, ! Men jag är skadad i min fot, har fått en bristning, tror  dem. Men jag ska dansa endå och göra mitt bästa. Det ska inte hindra mig.
Imorgon / i natt kommer taxin halv fem, så får väl gåupp vid fyra eller något.

Vid 10 är det par disco,
12 är det singel disco.

jag har packat klart, och nu ska jag lägga mig framför tv och bli trött, puss

Stolt gudmor !




Julia lilla, du har verkligen gott igenom allt skit som en 2 åring, inte ska gå igenom. Du kommer klara detta, du är stark, det har du redan bevisat. Vi alla tror på dig.

Jag älskar dig gumman!

du har behandlat mig som luft

idag så var det skolan som gällde, efter en skön ledig dag i onsdags.
Det var kul att träffa alla, har verkligen saknat klasskompisarna, ;D  ( ni vet vilka ni är ;p
Vi började dagen med engelska, där vi satt och diskutera om olika lagar. Efter som vi har skrivit ett arbete om det.
Matte, fattar ingenting,
musik, där vi fick våra musik prov. Jag är väldigt nöjd G !!:D:D:D:D:D:
Mat - pastastaionen,
svenska
Idrott,  kunde inte vara med.

Hela denna veckan har jag känt att min fot inte inte har hängt med, rikigt tråkigt med sant. Jag trodde inte det skulel bli så här. Men nu sitter jag här, har rikigt ont och den är även svullen. Jag tänker mest på lördag, då är det liksom danstävling, tänk så kan jag inte vara med. NEEEJ!  så får man inte tänka.
EFter skolan, hämtade mamma mig, körde till praoplatsen, fixade papper, till mammas jobb och skriv ut mitt arbete hem plugga. !
No prov imorogn, och jag är säker på det.
Nu sitter jag, michaela och planerar för fullt.

<3

Ledig

idag har jag varit ledig och skönt har det varit. Vaknade vid 11 av att mamma ringde och väckte mig. För klockan tolv skulle pappa komma och hämta mig. Så jag gick upp och gjorde v mig och gick sedan ut med hundarna. För jag är hundvakt, till min morbrors hundar.
Vid tolv tiden, kom pappa och hämtade mig, vi körde och åt lunch. Sedan vidare till ängelholm för att hälsa på min systers sambo och barn. Som ni kanske vet, så mår jag inte bra, efter min syster. och jag trodde att det skulle vara jätte tufft att gå in i lägenhetern, där min syster en gång har bott. Men jag var stark någ och det var inte så tufft. Men man tänker enda på henne hela tiden.
Vid tre tiden, körde jag och pappa hem, gick ut med hundarna, och sedan körde han mig till dansen.
Tack för idag pappa, jag älskar dig !
Det var rikigt jobbigt på dansen idag, !  fy fan.... :D haha, snart kalmar, trlalalla ! :D
Har jag pluggat jätte mycket på no provet, och nu kollar jag på bonde söker fru !

puss på er!

Veckan!

åhh, i fall jag kollar i min kalender, så har jag rikigt mycket. Men när jag tänker efter, så är det inte så mycket.
Jag har gjort vårt engelska arbete, vårt hemkunskap arbete. !

Idag, började skolan med NO, där vi gick igenom provet till fredag. Det är något jag verkligen behöver träna på, det är så sjukt svårt. Vi ska ha prov på nervsystemet och hormonsystemet. Sedan mentorstid, vi fick reda på vad som händer i veckan, intressant. Matte, började på nytt kapitell. Sedan hade vi Spanska, där vi hade prov, jag tyckte själv att det gick bra. Så får se sedan på utvecklingssamtalet. :)
MAT!
Hemkunskap, gick igenom om provmiddagen och provet.
Efter skolan, skulle jag träffat johanna, men jag kände verkligen inte för det.
Så kom hem, pluggade engelska. Så nu är jag klar med det, kan inte bli bättre, trlalalal :)
Vid halc sju blev det dans, det är så jävla gött ! Snart kalmar malin!

Tisdag, föreläsning hela dagen på ProCivitas, sedan fika med michaela, och fixa saker med mailn, + dansa
Onsdag. Ledig, till ängelholm, plugga och dansa
Torsdag. träffa våffelbagaren, plugga och dansa
Fredag. våffelbagaren? no prov, och dansa.
Lördag: Kalmar, taxin kommer 4,30 och bussen går från danshuset 5,00 :O
Söndag: slappa.!

Tråkigt

Igår tog det slut mellan mig och jocke. Vårt förhållade varade 1 månad och 17 dagar, jag trodde verkligen att detta var ett seriöst förhållade. Men om killen inte är mogen för ett seriöst förhållade, och behandlat en orättvisst, så kan man inte vara tillsammans. Glömmer han bort när man ska träffas, och sånt. Det känns fan inte bra. !
Jag är jätte ledsen, över att det slutade såhär, för jag försökte ge han chanser, men det hjälpte inte. Det blev bara värre och värre. Fick massor av bilder på... jaa, ni som är mina vänner. Vet ju vad för bilder det var. Men jag förlät honom, och försökte glömma det, fast det inte var lät.
Allt detta vi gjorde tillsammans, kommer så klart alltid finnas inom mig. För du var verkligen den första med allt, känns det som. Men sånt här händer, och det är jätte jobbigt. Men livet går vidare, och det finns andra.
'' Han är inte värld att fälla en tår för''


outfit




Blus: MQ
Jacka: Acne Jeans
Halsdukk: HM
Jeans: Acne Jeans
Stövlar: trampolin

11 oktober danstävling i kalmar!



jaa, som sagt nu närmar sig kalmar med storm steg. Det är bara 8 dagar kvar tills, jag ska tävla i kalmar i singel och par disco. Jag tycker det ska bli jätte roligt, men jag är samtidigt väldigt nervös. För det är min ''första'' singel tävling utanför helsingborg. Men det klarar jag säkert, jag gör mitt bästa. Mer kan jag inte göra. Jag får försöka att ha ett leende på läpparna, och tänka att jag har faktiksit inte dansat så länge.
Jag har som ni kanske har läst, hittat en ny dansparter, som är så otroligt bra. Vi har verkligen super roligt tillsammmans, och vi peppar varandra. :)  Malin heter hon, och är super duktigt. Så nu ska vi tävla i kalmar nästa helg.
Jag dansar 5 dagar i veckan, och jag älskar det! Det blir roligare och roligare, och jag mår bra av det.
Danshuset ! <3

klassfoto

Vårt klassfoto kom i veckan!

Helg

jag känner att jag är abslout inte duktig på att blogga för tillfället. Men som jag har sagt tidigare, jag har verkligen inte tid, att göra det.
Om vardardagar är det liksom, skolan, hem, plugga, dansa och sova. Så ser min vardag ut, rolig men stressig.

Min vecka, har väl sett ut som alla andra dagar,

Måndags, var det hem, plugga och dans.

Tisdags, muntligt prov i SO, fick VG+ var det hem, plugga och dans.

Onsdags, läxa i spanska, hem, plugga, och dansa.
Torsdag, lunscha med pappa, träffade jocke. Ner i stan och fixade hans bankkort. Sedan upp till dansen
Idag, fredag. Skolan, vi hade först idrott där vi hade vollyboll, det var verkligen hur tråkigt som helst. Våra nya idrottslärare, har tydligen inte förstått att vår klass är väldigt ojämn i idrott. Men men, efter idrotten No, där vi inte hade någon lärare, så jag, pontus, michaela, oliver och bobby satt mest och pratade :)  MAT, och sedan elevrådsmöte.
Svenska, där vi läste, och fick reda på vad vi fick för betyg på provet vi hade i tisdags. Engelska hade vi sista lektionen, inte världens bästa lektion, var helt nere. Hem, jocke satt utanför mig, för vi var tvngna att prata. Men allting är löst nu, !
Jag älskar dig jocke.
Nu i kväll har jag dansat, för sista gången denna veckan, har verkligen ont över allt i kroppen. Men det är värt det !
Nu sitter jag och kollar lite på idol. !

Imorgon, ska jag till pappa på lunch typ, där bror och familj är. Trevligt trevligt, ! Sedan ska älskling sova här !

puss på det


RSS 2.0